Berbat oynuyoruz, pozisyon bulamıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sadece gülüyorum ya kimlerle futbol tartışıyorum diye burada.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca istifa yeter artık
Eğer ciddiysen7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Maça Alan yerine Aykut ile başlamalıydık. Hem Orta Sahamız yol geçen hanı olmazdı hem de en azından 2. yarı için tutuk da olsa bir silahımız olurdu.
Adrian ve alan beraber olmuyor ki Adrian takımın en önemli oyuncusu oldu iyiyse iyiyiz kötüyse yandık..
Yorum
-
Serkan'ı çok sevmem ama maçı izleyen birisi olarak bence bugünün en iyi oyuncusu Serkan dı. Serkan gözünnüze batacağına Halil ne yaptı. Zokora bir tane ileri top oynamadı. Attığı paslarda ya yana ya da geriye ya da adamın arkasına bugün poziyon bulamayıp rakibin hatasıyla penaltı dan gol buluyorsak. Bu bizim kötü oynadığımızı gösterir.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuyuk kurtarici SERKAN hadi oradan hadi oradan hadi oradan... babam kadar seviorum seni Senol hoca ..ama yeter ben bu sene SERKAN li ataklardan da SERKAN li savunmadanda biktim.. futbola sogutma beni yeterr
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca istifa yeter artık
ne ictinse ondan olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum