Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı Zokora ve Halili Yedek tutan ŞENOL GÜNEŞ VERMİŞTİR.
    Zoko yoksa Aykut oynar Baris oynar Serkan oynar ama Alan OYNAMAZ! Hatasi burada. Ayrica Halil neden oynamiyor onuda anlamis degilim. Zaten ileride ayaginda top tutma becerisi olan Futbolcun yok. Sonra Halil'de yedek bekliyor.

Celustka niye yok? Cech niye yok? Celustka varken neden Serkan onun yerine oynar. Hadi onun yerine Serkan oynadi onun yerine neden Alan oynar. Böyle birsey olabilirmi ya. Her hafta her mac aynisi. Biz cözdük durumu ama Senol Hoca ile Ünal Karaman cözemediler. Alan sevdasindan vaz gecin artik. Yeter!
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• trabzonsporun Gercek Trabzonspor gibi oynadigi son maci gecen sezonun 34.haftadaki karabük maci..ondan beri bu takim dagilmis durumda...

bence transfer politikasi felaket...alinnan oyuncular neyin nesi belli degildi ama yavas yavas hepsi siradan yabancilar olduklari belli olmaya basladi
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• seviyorum bu taraftara ya
        TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• bu futbolcular bu yönetimin eseri

Yorum

• şaka gibi
            sapara denilen adamın 32. dakikada ayağına bi top değmişti ondan önce 15 dakika falan değmedi ya inanın...böyle bişiy var mı,? bu adam ortada oynuyor...
            giray efendi colman topu tipleyince elini açıyor tamam bırakın diyor ve gol
            2. gol ise klasik kademe hatası ve serkan zaten
            gerçekten şaka gibi
            asıl anlamadığım şenol hoca neye sinirleniyor bu kadar? e senin eserin şu skor
            bu arada kendi evinde bu kadar hakem tarafından ...ilen başka klüp yoktur
            volkanı çeken adamın sarıkartı var ve hakem bunun görüp veremedi dk 43.de
            yazıklar olsun
            ama bu futbolla gerçekten bizi antep de yener..herkes yener

çok geniş kadromuz var maşşalah OTTUUZZZZ BİRRRR TANE
            特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi
              bu seneki kadromuz daha iyi diyen mallar nerde şimdi merak ediyorum

merhaba ben burdayım. ne kadar kilomuz?
              Entropi İyidir.

Yorum

• haftalardır ne oynadığı belli olmayan(aslında olan) alanzinho ve serkan sayesinde her maç 2 kişi eksik oynuyoruz.ankaragücü maçı şans eseri döndü.cska maçı ortada.bursa maçı hakeza öyle.teker patladı.fatura saparaya kesildi.senin colmanın adrianın ne iş yapıyor diye sorarlar adama!alanzinho ve serkandan zaten bir beklentim yok akışına biraktım artık.şenol hocam yazıklar olsun sana bişey diyemiyorum daha.son olarak şu ferhat ve glowackiyi de artık takımda görmek istemiyorum...
                from BOGAZIÇI

Yorum

• jaja gitti.gerçekten bizim yarımız gitti.lanet olsun.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• BU adamlar yedek kalırmı Şenol hoca ?
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• futbol bu yener yenilirsin
                      AMA bu ilk gol gibi gol yenmez

Yorum

• Umut Bulut ' a küfredenler ' e o küfürleri bizzat iade ediyorum artık

Yorum

• İtalya futbol federasyonu İnter i küme düşürecek! bumactan sonra,taraftarida kesin yumurta ve domates yağmuruna tutar, siz kime yenildiniz diyorlarmış!

Yorum

• ***ŞENOL HOCA gör artık takım ne yapıyor
                            ....alanzinyo volkan hemen dışarı al reziller volkan senin hakkında nasıl düşünmüşüm
                            ....pres pres pres yeniğiz adamlar pres yapmıyor
                            ...adrian sıfır,alanzinyo sıfır,volkan sıfır şenol hoca rakip hocalar dersini daha çok çalışıyor

Yorum

• alanzinho yu kesin yollamak gerek. Inter macidan beri gördügümüz tek sey alanzinhonun top kayiplari sonrasi yedigimiz goller.
                              Hoca nasil görmüyor bunu? yoksa umrunda mi degil?

Yorum

• Colman çok geride oynuyor,ilerde top yapacak adam olmuyor
                                ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                                verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                                Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X