Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa'nin kac pozisyonu var yahu, ciliz ataklardan baska hicbirsey yapmadilar.. Hakem adil olsa galibiyetle donmustuk ordan...
    Burda pozisyon saymaya gerek yok. Ama adamların bizden daha çok pozisyonu var. Son dakikada İ. Öztürk'ün dokunduğu pozisyonu görmedin herhalde maçın başında sağdan gelip içeri çevirdikleri topu adam boş kaleye dışarı vurdu. 1-0 geriye düşünce takım kontra yemeye başladı. Şenol Hoca da Mustafa'yı oyuna aldı. Maç 1-1 iken serbest vuruşda ileri çıkan Glowacki ye geri gel çıkma diye bağıran Şenol Güneş di. düşün işte kim daha atak oynamış. Hakem le ilgili de bence kırmızı kart dan başka hatası yoktu. Yediğimiz gol yan hakemin hatası ama çok az ofsayt vardı. Kaçırılabilecek bir ofsayt.

Yorum

• maçla alakasız yazıyorum;

koreden bi takım gelse, yönetimi, şenol güneşi, alanı, serkanı, colmanı alıp gitse. ahh ne güzel olurdu. 50 tane transfer yaptılar ama hala aynı dandik adamlara mahkumuz ve mok gibi top oynuyoruz.yazık, çok yazık.

Yorum

• ne olursa olsun devre arasına kadar HEP DESTEK TAM DESTEK; bu maçta topu ayağımızda tutmaya çalıştık, pas sayısına bakmadım ama en çok pas yapan giray ve glo olmuştur, topu orta sahadan alıp taşıyacak adam konusunda problemlerimiz var,colman ve adrian yapacak ama bunlara sokulacak diğerleri, Halili keşke yeni doğmuş çocuğunun yanına gönderse Şenol Hoca, belli ki aklı orada,
        alanzinho ve serkana kızsamda savunmak isterdim ikiside saçma sapan işler yüzünden koşuyorlar, geri dönmüyorlar döndüklerinde de adamlarına yakın değiller, bursa kanatları kullanmak istemeside bu sebepten genelde serkan tarafına yüklendiler...bal yapmayan arı gibiler iyi niyetlerinden şüphem yok...
        Pek çok oyuncumuz formsuz, bir kısmı sakat, takım yeni, yerli Kalitesi çok düşük, yabancılar uyum sağlayamadı, maç temposu yoğun...vs hepsi bir araya gelice böyle birşey çıkıyor ortay...
        Son olarak ilk golümüz Ofsayt, Penaltı kırmızı kart gerek, Maç içinde kartlar adil değildi Bursa 9 kişi Bizde serkan sayesinde 10 kişi kalabilirdik...FASÜLYEDEN bir sezon işte ciddiy alınacak bir yanı yok, birilerinii ipten almak, başkasına bir parmak bal çalmak, birilerini yeniden yükseltmek, anadolu takımlarının sesi çıkmayacağından bu sene idare edin işte paraları vermek...Neyin mücadelesini veriyorum sadece BORDO MAVİ'min Futbolunu izlemek...
        Devre arası 2 yerli Kaliteli ve 1 yabancı alıp 2 yabancı göndersek desem pek çok kişi katılır herhalde...

Yorum

• ucuz yırttık. 2 puan kaybetmedik. 1 puan kazandik.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• adrian,görev olarak colman ve alanzinhonun gibi oynuyor.o halde aynı görev için 3 oyuncu sahada fazla.adrian ya colman ya da alanzinho varken sahada olmamalı.orta sahada kargaşa oluyor.adrian tercihini kanat oyuncusu yönündekullansak daha verimli olur.böylece yönetiminlüzumsuz bir transfer yaptığı ortaya çıktı.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birde genişlikten kasıt ne anlamıyorum, benim bildiğim geniş kadro takımda en az 15-16 futbolcunun kalite olarak birbirlerine çok yakın olmasıdır.

