Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her rakibimiz gibi Antalya da bize sert oynayıp her adamımızı döndürmeye çalışacak ve dönenleri de orta sahada faulle durduracaktır. Biz de saçma sapan şekilde kullanırız o duran topları.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ilk yarı 2 ikinci yarı 1 oynadım..
      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Beyler şimdi digiturk web tvyi aldığı dakikadan itibaren izleyebiliyorsun değilmi?

Yorum

• buraktan 3 gol bekliyorum hadi hayırlısı
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallah omer ruyamda her trabzonu gordugumde ya yeniliyoruz yada berabere kaliyoruz
            Abi mümkünse Trabzonsporu görmemeye çalış rüyalarında

Yorum

• gs ile niye aynı saate koyuyorlar şu maçları anlamıyorum, gs ninde maçını izlemek isterdim o maçta güzel olacak... anlamıyorumki niye aynı saat ??? veya git bjk nin fb nin maçını aynı saate koy niye gs ? fıstık gibi maçı kaçıracam yaw.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler şimdi digiturk web tvyi aldığı dakikadan itibaren izleyebiliyorsun değilmi?
                evet kardeşim
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vallah omer ruyamda her trabzonu gordugumde ya yeniliyoruz yada berabere kaliyoruz
                  üstün açık kalmıştır sen yine de pozitif düşün...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• selam millet. macı internetten seyretmek zorundayız maalesef cunku ankarada her yer gs nin macını veriyor. saglam calısan bir link i benim özelime gonderebilecek bir arkadas arıyorum. şimdiden cok tesekkurler.
                    karaiplerde bir trazonsporlu..
                    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet kardeşim
                      eyvallah alayım ozaman. kalite nasıl biliyormusunuz? net 16mbit

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selam millet. macı internetten seyretmek zorundayız maalesef cunku ankarada her yer gs nin macını veriyor. saglam calısan bir link i benim özelime gonderebilecek bir arkadas arıyorum. şimdiden cok tesekkurler.
                        Üni TS nin maç izleme organizasyonu var eğer adres yakınsa gidebilirsin abi ?

Akşam Oynanacak Olan TRABZONSPOR-Antalyaspor Karşılaşmasını 'Üni-Ts Ankara' Olarak Her Zamanki Yerimiz Olan Beşikdüzlüler Derneğinde İzliyoruz..! ( Saat 8 de Herkes Dernekte Olsun) Adres: izmir caddesi ülküalan pasajı yanı kat 8

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serkan oynar ve onun yerinede Baris Atas oynar o zaman. Yeterki Alan oynamasin gerisi önemli degil.
                          Senin bu Alanzinho takıntını çözebilmiş değilim.Bence Bursa maçında çok iyi bir maç çıkardı
                          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Bakalım evimizde oynadığımız bu maçta ilk yarı 0 biticek mi

Yorum

• Antalyaspor'a başarılar..
                              Umarım maçı alırız..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Kadrolar açıklansa da yorum yapsak.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.