İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
kötü oynuyoruz kötü oynuyoruz diye felaket tellahlığı yapmayın şurda.
stresli bir maçtan geldiler, oyuncular yorgun.
ama yinede ellerinden geleni yaptılar. 1 puan bugün için iyi.hafta içi antalyayı yeneceğimizi düşünüyorum.
ama siz ne bekliyorsunuz anlamıyorum.bunun yanında hakem her pozisyonda hakkımızı yedi, oyuncular hakeme karşıda oynadı bunu unutmayın.
Yorum
-
Bugün bu durumda olmamizin en büyük nedeni Kadronun bozulmasidir. Yani suc ne Senol Hocada ne Futbolcularda neden bir baskasinda.
Istikrarsiz sonuclarin tek nedeni Yönetimdir.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
50 kere yazdım at gözlüğüyle mi izlediniz maçı Glowacki ofsayt durumundaydı. Golün iptal edilmesi doğru, ancak kırmızı kart olayına katılıyorum. Takımın yorgunluğundan bahsediyorsunuz. Bu sene bu takım çok maç yapacak diye takımda 30 dan fazla adam var. Belli maçlarda rotasyona gitmesi gerekir Şenol Hoca nın ancak yapmıyor. Bence Zokora yı dinlendirip o bölgede Aykut'a görev verebilir. Halil'i bence bütün sezon dinlendirebilir, geldiğinden beri hiçbir katkısı yok. aldığı bütün topları ezdi. ama yine de her zaman takımımıza destek olmalıyız. ayrıca Şenol hoca beraberliğe razıydı. Çünkü maçın sonlarında serbest vuruş da Glowacki ileri çıkıyordu. Glowacki yi geri çağırdı. Ancak maç içerisinde şunu da gözlemledim. Rakip öne geçince epey bir kontra yedik. Bunun üzerine Şenol hoca Mustafa yı oyuna aldı.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yeter takım kötüydü kötüydü anladık
her hafta düzenli olarak yazılıyor bu
bu takım 3 gün önce moskovada inanılmaz tempoda bir maç oynadı.lütfen birazda bunu düşünün.adrian ve halilin çok yorgun olduğu belliydi.
üstümüzdeki hangi takım iyi oynayıp maç kazanıyor fenermi gs mi ?
biz kötü oynasakda hakemle kazanmıyoruz ve pozisyonlara giriyoruz
Bugün hakem maçı verilmeyen gol, verilmeyen kırmızıyla katletmiştir.
fener kaç haftadır elle top kesiyor şuan biz ligder fener 4. cüydü belkide
hala kötü oyundan bahsediliyor.
Ayrıca bursa gs bjk malubiyeti nedeniyle ölümüne oynadı buda bize denk geldi.bunuda hesaba katın.
Yorum
-
serkan savunmada iken surekli pozisyon veriyoruz
mustafa sag beke gecince pozs vermedik savunma toparlandi
serkan varken resmen 3 lu savunma ile oynuyoruz
takimda gercek bir sol acik olmadigi icin tum sistem birbirine karisiyor
solda kim oynayacak belli deil
bu yuzden alanzinho adrian halil karisik oynuyor
gercek islerini yapamiyorlar
bu konuda hocaya suc bulamiyorum
32 oyuncu var sol acik yok
bu bir transfer faciasidir
senelerdir sol acigimiz yok
henri solda fena deil ama gercek yeri deil
en buyuk eksigimiz kondsyon yetersizligi ve yavas oynamamiz
benceceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
açık söylemek gerekirse ben bursa maçında beraberliğe razıydım şuan ligde en iyi kondüsyon onlarda ama özellikle golden sonra daha iyi olan taraftık.
yedek kulubesinde kimse yok maçı çevirecek.
şenol güneş alanzinhodan ne çıkaracak benim en merak ettiğim konu son oyunundan sonra hala takımda var bir bildiği umarım küçük burak olur ne diyelim.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
son 4 maçını kazanamamış Bursasporun kendi sahasında maça çıkıyoruz
takım 3 gün önce inanılmaz bir tempoda maç oynamış
tüm bunların yanında golümüz verilmiyor ve yediğimiz gol ofsayt
hala inanılmaz eleştriler var
bu kafa ne kafası ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
ibrahim öztürk'üm ışık hızıyla yetişeceğini düşündü sanırımİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem penaltı pozisyonunda Bursaspor kalecisine neden kırmızı göstermedi? Mantıklı bir açıklaması var mı?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum