Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben batasa'yi beğendim

Yorum

• kötü oynayıp 1 puan almak güzel,
      takımda 2-3 oyuncu hariöç çok kötüydük..
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• istatistiklere baktım da topla oynama yüzdemiz bursadan yüksek ama icraat yok...bal yapmayan arıyız...halil bu maçta çok etkisizdi...pavwel yine söylüyorum bank asyada bile oynamaz..arada yollar ayrılır sanırım...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Alanzinho, Adrian çıkınca bi açıldı sanki böyle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla sonunda Alanzinho yu bu maçta beğenen birine rastladım.Alannzinho bu maçta iyidi,savunmadan dönen bütün topları topladı Colman a ayak uyduran sahadaki tek futbolcuydu bu akşam
            Ben bugün Alanzinho ile Serkan'ı beğendim. Serkan sağ tarafı baştan başa kullanmaya çalıştı. Bence tek mücadele etmeye çalışan adamdı Serkan. Keşke Halil de azcık cabalasaydı. Ama Halil çıkana kadar hiçbirşey yapmadı. Ayrıca Burak çok bencel oynamaya başladı. Orta sahadan kaleye şut atıyor. Bu iş böyle gitmez teknik direktörün önlem alması lazım. Bence artık yedekleri de kullanması lazım futbolcular haftada 2 maçı kaldıramıyor. Özellikle Zokora bugün bir tane olumlu hareketi olmadı.

Yorum

• Giriyıorum Buraya Sinirleniyorum arkadaş Maçlardan sonra buraya girmemek lazım herhalde.. Kahvedede OFlu emiceyle atıştım...Kendi Hocamıza küfür ediyoruz ayıptır.....
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Zokora ve Colman maalesef bu maçta kımıldayamayacak haldeydiler..yorgunlar..mazeretlerini ben kendi adıma kabul ediyorum ve ses çıkarmıyorum..ama şu maçta orta sahanın pas trafiğini yöneten,Celustkanın kademesine defalarca giren,arı gibi çalışan Alanzinho'ya,ta ilk yarıdan laf sokan futbolseverleri anlayamıyorum..
                Sürü psikolojisi dedikleri bu olsa gerek ya da şartlı refleks..takımın en çok koşan 2 adamı eleştirilerin hedefinde..komik..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Boşuna bu sezon şampiyonluk beklemeyın.Avrupaya gidelim gelecek sezon kafi.Kadro yapısı halen berbat.Gelecek sezon coğu oyuncuları kadroda görmek istemiyorum.Jaja gibi ekstra birşeyler yapabilen mac kurtaran 1-2 oyuncu ihtiyacımız var.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• evet magic yattara dogruyu soylemis ligi durdurunderken. Ama burasi turkiye bunlar akan pisligi durdurmaz kiyisindan kosesinden nemalanmaya calisir. Neyse gorunen aralik-ocak gibi Turkiyeye oyle bir uefa yasagi gelecek ki, ne tayyip'in one minute abileri nede mehmet ali'nin delil yok; valla billa sezon sonu cezalar yoldalari fayda edecek. S.....siz fener.
                    Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazdıklarınıza katılıyorum ama Şenol Güneş'in yapacağı fazla bir şey yok, özellikle oyuncu tercihlerinde. Yedekte kimse yok ki. Takımın çok yavaş ve geriye oynaması nedeniyle ataklarımız çok cılız. Burak'tan başka gol planımız yok.
                      ferhat sahanın en iyisiydi.neden biliyormusun.çünkü farklı oynadı.verkaç olayı gibi.demek yedek yapabiliyorsa asıl oyuncuda yapar. sorun oyuncu kalitesi değil bak eziklere kaç eksik var ama maç alıyorlar ve tek yaptıkları inanın bana ver-kaç başka bişey değil.lütfen görelim artık bunu.şenol hocanın gitmesini bende istemiyorum.ama sinirden kuduruyorum.bari birigitsin bu yazdıklarımı şenol hocaya söylesin.

Yorum

• Devre arasında Umut geri gelse fena olur mu?

Not: Ben Batallayı geldiği günden beri beğeniyorum..

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          at gözlüğünüzü çıkarın artık. alanzinho yu il 11 de oynatan ve direten nasıl iyi hoca olur. herkes kendi yerinde oynuyor, kimse atak yapmıyor. istediğim futbol ferhat-burak-ferhat verkaçıydı. bu olayı artık yapmıyoruz.hep yanpas.bu futbo bitti.hiçbir oyuncumuz adam eksiltmiyor, hep pas pas pas.sıkıcı ve tıkanan futbol.halbuki iş çok basit ver-kaç başka birşey yok.forvete atılan her top geri dönüyor genelde.hiç verkaç yok.tam kontra atak yapıyoruz.alan veya serkan geriye dönüyor topla.pozisyon kaçıyor. maç sonu şenol hoca çıkıyor."daha atak oynamalıydık, berberlik maçın hakkıydı falan, falan." .takımı atak oynatan teknik hocadır.dah bundan haberi yok.
                          Kendi yazdigin mesaji iyi okursan, niye oynattigini anlarsin!!!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Golleri = Ofsayt

Penalti + Kirmizi Kart olmasi gerekirdi.

Gecmis olsun...
                            1

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devre arasında Umut geri gelse fena olur mu?

Not: Ben Batallayı geldiği günden beri beğeniyorum..
                              umut olsaydi buragin attigi gollerde paslarin yarisi ona atilirdi ve biz o gollerin yarisini atamamis olurduk muhtemelen de 5 puanda
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

İsabetli Orta:
                                Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 10

..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X