Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burağın 40 metreden şut çekmesi çok normal, çünkü iyi futbol oynuyor 40 metreden golünün olduğunu düşünsenize güzel bir jenerik golü olmuş olucak futbol hayatında
    Onu orda denemeseydi daha şık olurdu bence..
    Sanki maç 3-0 hadi şunu da deniyim dersin ya..
    ama maç 1-1'di..
    Her topu da kendine istiyor..
    Ferhat ortalayınca Ferhat'a bağırdı niye bana atmıyorsun diye..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Bursa deplasmanında 1 puan iyidir. Sonuçta şampiyon adayının deplasmanındaydık. Yorgun olarak gittiğimiz bir deplasmanda 1 puan iyidir. Şampiyonluk yolunda rakiplerini yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bizde bunu iyi yaptık.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Kimse koşmuyor,adam gibi oynayan yok tepkisi insana 50 metreden şut attırır. Gol atmak maç kazanmaya her zaman yetmez,gol yememekte gerekir.Bütün gollerin onun ayağından gelmesi egosunu şişirmiş anlaşılan. Attığımız penaltı golüde içime sinmedi acıkcası,çok penaltı gibi durmuyor, ama bursanın golü ve sayılmayan golümüzün olması vicdanen rahatlatıyor sanki.
        Takım kötü oynuyor,ama hak vermek de lazım.Bu tempoda maç yapan avrupa kupalarına erken başlayan başka bır takım yok,illaki inişler ve çıkışlar olacak, yeniden toparlanacağız ve oyuncularımız da form tutacak buna yürekten ınanıyorum.Bunu rahatlıkla söyleyebilme sebebım mı Şenol Güneş

Yorum

• Çok güzel bir tuzağa düştük bunun mimarı olan Sadri Şener'e teşekkür edelim 1 puan'da payı büyük.

Kanat oyuncumuz olsa bu maç çok farklı olurdu. Kanadımızı kırdılar resmen Ferhat bile kanatlardan öyle etkili olduysa bu maç Volkan'ın maçı olurdu. Adamlar bekleri üstümüze saldı resmen orta alanı da iyi kapatıp zaten yorgun olan bizi tamamen kitlediler..

Yorum

• yahu elestirinin de bir adabi vardir !!! 4 gun once iklimi degisik rusyada var gucunle oyna sonra kalk gel 4 mactir 3 puana hasret bursayla oyna

takimda yedek klubesi toparlanmali ve birde forvet ihtiyaci var o kadar

Yorum

• takım yorgun orta sahada falan bastırdılar biraz bizimkiler sapıttı ve hali ile 1 puanı aldık iyidir 1 puan
              bizim takımdaki oyuncu isterse 102 puan yaptırsın takıma yine yaranamaz burak a ne diye laf atıyorsunuz 1 puanı aldı aslında macı da alırdı da hakem carsonn a kırmızıyı vermedi bursa 10 kişi kalsaydı baskı neymiş o zaman görürdü
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• golü yediğin pozisyon ofsayt, kazandığın penaltıda kalecıye kırmızı kart gosterılmıyor ayrıca cok krıtıkbır alanzınhonun pozısyonunun da ofsaytla alakası yoktu. buna ragmen bu deplasmandan benım kendı fıkrımdır kotu oyunla alınan 1 puan bence gayet ıyıdır. he bu arada 61. dakıkada akıllarınca bızı patlatmak ısteyen bursaspor taraftarına da taraftarımız en anlamlı cevabı verdı. kımın aklına geldıyse helal olsun
                HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son birkaç maçta bizim takımda en çok rahatsız olduğum konu "yalandan top kapmaya çalışma,yalandan bastırma,yalandan rakibin yanında koşmak"..

Acaba ben mi yanlış yorumluyorum,ya da yanlış mı görüyorum diyeceğim ama değil..Tekrar tekrar izliyorum ve evet,yalandan..

Rakipler çok rahatlar ve bu rahatlık bizim yalandan müdahelelerimiz! yüzünden..

"Yapar gibi yapmak" nasıl bir profesyonelliktir anlamıyorum..
                  İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen benim de dikkatimi çekiyor özellikle Alan ile Adrian çok yalandan pres yapıyorlar. Bir deHalilin eskişehirde kaptığı topu düşünün Burağın attığı ikinci golde..
                  İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aha benim gibi düşünen bi kişi daha çıktı.
                  İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dostum bu konuda yalnız değilsin ekran başında izlerken maçı avaz avaz bağırıyorum yahu adam gibi basın pres yapın diye ama nerde bizimkiler kodamanların arkalarinda bir sürü arabayla eskortları olur ya öle eskortluk yapıyorlar rakiplere...rakipler adam gibi baskı yemiyorlar ki...
                  Teşekkürler..
                  Takımın biraz sertleşmesi ve "gerçekten" mücadele etmesi gerek..
                  Ben böyle düşünüyorum.
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada statta çok sayıda koltuk kırıldı bizim tarafta yine.

