Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi top oynamıyoruz, Bursaspor bizden daha iyi oynadı. Ama Penaltı pozisyonu %100 kırmızı kart maçın akışı değişirdi.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• arkadaş bu hakemlere biri çeki düze versin fener elle 4 paun vark yapıyor,geçen hafta buraka penaltılar verilmiyor adam gol atıp hem hakemleri hem takımı kurtarıyor.
      bugün ofsaty go yiyoruz kalecinin son adam olmadığını öğreniyoruz.
      sonra hocaya takıma sarıyor taraftar.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ferhat iyimi oynadı bugün banamı öyle geldi bi haraket öğrenmiş sürekli onu yaptı ama gelişme var
        çok iyi değildi ama sahanın en iyisiydi.

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ferhat iyimi oynadı bugün banamı öyle geldi bi haraket öğrenmiş sürekli onu yaptı ama gelişme var
          İki adamı geçti Pawel'e bıraktı...Pawel'de ona bıraktı...Çok iyi pozisyondu ama topu kaçırdı, pozisyon eridi gitti...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            peki o zaman söyle bakalım.ne zamana kadar şenol hocaya destek vericez veya ne olursa desteğimizi kesmeliyiz. sınır ne. yoksa kümede düşsek şenol hoca ile mi devam etcez.?

Bence Evet..Sizi Bilmem.Bu Şerefsiz Ligde Ne Olursa Olsun Clde Her Maç Fark da yese Ben Şenol Hocanın yanındayım.Ben de Eleştiriyorum Hocayı Ama ne olursa Bizim için Bu kadar büyük bir öneme sahip bir Hocadan önce İnsana edilen laflar kanıma dokunuyor.Milli Takımda kendisine yapılanlardan sonra Trabzonun ona tam anlamıyla sahip çıkmayışı içimi yiyor..
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• O güzelim takımı viran edip bıraktılar. Ziya doğan döneminden çok daha kötü futbol oynuyoruz.Başta büyük başkan ve konfüçyusumuz olmak üzere bütün herkese teşekkürler.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ganzilis Tv
                http://www.youtube.com/Ganzilistv

Arsene Wenger 15 yıldır Arsenal'in başında. Takımı 6 yıldır şampiyon olamıyor. Uzun bir süredir lig kupası da alamıyorlar. Oynadıkları iki Avrupa Finalini de kaybettiler... Buna rağmen Wenger'in ismi Londra'da tartışılmıyor...

Jerry Sloan 22 senedir Utah Jazz takımını çalıştırıyor. Utah, Malone ve Stockton'lu efsane kadrosuyla d...ahi şampiyon olamadı. Sloan 68 yaşında ancak taraftarları hala onu takımın başında görmek istiyor...

Şenol Güneş bu kulübün heykeli dikilesi 2 figüründen bir bence. Böyle bir figürü sudan sebeplerle 3 kez gönderdik ve nihayet 4. kez bizimle çalışıyor. İddiaların aksine hiçbir dönem ona gereken sabrı göstermedik ve kaybetme kredisi tanımadık Şenol Hoca'ya. Onun sahaya çıkardığı hiçbir takım silik futbol oynamadı, aksine Şenol Güneş takımları Trabzonspor'un hırçın ruhunu her dönem sahaya yansıtmayı başarmış oyunculardan kurulmuştu
                Her beşer gibi onun da kusurları var tabii ki, ancak şundan adım gibi eminim, Şenol Güneş ve Wenger yer değiştirse, biri yine 15 yıl Arsenal'i yönetirdi ancak diğerinin Trabzonspor'u 4 ay çalıştırabileceğinden şüpheliyim.
                Bu, modern zaman filozofundan yaptığımız alıntıları paylaşmayı istedim...

