Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1cm de olsa ofsayt ofsayttir görecek hakem glo'nun golü kaç cm idi onu goruyor
    Ben Glo'nun pozisyonunda ofsayt göremedim sahsen.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      70.dk da girdiğini ve kaç haftadır oynamadığını düşününce...
      Evet hatta Antalya maçında:

Defansı Celustka-Giray-Glowacki-Ferhat 4'lüsü ile denesek...

Yorum

• ozan ipek serkanla dalga gecti.
        mustafa yumlu cok kötü.
        adrian,halil de kötü oynadi.
        glowackiyi begendim.
        tolga ve giray da iyi degildi.
        Colman MUHTESEM.
        Hakem ise Sahanin en kötüsü.
        Glowackinin Golünü vermeliydi ve Carsona Kirmizi Karti vermeliydil
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senin futbol anlayışın ne çok merak ettim. bursa ile berabere kalmak mı?
          Sizin mantıkla berabere bile kalamıyoruz.

Süper oynayalım küme düşelim ne demek oluyor, anlayan varsa beri gelsin.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Glo'nun pozisyonunda ofsayt göremedim sahsen.

Bende Göremedim Ama Görenler Resimle aydınlatırlarsa seviniriz.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Burda Şenol hocaya sallayanlar varya hâlâ daha ne diyeyim.Yedekler de zaten ronaldo-messi-xavi varda şenol hoca oynatmıyor dimi.Bu kadro'nun bu halde olmasının sebebi yönetimdir.Gidenlerin yerini dolduramadılar.ŞL den gelen para az para değil yapsınlar adam gibi transferler eksik yerlere.Hani bizde transfer hiç bitmiyor ya Hasan Yener öyle diyor.Devre arasın da görecez Trabzonspor da hiç transfer bitmez diyenleri.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam geçen sezon başı bana özel mesaj atmıştın hatırlarsan..ee takım şampiyon oldu..şampiyonlar liginde takım..dönmedin hala..
                şampiyon oldukda kupa nerede ?
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet hatta Antalya maçında:

Defansı Celustka-Giray-Glowacki-Ferhat 4'lüsü ile denesek...
                  defans oyuncularında sorun yok. sorun aoyun anlayışında.koşmayan organize olamayan bu orta sahaya rağmen defans vallahi iyi dayanıyor.çim sahada oynayanlar bu dediğimi daha iyi anlar.

Yorum

• Başlık değişmedi hâlâ.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abimizi anlıyamadım Hocayı eleştirmek için demediiğini bırakmıyor.
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• yahu neler tartışıyoruz.şampiyonlar liginde iddialı olan bir takımımız var.ligde iddialı olan bir takımımız var.sadece organize,uyumlu top oynamıyoruz.eksiklerimiz var.birbirine benzeyen oyuncumuz çok.özel yeteneği olan oyuncumuz yok.ama eldeki kadroyla çok iş yapabiliriz.özellikle yeni oyuncularımız bir türlü istikrarı yakalayamadılar,üzerine koyamadılar.ben bazı oyuncuların mevkiilerini değiştirerek bile çok farklı bir takım olabileceğimizi düşünüyorum.kimseyede kızmıyorum.sonuçta geçen yılın lig şampiyonluğunu biz yaşatan hiçkimseye kötü oynuyoruz diye kızacak kadar nankör olmamam gerektiğine inanıyorum
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• 61.dakikayı kim düşündüyse Allah ondan razı olsun,Trabzonspor tarihine geçen harika bir görüntüydü.Taraftarlarımızla gurur duydum.
                          hep sıkıntılı şeylerden bahsetmeyelim güzellikleri görelim.
                          ben fotoyu bulamadım nete düşünce umarım bmn giriş sayfasına konur.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

başını kaçırmış olabilirsin.demek istediğim.süper oynayalım ama kümeye düşersek bile şenol hocayı destekleyelim.yeterki iyi oynayalım.

Yorum

• bu soğuk havada Dün gece 10 dan bu sabah 12 ye kadar Kültürparktaydık .. Sabah rezalet bi bilet kuyruğu vardı .. Bize bu çileyi çektirenlere lanet olsun

Yorum

• Yahu her firsatta takima taraftara hocaya baskana sallayanlarin zihniyetlerini anlamakta cok zorlaniyorum
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X