Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burakta sıkıntı yoktur inş...
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• at gözlüğünüzü çıkarın artık. alanzinho yu il 11 de oynatan ve direten nasıl iyi hoca olur. herkes kendi yerinde oynuyor, kimse atak yapmıyor. istediğim futbol ferhat-burak-ferhat verkaçıydı. bu olayı artık yapmıyoruz.hep yanpas.bu futbo bitti.hiçbir oyuncumuz adam eksiltmiyor, hep pas pas pas.sıkıcı ve tıkanan futbol.halbuki iş çok basit ver-kaç başka birşey yok.forvete atılan her top geri dönüyor genelde.hiç verkaç yok.tam kontra atak yapıyoruz.alan veya serkan geriye dönüyor topla.pozisyon kaçıyor. maç sonu şenol hoca çıkıyor."daha atak oynamalıydık, berberlik maçın hakkıydı falan, falan." .takımı atak oynatan teknik hocadır.dah bundan haberi yok.

Yorum

• Oynadığımız futbol taraftarlara eziyet çektiren türdendi.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• takımın en iyisi topu alıp ileriye doğru hamle yapan hemen alıp defansa vermeyen ne olursa olsun hucumu düşünen ALANZİNHO helal olsun herzaman sana

Yorum

• Maç öncesi hakemden dolayı işimizin zor olduğunu ve bu hakemin yönetiminin oynamaya çalışan takımı zor durumda bıraktığını söylemiştim..

Maç başladı Bursa geriye yaslandı..kontrollü oynamayı tercih etti..biz top yapmaya çalıştık..takımın yorgunluğu ve Bursanın kapanması maçı kilitledi..hakem de her harekete düdük çalınca hem golümüz güme gitti hem de sıkıcı,temposuz bir maç çıktı ortaya..

Fazla ders alınacak bir maç değildi..sadece yoğun temponun takımı iyice zorlamaya başladığını söylemek lazım..buna rağmen penaltı pozisyonunda gelmeyen kırmızı kart muhtemel galibiyetimizin önüne set çekti..

Süleyman abayı hakem yapıp düdük verenlere sövmek lazım..adamın kalitesi bu..boş kaleye kırmızı kart veremeyen hakem bu ligde maç yönetiyor..kimin adına veriliyor kararlar..iyi ki penaltıyı çalmış..

Bu lig acilen durdurulmalı..şikeden en az zararı çeken takım şikeci fb şu an..her maçlarında lehlerine büyük bir hakem hatasıyla maç kazanıyorlar..biz ise kaybediyoruz..

Bu lig durdurulmalı..bu komedi sona ermeli..
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ibrahim öztürk'üm ışık hızıyla yetişeceğini düşündü sanırım
              çççççççççççç

Yorum

• Bursa'da bizde 1 puanı hak ettik inşALLAH gelecek maçlarda daha iyi olacağız
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• alanzinho'yu nasıl beğenmiyorlar diyenlere ben de aynı soruyu tersten soruyorum .

Yorum

• Yedigimiz gol Bursa'dan son yedigimiz golle ayni, Ozan topu getirdi, arka direkte golu yaptilar.

Bir golumuzu yiyen ve rakip kaleciye kirmiziyi gosteremeyen hakeme ragmen 1 puan iyidir. Ayrica mac oncesi o kadar sehitler icin mesaj veren tribunler macin baslamasiyla yine kufur kiyamete dondu, terbiyesiz herifler...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koşacak derman kaldı mı ? Bunlar insan .Pazar-Çarşamba-C.tesi-Salı-Pazar .........

Yoruluyorlar.Biraz anlayış gösterelim.
                      Berat haklısın da bunu hoca çözsün bir zahmet. Sağ bek yedeklerde Tayfun var oyuna Mustafa sağbek olarak giriyor. Madem öyle alma Tayfun'u kadroya. Adrian yorgunmuş. Evet hak veriyorum. Kenarda başlasın koy yerine Sercan'ı (İbrahim Yazıcı onun içinde oynatmayın ricasında bulunmadıysa). Halil yorgunmuş. Tamam amenna. Koy yerine Pawel'i yada ne bileyim Murat Tosun'u. Ben inanıyorum ki, ne Tayfun bugün ki Serkan kadar kötü oynardı, ne de Sercan bugünki Adrian kadar etkisiz olurdu. Rakip defansın büyük hatası olmasa mağlup ayrılacaktık sahadan. Şükür ki böyle bir saçmalık yaptılar.

Volkan bugün bu takıma lazımdı ! Sadri Şener'e fair play ödülü verirler inşallah. O stadda 90 dakika küfür yiyen Egemen'in suçu neydi bilemiyorum..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• ilk 5-10 dk müthiş pas yaptı takım, sonra durdu, hakemin berbat maç yönettiği de ortada
                        hemen istifa naraları atmanın lüzumu yok ...
                        Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• burak penaltida ki uyanikligi takibi disinda sorumsuzdu
                          alanzinho iyiydi hata yapmadi
                          giray mustaa glo ferhat iyiydi
                          zokora kotuydu
                          serkan sag bekte cok kotuydu sag ackta ise yaramadi kotu deildi
                          adrianin yeri belli deil

bir golumuz sayilmadi
                          attiklari gol ofsayt
                          kaleciye kirmizi serdar azize ikinci saridan kirmizi verilmedi
                          ndayenin ayaga basmasi kirmizi bile olabilirdi
                          bunlar kasitli hakem hatalariydi bence
                          gorulmeyecek seyler degil
                          2-0 alabilirdik maci
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Birde genişlikten kasıt ne anlamıyorum, benim bildiğim geniş kadro takımda en az 15-16 futbolcunun kalite olarak birbirlerine çok yakın olmasıdır.

Futbolcu fazlalığıyla geniş kadro mu olur mu, takımda 50 tane Tayfun Cora olsa ne olur mesela.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koşacak derman kaldı mı ? Bunlar insan .Pazar-Çarşamba-C.tesi-Salı-Pazar .........

Yoruluyorlar.Biraz anlayış gösterelim.
                              csk maçında kimse koşmadıki bu maça yorgun çıksın...

Yorum

• birde ikide bir ŞENOL hoca istifa diyenler var şaka'mı yapıyorlar gercekmi söyluyorlar bir türlu anlayamıyorum kim gelsin ziya'mı gelsin bari onuda söylesinler .
                                ŞENOL hoca bu takımdan giderse tepe taklak oluyuz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X