İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Birakin arkadaslar.
Yattara'ya kiziyorduk 1 mac iyi oynayip 1 mac kötü oynuyor diye.
Adrian 1 mac iyi 3 mac berbat. 5,25M€ diyorum sadece.
Brozekler 5 yil izlendi, cok begendi bizimkiler herhalde.
Jugoslav takimi olduk sanki ya..
3 Slovakya
4 Polonya
1 Cek Cum.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Takımın bu halini Jaja'nın gidişine bağlamak bana mantıklı gelmiyor..
Kadromuz onca transfer rağmen geçen seneden kaliteli değil bunu kabul etmek lazım...Bu kadro daha iyi oynar mı tabiki oynar ancak ilerisi için ümit vermez...Bordomavi.net
Yorum
-
Alanzinho'nun ikili mücadelelerini klip yapsak tam komedi olur.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
marstan yeni geldin galiba.biz aylardır kötü oynuyoruz.İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar ne istifasi! iki uc mac yenildik diye Trabzonsporumuzu desteklemek yerine hemen istifa konusuna giriyorsunuz. Helal olsun bizim taraftarimiza valla
Yorum
-
umutu gol atmasi icin degil, hücum presi yapmasi icin geri istiyorum.
Her hafta aynisi yaziyorum. Süper ligde hücum presi yapmayan tek takimiz. Ilk golde acik bir sekilde görünüyor zaten.
Kendi sahasinda topu alip adam defansi (3 kisi) gecip birde kaleciye calim atiyor. Yapmayin allah askina ya.
Sl liginde oynuyoruz güya
Yorum
-
Vallahi billahi neden şu Eren'i bir kere bile sahaya salmaya cesareti yok. Sahaya çıkan Sapara'dan kötü mü oynayacak bu çocuk ?
Kötü oynarsa ikinci yarı çekersin kenara ki hiç zannetmiyorum kötü oynayacağını. Gerçekten kaliteli bir adam.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
ikinci yarı messi ve ronaldo mu oyuna gircek.İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemac bitince 25-35 sayfa araliginda sacmalayan arkadaslar donup ne yazdiklarini okusunlar lutfen...Mac guzel biticek! o sacma yorumlardan utanirlar umarim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum