Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 puan iyidir...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kazanabilirdik diyen arkadaşlara geçen seneki kazanan kadrodan Selçuk,Egemen,Jaja,Ceyhun,Engin,Umut un olmadığını hatırlatır saygılar sunarım
      KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi yazdigin mesaji iyi okursan, niye oynattigini anlarsin!!!
        biraz açarmısın.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fenevliler diyor ki Burak ayagini takti penalti yok
          Burak Fenerlilere 2 yıldır takıyor..Fenerden bonus niyetine alınan oyuncunun Fenere takışı.Burak kasıktan saktlanınca kaç fenerli sevindi biliyormusunuz?.....Homurtuları ondan...Acı büyük beyler...Anlayışlı olalım...
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Hocamız madem Serkan'dan vazgeçemiyor, oynayacağı yer ortasağ. İkili ortasaha ile olmuyor, Colman Zoko ve önünde topa baskı yapmayan 4 adam. Çok hücum oyuncusuyla oynamak çok pozisyona gireceğiz anlamına gelmiyor,aksine hem pozisyona giremiyoruz hem Colman ve Zokora aşırı derecede yıpranıyorç Burak'ın kişisel gayreti haricinde pozisyonumuz yok. Henrique'nin dönmesi lazım, inşallah Celutska'nın ciddi bir şeyi yoktur.Ayrıca Cech'i lig maçlarında da kullanmalıyız, madem 32 yaşındaki Zokora lig Cl aralıksız oynuyor.Cech de oynar. Defans kurgusuyla sakatlıklar haricinde oynamamalıyız. Bu oyuna 1 puan iyidir.

Yorum

• Evdeyizz..

Yorum

• Ne hakemi, iyi oynamiyoruz. Bu oyunla 1 puan iyi netice. Bu ligde hucüm presi yapmayan tek takimiz herhalde. Burak olmasa suan en alt siralarda olurduk. Ne zaman gol atacagimiz hic belli olmuyor ama yedigimiz goller bagira bagira geliyorum diyor. Suanki futbol ile hicbir önemli maci alamayiz. Ofsayt kacirilabilecek bir pozisyon, kirmiz kart 100% kirmizi.
                Bu mac 11/10 da oynasak 120 dk da oynasak maci alamazdik

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maçla alakasız yazıyorum;

koreden bi takım gelse, yönetimi, şenol güneşi, alanı, serkanı, colmanı alıp gitse. ahh ne güzel olurdu. 50 tane transfer yaptılar ama hala aynı dandik adamlara mahkumuz ve mok gibi top oynuyoruz.yazık, çok yazık.
                  Hocam geçen sezon başı bana özel mesaj atmıştın hatırlarsan..ee takım şampiyon oldu..şampiyonlar liginde takım..dönmedin hala..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Ganzilis Tv
                    http://www.youtube.com/Ganzilistv

Arsene Wenger 15 yıldır Arsenal'in başında. Takımı 6 yıldır şampiyon olamıyor. Uzun bir süredir lig kupası da alamıyorlar. Oynadıkları iki Avrupa Finalini de kaybettiler... Buna rağmen Wenger'in ismi Londra'da tartışılmıyor...

Jerry Sloan 22 senedir Utah Jazz takımını çalıştırıyor. Utah, Malone ve Stockton'lu efsane kadrosuyla d...ahi şampiyon olamadı. Sloan 68 yaşında ancak taraftarları hala onu takımın başında görmek istiyor...

