205 nolu kanal acik, normalde 204 nolu kanal Ts taraftar paketi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
paypal..İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekredi karti ile mi ödeme yaptin sen lo ?

Mac basladi. Takimimiza basarilar.
Ayrica stad bombos.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
of yaaa anlamam o islerden kredi kartim da yok izleyemiycm herhalİlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepaypal..
Mac basladi. Takimimiza basarilar.
Ayrica stad bombos.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Arkadaslar bosuna stress yapmayim maci bakmamiz olanaksiz gibi duruyor eziklerin macini veriyor tüm linkler, aci olan o kadar kisiden hicbirinin TS li olmayisi...
Eziklerin macini istiyen baksin istemiyen takilsin, cok uzun bir aradan sonra Trabzonsporumuzun macini bakamiyorum bakmadigim maclarin cogunda puan kaybi yasadik...
TFF serefsizlerinide andigimi anmakda fayda var...
Yorum
-
yurt disina 9 dolar yok böyle bir pazarlama anlayisiİlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayın süper web tv den 6 liraya rahat rahat maç keyfi
kahvede izlemekten iyidir
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Aldım ama açılmadı maç sıyah modda beklıyor ekran anlamadım beklıyorum açılsın dıyeİlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.digiturkwebtv.com.tr/Icer...Taraftar_Paket
Bunu alırsan 3 liraya gelir sana tek maç
4 maç var bir ayda...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Taraftar gruplari aralarinda anlasmis.İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu nasıl stad ya böle bunlar niye bağormıyor ya...avniaker cehennemine bahk hele..
Ilk dakika üclü cekip 30'ncu dakikaya kadar Sehitlerimiz icin susacaklarmis.
YARIN STATTA OLACAK GRUPLAR VE TARAFTARLARA DUYURU !
- Trabzonspor Taraftarına Duyuru! organizasyonumuz ;
* Santrayla 3'lü çekiyoruz ve 30.dakikaya kadar susuyoruz.
* 30.dakika "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!"
* 31.dakika "Hepimiz askeriz Pkk'ya yeteriz!"
* 32.dakika "Genelkurmay duy bu sesi askere al hepimizi!"
* 34.dakika "Yol tarafı kale arkası ve deniz tarafı kale arkası karşılık Emekleri Çaldın Yine bestesini söyleyeceğiz!"
* 61.dakika Bütün stad "Asker Selamı!"
Not : Bütün taraftar grupları tarafından bu organizasyon onaylanmıştır, bu hafta hep bir ağızdan haykırıyoruz!En son Chiko tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 20:43.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum