Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berbat oynuyoruz, pozisyon bulamıyoruz.

Yorum

• beraberlik iyidir
      Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• ulan alparslan dedes senin bayraginaaaa, ilk yari bizim golü iptal etmek için yirtindin serefsiz
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• beraberlik iyidir dedim penaltı oldu galibiyet iyidir desem mi acep
          Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Sinirimden ağlıyorum, nasıl kirmizi kartı veremez bu pozisyonda ...iptal edilen bir gol, offside'dan gol, verilmeyen kirmizi.... Böyle bir hakem ile beraberlik iyi bu maçtan...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Hakeme rağmen bu oyuna göre 1 puan çok iyi inşallah Burak'ın ciddi bir şeyi yoktur...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak olmasa Burak olmasa Burak olmasa...................
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 1 Puana razı olmak beni deli ediyor..

Yorum

• şenol hoca istifa yeter artık

Yorum

• Burrrrrrraaaaaaaaaaaaaakkkkkkk yilllllllllmaaaaaaaazzzzzzzz

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol hoca istifa yeter artık
                        Sadece gülüyorum ya kimlerle futbol tartışıyorum diye burada.

Eğer ciddiysen
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Maça Alan yerine Aykut ile başlamalıydık. Hem Orta Sahamız yol geçen hanı olmazdı hem de en azından 2. yarı için tutuk da olsa bir silahımız olurdu.

Adrian ve alan beraber olmuyor ki Adrian takımın en önemli oyuncusu oldu iyiyse iyiyiz kötüyse yandık..

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            buyuk kurtarici SERKAN hadi oradan hadi oradan hadi oradan... babam kadar seviorum seni Senol hoca ..ama yeter ben bu sene SERKAN li ataklardan da SERKAN li savunmadanda biktim.. futbola sogutma beni yeterr
                            Serkan'ı çok sevmem ama maçı izleyen birisi olarak bence bugünün en iyi oyuncusu Serkan dı. Serkan gözünnüze batacağına Halil ne yaptı. Zokora bir tane ileri top oynamadı. Attığı paslarda ya yana ya da geriye ya da adamın arkasına bugün poziyon bulamayıp rakibin hatasıyla penaltı dan gol buluyorsak. Bu bizim kötü oynadığımızı gösterir.

Yorum

• Penaltı pozisyonunu iyi seçemedim ama kalecinin arkasında Bursa'lı oyuncu mu vardı ? sarı kartın başka izahı olamaz !

Alanzinho'dan nefret etmeye başladım gerçekten ..Giray toparlan artık ..

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şenol hoca istifa yeter artık

ne ictinse ondan olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X