Şenol Güneş bu kulübün heykeli dikilesi 2 figüründen bir bence. Böyle bir figürü sudan sebeplerle 3 kez gönderdik ve nihayet 4. kez bizimle çalışıyor. İddiaların aksine hiçbir dönem ona gereken sabrı göstermedik ve kaybetme kredisi tanımadık Şenol Hoca'ya. Onun sahaya çıkardığı hiçbir takım silik futbol oynamadı, aksine Şenol Güneş takımları Trabzonspor'un hırçın ruhunu her dönem sahaya yansıtmayı başarmış oyunculardan kurulmuştu
                    Her beşer gibi onun da kusurları var tabii ki, ancak şundan adım gibi eminim, Şenol Güneş ve Wenger yer değiştirse, biri yine 15 yıl Arsenal'i yönetirdi ancak diğerinin Trabzonspor'u 4 ay çalıştırabileceğinden şüpheliyim.
                    Bu, modern zaman filozofundan yaptığımız alıntıları paylaşmayı istedim...

Şenol Hoca, seni çok seviyoruz, her zaman yanındayız...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam geçen sezon başı bana özel mesaj atmıştın hatırlarsan..ee takım şampiyon oldu..şampiyonlar liginde takım..dönmedin hala..
                      Abi bosver sen yahu. O Kore kulubu gelse de, asil su mantiktaki taraftarlari alip goturse...

Yorum

• milli maclar önce 18 günde 6 mac...milli maclar sonrasi 20 günde 6 mac...

Bu takimin iyi futbol oynamasi mucizedir...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• geçen yıl 15 puan bu yıl 12 puan 4 te şamp.ligi puanları var.
                          kardayız yani
                          oyun olarak bu haftalarda daha hakim olmamızı bekliyordum ama bu kadar sakat adamımız oalcağını hiç ummuyordum sezerle barış ataş bile sakat olaya bak.tayfun esame listesine adını yazdırmaya başladı ona seviniyorum.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Fenerlilere 2 yıldır takıyor..Fenerden bonus niyetine alınan oyuncunun Fenere takışı.Burak kasıktan saktlanınca kaç fenerli sevindi biliyormusunuz?.....Homurtuları ondan...Acı büyük beyler...Anlayışlı olalım...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ganzilis Tv
                              http://www.youtube.com/Ganzilistv

Arsene Wenger 15 yıldır Arsenal'in başında. Takımı 6 yıldır şampiyon olamıyor. Uzun bir süredir lig kupası da alamıyorlar. Oynadıkları iki Avrupa Finalini de kaybettiler... Buna rağmen Wenger'in ismi Londra'da tartışılmıyor...

Jerry Sloan 22 senedir Utah Jazz takımını çalıştırıyor. Utah, Malone ve Stockton'lu efsane kadrosuyla d...ahi şampiyon olamadı. Sloan 68 yaşında ancak taraftarları hala onu takımın başında görmek istiyor...

Şenol Güneş bu kulübün heykeli dikilesi 2 figüründen bir bence. Böyle bir figürü sudan sebeplerle 3 kez gönderdik ve nihayet 4. kez bizimle çalışıyor. İddiaların aksine hiçbir dönem ona gereken sabrı göstermedik ve kaybetme kredisi tanımadık Şenol Hoca'ya. Onun sahaya çıkardığı hiçbir takım silik futbol oynamadı, aksine Şenol Güneş takımları Trabzonspor'un hırçın ruhunu her dönem sahaya yansıtmayı başarmış oyunculardan kurulmuştu
                              Her beşer gibi onun da kusurları var tabii ki, ancak şundan adım gibi eminim, Şenol Güneş ve Wenger yer değiştirse, biri yine 15 yıl Arsenal'i yönetirdi ancak diğerinin Trabzonspor'u 4 ay çalıştırabileceğinden şüpheliyim.
                              Bu, modern zaman filozofundan yaptığımız alıntıları paylaşmayı istedim...

Şenol Hoca, seni çok seviyoruz, her zaman yanındayız...
                              peki o zaman söyle bakalım.ne zamana kadar şenol hocaya destek vericez veya ne olursa desteğimizi kesmeliyiz. sınır ne. yoksa kümede düşsek şenol hoca ile mi devam etcez.?

Yorum

• ferhat iyimi oynadı bugün banamı öyle geldi bi haraket öğrenmiş sürekli onu yaptı ama gelişme var
                                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X