Şenol Hoca, seni çok seviyoruz, her zaman yanındayız...
                +1967 tamamen hemfikiriz

Yorum

• ben o kadar futboldan anlıyorum ki şenol hocayı bile eleştiriyorum...hoca kenarda oturan messi ve ronaldoyu neden oyuna almadı..kusura bakmayın ama şenol hoca ölene kadar takımın başında...bence yanlış insanı eleştiriyorsunuz...devre arası neşteri vuracaktır..
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İki adamı geçti Pawel'e bıraktı...Pawel'de ona bıraktı...Çok iyi pozisyondu ama topu kaçırdı, pozisyon eridi gitti...
                    Pawel dedin de bir tık daha çabuk olsa golü atmıştı ya başka pozisyonda. Önce adaın geçerken geri döndü sonra tam vuracakken adam kapattı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Puan kayıpları normal, olur...Ama bu memlekette febe kolay kolay puan kaybetmez...İyi oyunundan değil, rakipler yatışta...Samsun'u 5'ler yarın akşam...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        peki o zaman söyle bakalım.ne zamana kadar şenol hocaya destek vericez veya ne olursa desteğimizi kesmeliyiz. sınır ne. yoksa kümede düşsek şenol hoca ile mi devam etcez.?
                        Şampiyonlar ligi kupasını alana kadar Şenol hocaya sabretcez

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ganzilis Tv
                          http://www.youtube.com/Ganzilistv

Arsene Wenger 15 yıldır Arsenal'in başında. Takımı 6 yıldır şampiyon olamıyor. Uzun bir süredir lig kupası da alamıyorlar. Oynadıkları iki Avrupa Finalini de kaybettiler... Buna rağmen Wenger'in ismi Londra'da tartışılmıyor...

Jerry Sloan 22 senedir Utah Jazz takımını çalıştırıyor. Utah, Malone ve Stockton'lu efsane kadrosuyla d...ahi şampiyon olamadı. Sloan 68 yaşında ancak taraftarları hala onu takımın başında görmek istiyor...

Şenol Güneş bu kulübün heykeli dikilesi 2 figüründen bir bence. Böyle bir figürü sudan sebeplerle 3 kez gönderdik ve nihayet 4. kez bizimle çalışıyor. İddiaların aksine hiçbir dönem ona gereken sabrı göstermedik ve kaybetme kredisi tanımadık Şenol Hoca'ya. Onun sahaya çıkardığı hiçbir takım silik futbol oynamadı, aksine Şenol Güneş takımları Trabzonspor'un hırçın ruhunu her dönem sahaya yansıtmayı başarmış oyunculardan kurulmuştu
                          Her beşer gibi onun da kusurları var tabii ki, ancak şundan adım gibi eminim, Şenol Güneş ve Wenger yer değiştirse, biri yine 15 yıl Arsenal'i yönetirdi ancak diğerinin Trabzonspor'u 4 ay çalıştırabileceğinden şüpheliyim.
                          Bu, modern zaman filozofundan yaptığımız alıntıları paylaşmayı istedim...

Şenol Hoca, seni çok seviyoruz, her zaman yanındayız...
                          senol hoca agir hasta olmadikca yasi sagligi elverdikce bu takimin basinda olmalidir
                          degisecek bisey varsa bazi taraftar kafalari ve transfer politikalaridir
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• penaltı pozisyonunda kaleci kırmızı kart yemeliydi
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Şunu anlamıyorum ne hakla Şenol hocayı istifaya çağırıyorsunuz adam elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanıyor. bundan sonraki kötü sonuçlarda şenol hocayı deği istifa etmesi gereken yönetimdir bu böyle biline; Adama dayatırsan bu malzemeyi verdik sen bundan on numara işcilik çıkar desen yazık olur kalitesi düşük malzemden anca bu kadar...bence takım oturur daha da iyi oynarız
                              En son kral 61 tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 23:05.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonlar ligi kupasını alana kadar Şenol hocaya sabretcez
                                benim isteğim süper top oynayalım ama küme düşelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X