Futbolcu fazlalığıyla geniş kadro mu olur mu, takımda 50 tane Tayfun Cora olsa ne olur mesela.
              Inan, bunu anlayamayan cok ama cok taraftarimiz var...
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• geseliler uzatma dakikasına takmış...biz ne yapalım yahu? tamam iyi oynamadık ama hakem tarafından resmen doğrandık...

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen trabzonspor taraftari misin ? yoksa birilerinin senol hocamiza saldirtmak yipratmak icin gorevlendirdigi bir mi ?
                  maallesef gerçekler acıtıyor ve benide çok üzüyor.ama böyle.şenol hocanın gitmesini bende istemiyorum ama kendinide yenilemeli artık.bakmayın ben sinirden söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ibrahim öztürk'üm ışık hızıyla yetişeceğini düşündü sanırım
                    Hakemler kendilerine hakemlikten fazlasını görev ediniyor ondan oluyor. Hep birşeyler düşünüyorlar. Gördüğünü çal neden çalmıyorsun?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adrian,görev olarak colman ve alanzinhonun gibi oynuyor.o halde aynı görev için 3 oyuncu sahada fazla.adrian ya colman ya da alanzinho varken sahada olmamalı.orta sahada kargaşa oluyor.adrian tercihini kanat oyuncusu yönündekullansak daha verimli olur.böylece yönetiminlüzumsuz bir transfer yaptığı ortaya çıktı.
                      güzel yaklaşım..

Yorum

• Ölü bir Zokora'yı oyunda tutup Adrian'ı almak çok yanlış bir hareketti bana kalırsa Şenol hocam.
                        Yorgun, isteksiz, ruhsuz bir takım görüntüsü. Umarım son olur.
                        Antalya maçını alıp CSKA maçına moralle çıkmalıyız.

Yorum

• Çoğu herkes 1 puan mutlaka sevinmiştir.

Bursasporun attığı gol ofsayt.

Penaltı pozisyonu kırmızı kart olduğunu söylersek.

1 puan sevinmek yerine üzülüyoruz.

Fakat bu futbol 1 puan fazlasını hak etmiyordu.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bugün Alanzinho ile Serkan'ı beğendim. Serkan sağ tarafı baştan başa kullanmaya çalıştı. Bence tek mücadele etmeye çalışan adamdı Serkan. Keşke Halil de azcık cabalasaydı. Ama Halil çıkana kadar hiçbirşey yapmadı. Ayrıca Burak çok bencel oynamaya başladı. Orta sahadan kaleye şut atıyor. Bu iş böyle gitmez teknik direktörün önlem alması lazım. Bence artık yedekleri de kullanması lazım futbolcular haftada 2 maçı kaldıramıyor. Özellikle Zokora bugün bir tane olumlu hareketi olmadı.
                            Serkan ve Giray ın goldeki "amatörce" hatası dışında bariz bi hatası yoktu.Serkan a ben kızmıyorum,adam yetenekleri ölçüsünde daima en iyisini vermeye çalışan bi adam,mücadelesinden taviz vermiyo,bu kadar olur.Burak konusunda ben de bi önceki mesajımda aynı şeylere değindim.
                            Genel itibariyle Rusya gibi bi yerde şampiyonlar liginde maç yapmış yorgun bir takım üstüne bu kadar gitmememiz gerekiyor.Güzel günler göreceğiz inşallah
                            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maçla alakasız yazıyorum;

koreden bi takım gelse, yönetimi, şenol güneşi, alanı, serkanı, colmanı alıp gitse. ahh ne güzel olurdu. 50 tane transfer yaptılar ama hala aynı dandik adamlara mahkumuz ve mok gibi top oynuyoruz.yazık, çok yazık.
                              katılıyorum...

Yorum

• Kadro geniş diyorlardı. Zokora-Colman-Serkan yerlerde sürünse bile, bu maç için demiyorum, yerlerine oynayacak oyuncu yok. Gelecek maç onları yedek bırakacak bir oyuncu yok. Zokora'yı dinleremedikten sonra yemişim geniş kadroyu adam takımın yaşlısı ama her maç oynamak zorunda.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X