İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Gien futbolcunun arkasından neden gitti iye konuşmak elbette çok önemli değildir lakın Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama kesinlikle ikisinide arıyoruz.. hatta jaja'yı da, Engin baytar gibi topla oyanayn bir oyuncuyu da arıyoruz.. hatta çok gol kaçırmasına rağmen Umut'uda ilerde topa bastığı için, rakip defansı rahatsız ettği için, orta sahamızı rhatlattığı için arıyoruz
Bunları fark etmek için sadece gözlerimizi biraz daha açmamız gerekiyor..
Elimizdekı oyunculaın bu ekskleri dolduracak yetenekte olduklarını düşünmüyorum..
Ya geçen sezon gibi oynamamalıyız yada onlar gibi oynamalıyız
Sorunumuz çok basit????
Orta saha da top tutamıyoruz.. Orta sahadakı en yetenekli oyuncumuz Adrian, Çok teknık olmasına rağmen, Jaja gibi adam eksiltecek ve 3 kişinin arasında fizik gücü ile pozisyon yaratıp etkili şutlar çekebilecek karakterde değil
Zokora, Oyunu çok iyi okumasına rağmen,oyun kurmakta sorun yaşıyor ve daha çok hep karşılayan konumunda, İleri çıktığında ise Bu kez de onun yerini alabilecek Egemen gibi bir stoperimiz olmadığı için, Toplar ya rakip sahada duruyor yada kaptırıldığında direkt defans oyuncularımızla karşılaşıyor..
Atağa çıkarken, Ayağa paslardan ziyade sırtı donuk orta sahamıza top atmayı tercih ediyoruz, Dikine oynamatan ziyade daha çok topu kontrol edip sağa sola ve hatta en geriye ta Giray'a kadar Mustafa'ya kadar gelerek oyun kurmaya çalışıyoruz. Böyle olunca da, Defanstan çıktığımız toplarda bile Kontra atağa yakalanıyoruz
Bunu sadece bu maç için söylemedim, Ilk maçlarda da orta alandakı top a sahip olmadakı ve geçen sezon gibi pas yapamadığımız ki( maç ortalamamamız 250 pas , Bu rakam geçen sezon 450 pas idi)
İlerde kaptırdığımız toplarda ise hucum oyuncularımız ( Volkan- Powel- Alan ) gibi oyuncularımıza sadece seyrediyorlar.. Dikkat edin bu maçta defanstan ileri atılan pasların hiç birisini alamadık..
Şimdi tekrar soruyorum, Biz Selçuk ve Egemen'i arıyormuyuz.. Evet kesinlikle arıyoruz

manyak lan bu, içmis
Yorum