Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sadece kendini kandırıyorsun
    sen foruma bunları yazmak içinmi girdin? tutarlı yorumlar yaz üyelere saldırmayı bırakıp.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hoca yaptigi 2 degisiklikle beraberligi kurtardi en azindan...

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi
        Bill Shankly: Hakemlerin sorunları futbol oyun kurallarını bildikleri halde futboldan anlamamalarıdır.
        ...............
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• kötü oynuyoruz kötü oynuyoruz diye felaket tellahlığı yapmayın şurda.

stresli bir maçtan geldiler, oyuncular yorgun.

ama yinede ellerinden geleni yaptılar. 1 puan bugün için iyi.hafta içi antalyayı yeneceğimizi düşünüyorum.

ama siz ne bekliyorsunuz anlamıyorum.bunun yanında hakem her pozisyonda hakkımızı yedi, oyuncular hakeme karşıda oynadı bunu unutmayın.

Yorum

• Bugün bu durumda olmamizin en büyük nedeni Kadronun bozulmasidir. Yani suc ne Senol Hocada ne Futbolcularda neden bir baskasinda.

Istikrarsiz sonuclarin tek nedeni Yönetimdir.

..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya yeter takım kötüydü kötüydü anladık

her hafta düzenli olarak yazılıyor bu

bu takım 3 gün önce moskovada inanılmaz tempoda bir maç oynadı.lütfen birazda bunu düşünün.adrian ve halilin çok yorgun olduğu belliydi.

üstümüzdeki hangi takım iyi oynayıp maç kazanıyor fenermi gs mi ?

biz kötü oynasakda hakemle kazanmıyoruz ve pozisyonlara giriyoruz

Bugün hakem maçı verilmeyen gol, verilmeyen kırmızıyla katletmiştir.

fener kaç haftadır elle top kesiyor şuan biz ligder fener 4. cüydü belkide

hala kötü oyundan bahsediliyor.

Ayrıca bursa gs bjk malubiyeti nedeniyle ölümüne oynadı buda bize denk geldi.bunuda hesaba katın.
              50 kere yazdım at gözlüğüyle mi izlediniz maçı Glowacki ofsayt durumundaydı. Golün iptal edilmesi doğru, ancak kırmızı kart olayına katılıyorum. Takımın yorgunluğundan bahsediyorsunuz. Bu sene bu takım çok maç yapacak diye takımda 30 dan fazla adam var. Belli maçlarda rotasyona gitmesi gerekir Şenol Hoca nın ancak yapmıyor. Bence Zokora yı dinlendirip o bölgede Aykut'a görev verebilir. Halil'i bence bütün sezon dinlendirebilir, geldiğinden beri hiçbir katkısı yok. aldığı bütün topları ezdi. ama yine de her zaman takımımıza destek olmalıyız. ayrıca Şenol hoca beraberliğe razıydı. Çünkü maçın sonlarında serbest vuruş da Glowacki ileri çıkıyordu. Glowacki yi geri çağırdı. Ancak maç içerisinde şunu da gözlemledim. Rakip öne geçince epey bir kontra yedik. Bunun üzerine Şenol hoca Mustafa yı oyuna aldı.

Yorum

• Maçın en önemli olayı Bursa kalecisinin kırmızı görmemesi. Yani ancak bu kadar bariz bir kırmızı es geçilir. Onun dışında rezalet oynadık. Oyuncularımızda hiç istek yoktu. Penaltı olmasa sabaha kadar gol atamazdık

Yorum

• Yalnış maçları izledik galiba Colman, Alan ve Burak bugünün iyileriydi...

Yorum

• serkan savunmada iken surekli pozisyon veriyoruz
                    mustafa sag beke gecince pozs vermedik savunma toparlandi
                    serkan varken resmen 3 lu savunma ile oynuyoruz
                    takimda gercek bir sol acik olmadigi icin tum sistem birbirine karisiyor
                    solda kim oynayacak belli deil
                    bu yuzden alanzinho adrian halil karisik oynuyor
                    gercek islerini yapamiyorlar
                    bu konuda hocaya suc bulamiyorum
                    32 oyuncu var sol acik yok
                    bu bir transfer faciasidir
                    senelerdir sol acigimiz yok
                    henri solda fena deil ama gercek yeri deil
                    en buyuk eksigimiz kondsyon yetersizligi ve yavas oynamamiz
                    bence
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• açık söylemek gerekirse ben bursa maçında beraberliğe razıydım şuan ligde en iyi kondüsyon onlarda ama özellikle golden sonra daha iyi olan taraftık.
                      yedek kulubesinde kimse yok maçı çevirecek.
                      şenol güneş alanzinhodan ne çıkaracak benim en merak ettiğim konu son oyunundan sonra hala takımda var bir bildiği umarım küçük burak olur ne diyelim.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İyi futbol isteyen 3 kızkardeşleri izlesin.

Yorum

• son 4 maçını kazanamamış Bursasporun kendi sahasında maça çıkıyoruz

takım 3 gün önce inanılmaz bir tempoda maç oynamış

tüm bunların yanında golümüz verilmiyor ve yediğimiz gol ofsayt

hala inanılmaz eleştriler var

bu kafa ne kafası ?
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• ozan'ın defansımızı düşürdüğü durum uzun süre hafızalardan çıkmaz.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Sonradan oyuna girenlere bakılınca ne kadar '' geniş '' kadromuz olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakem penaltı pozisyonunda Bursaspor kalecisine neden kırmızı göstermedi? Mantıklı bir açıklaması var mı?
                                ibrahim öztürk'üm ışık hızıyla yetişeceğini düşündü sanırım
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X