böyle rezil bir hakeme karşı 1puan başarıdır bana göre.nizami golun verilmiyor,ofsayttan golü yiyoruz,penaltı pozisyonunda %100 kırmızı kartı vermiyor,son bursa frikiğinde kurallar 9,15 yerine bizim baraj 10,15 gibi geriye çekiliyor...örnekleri çoğaltabiliriz kısaca böyle bir hakemle bursa deplasmanında hemde 3gün öncesinde zorlu cl moskova deplasmanından gelip oynayıp 1puanla dönmek başarıdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61.dakikayı kim düşündüyse Allah ondan razı olsun,Trabzonspor tarihine geçen harika bir görüntüydü.Taraftarlarımızla gurur duydum.
hep sıkıntılı şeylerden bahsetmeyelim güzellikleri görelim.
ben fotoyu bulamadım nete düşünce umarım bmn giriş sayfasına konur.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
CSKA'LI oyuncuları hatırlayın. Topu alan bir bakıyor kendi 3 arkadaşı fişek gibi koşuyor depar atarak hem de. Hatta maçta ulan bak yine koşuyorlar dedim koşanlardan birine bir pas bir pas daha ikinci gol oldu. Bizimkiler birbirinden baya bi uzak ve yavaş oynuyorlar. Paslar orta sahadan itibaren yangından mal kaçırır gibi atılıyor. Tek pas, duvar pası verkaç falan maç içinde de yazmıştım bunları tamamen unuttuk.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Olayı birebir insan hatasına bağladık varsayalım, hakem de insan diyelim biz de 15 cm önde veya arkada iken verdikleri yanlış kararlara laf etmeyelim...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsaf be, Bursanın golüne ofsyat diyen varsa insaf. 10 cm en fazla , hakem de insan.
Hakemin hatası Burak'ın penaltı pozisyonunda kaleciyi atmamasıdır.
Ne kadar güzel olur de mi, hakemler laf yemez kimse haksızlıktan söz etmez.
HEMŞERİM SORUN ŞURADA, AYNI ADAMLAR BURSAYA Bİ BUÇUK METREDEN VERMEMİŞLERDİ OFSAYTI Bİ KAÇ SENE OLDU. AYNI İNSANLAR BU STANDARTLARLA DEĞİL LEYHİNE ARTI-EKSİ 10 CM DÜŞÜNEREK DÜDÜK ÇALABİLİYORLAR İST. TAKIMLARINA. Aynı pozisyonu biz istanbulda yakalasak bu varya sana kesin söyleyeyim onda dokuz düdükle biter.
Yorum
-
Takımın Büyümesi ,Güçlenmesi ve Daha iyi olması için İstikrar Çok önemli bir olgu.Bunun içinde takım için gayet yeterli Türkiye ligi üstü bir Hocaya Sahibiz.değerini bilelim daha önce Kimlere katlandığımızı hatırlayalım.
Adamın Elinde ne varsa en iyisini sahaya koymaya çalışıyor yedeklerimizde bilmediğimiz oyuncu mu var da biz mi görmüyoruz..
32 kişilk kadroda ilk 11 oynayabilecek kapasitede ve form düzeyi ile 15 oyuncu var.Hocada bunları döngüsel olarak kullanıyor.haftaiçi-Hafta Sonuda devamlı maç Yaptığımızı Düşünürsek Belli dalgalanmalar olacaktır.
Oyuncuları Koştuğu Mesafe ile değerlendirmek bana yanlış geliyor çok koşiabilir ancak bunun takıma Katkısı ve etkisi ne kadar bunu değerlendirmek lazaım.
o zaman Alex Etkisiz Oyuncu o İstatistiğe Göre..
Takım bu Eldekileri de Hoca Kullanmaya çalışıyor.. Beğenmeyen İngilreteye..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
22.07'deİlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşını kaçırmış olabilirsin.demek istediğim.süper oynayalım ama kümeye düşersek bile şenol hocayı destekleyelim.yeterki iyi oynayalım.
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca istifa yeter artık
Demişsin ne oldu kafana bişeymi düştü neyi savunduğun belli değil yaw ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61.dakikayı kim düşündüyse Allah ondan razı olsun,Trabzonspor tarihine geçen harika bir görüntüydü.Taraftarlarımızla gurur duydum.
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
zaten iyi oynatmadığı için istifa etsin dedim.berabere kaldığımız için değil.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22.07'de
Demişsin ne oldu kafana bişeymi düştü neyi savunduğun belli değil yaw ?
Yorum
-
BASIN TOPLANTISI
Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise sahaya mutlak kazanmak düşüncesiyle çıktıklarını, maça kontrollü başladıklarını, iyi pas yaptıklarını, ancak bu olumlu pas trafiğini hücuma dönük olarak kendileri açısından olumluya çeviremediklerini söyledi.
İkinci yarıda beklemedikleri bir anda gol yediklerini, gol sonrası kazanma adına oyuna ağırlıklarını koyduklarını ifade eden Güneş, ''Penaltıdan bir gol bulduk. Başka pozisyonlardan da gol bulabilirdik. Bursaspor da son dakikada galibiyeti getirecek gol bulabilirdi. Biz de kazanabilirdik, Bursaspor da kazanabilirdi. Aslında berabere kalarak iki takım da 2'şer puan kaybetti'' diye konuştu.
Şenol Güneş, hakemin yönetiminin sorulması üzerine, ''Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Bunun ne bize ne hakemlere faydası olmuyor. Lehimize penaltı verdi, kaleci Carson'a kırmızı kart gösterebilirdi. Ancak, bunları konuşmak anlamsız. Biz özellikle bu sene hakemlere yönelik konuşmuyoruz'' yanıtını verdi.
Volkan Şen'in neden Bursaspor maçı için kadroya alınmadığına ilişkin soru üzerine ise Güneş, ''Volkan Şen'i ben isteseydim oynatabilirdim. Çünkü, sözleşmeyle bizi bağlayan bir durum yok. Ancak verilen sözler var. Bunu şimdi değil daha sonra konuşuruz'' diye yanıtladı.
Şenol Güneş, konuşmasının son bölümde ise terör saldırılarına değindi. Şehit haberlerine tüm Türkiye'nin üzüldüğünü vurgulayan Güneş, şunları söyledi:
''Bugün maç itibariyle sahada bir üzüntü hakimdi. Hepimizin başı sağ olsun ama bu iş sadece kınayarak çözülmez. Çocuklarımızı kaybettik. Gönül ister ki hiçbir insanımızı kaybetmeyelim. Ancak, bu konuda hepimiz sorumlu olmak zorundayız. Kendi sorumluluklarımız çerçevesinde devlete yardımcı olmalıyız. Devlet bunu tek başına yapamaz. Herkes kendi kapısının önünü temizlemeli. Yanlışlar olduğunda ihbar etmek zorundayız.''"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten iyi oynatmadığı için istifa etsin dedim.berabere kaldığımız için değil.
Senol Hocadan daha iyisi mi var Türkiye'de?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Katılıyorum.İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61.dakikayı kim düşündüyse Allah ondan razı olsun,Trabzonspor tarihine geçen harika bir görüntüydü.Taraftarlarımızla gurur duydum.
7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

harbı oglansın teksas !
Yorum