İşin ilginç tarafı yenilen golden sonra değil, attığımız golden sonra sevinirken kırıldı çoğu.
                    Teşfik etmek gibi olmasın gol attıkdan sonra daha çok kırılır , insanlık dışı sevinen bizler için en iyi iç boşaltma nesneleri olduklarını düşünüyorum Zira çoğu maçta bel , boyun kırılma ve boğulma tehlikesi yaşıyoruz Koltuk iyidir koltuk candır.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse koşmuyor,adam gibi oynayan yok tepkisi insana 50 metreden şut attırır. Gol atmak maç kazanmaya her zaman yetmez,gol yememekte gerekir.Bütün gollerin onun ayağından gelmesi egosunu şişirmiş anlaşılan. Attığımız penaltı golüde içime sinmedi acıkcası,çok penaltı gibi durmuyor, ama bursanın golü ve sayılmayan golümüzün olması vicdanen rahatlatıyor sanki.
                      Takım kötü oynuyor,ama hak vermek de lazım.Bu tempoda maç yapan avrupa kupalarına erken başlayan başka bır takım yok,illaki inişler ve çıkışlar olacak, yeniden toparlanacağız ve oyuncularımız da form tutacak buna yürekten ınanıyorum.Bunu rahatlıkla söyleyebilme sebebım mı Şenol Güneş
                      Yapmayın yahu...
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse koşmuyor,adam gibi oynayan yok tepkisi insana 50 metreden şut attırır. Gol atmak maç kazanmaya her zaman yetmez,gol yememekte gerekir.Bütün gollerin onun ayağından gelmesi egosunu şişirmiş anlaşılan. Attığımız penaltı golüde içime sinmedi acıkcası,çok penaltı gibi durmuyor, ama bursanın golü ve sayılmayan golümüzün olması vicdanen rahatlatıyor sanki.
                        Attigimiz penalti golu icinize sinmediyse ben bir adet yuhhhhhhhh diyorum. Yuh ki yuhhh yani. Eger o penalti degilse penalti kavrami dunya futbolunda tekrar tanimlanmali. Orada asil tartisilmasi gereken kalecinin sari kartla durumu nasil yirttihi olmaliydi.
                        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Sezon öncesi öngörülen ideal 11'inden 4 eksiğin var,takım 3 günde 1 maç yaptığı için yorgunluk sorunun var,sakatlık sorunların var;
                          Bunlara rağmen ligin en zon deplasmanlarından birine çıkıyorsun, hakemin aleyhine skoru etkileyen hatalarıyla maçtan 1 puan alıyorsun,buna rağmen takımı haketmediği şekilde eleştirenler var.

Bence bu maç için yeterince iyi oynadık,pozisyon yaratıcak oyuncularımızın eksikliğinden dolayı fazla pozisyon bulamadık,sonuç olarak bizim için iyi olan 1 puanı aldık.

Takım iyi yolda,fiziksel olarak işler rayına girerse,eksik oyuncularımızla beraber çok iyi duruma gelebiliriz.

Burak'ın 40 metreden şutunu,takımın koşmamasını tartışmak yerine,Glowacki'nin faul sayılamayacak ufacık mudahelesini görüp golümüzü yiyen hakemin Ozan'ın ofsaytını görmeyip gol yememize sebep olmasını konuşun ya da penaltı pozisyonunda verilmeyen net kırmızı kartı konuşun.
                          En son Bekir tarafından düzenlendi; 23.10.2011, 01:24.

Yorum

• arkadaşlar hakem burakın penaltı pozsiyonunda topun köşeye doğru gitmesinden dolayı kırmızı vermedim dedi feribotta.. top dışarı gidiyo ama burak içeri katediyo yani toptan uzaklaşıyo ve bariz gol şansı yok diye değerlendirdik dedi..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar hakem burakın penaltı pozsiyonunda topun köşeye doğru gitmesinden dolayı kırmızı vermedim dedi feribotta.. top dışarı gidiyo ama burak içeri katediyo yani toptan uzaklaşıyo ve bariz gol şansı yok diye değerlendirdik dedi..
                              Onu dedikten sonra atamadın mı hakemi feribottan?

Yorum

• - Arkadaşlar eve şimdi geldim özeti izledim Bursa'nın golü öncesi ofsayt gibi geldi , Glowacki'nin golünde bişey göremedim , yanılıyormuyum genel kanı nedir...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X