Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ee ne olmus yani. Selcuk ile Egemen gitti de ne oldu????
    Arayan varmi Allah askina?
    Egemenle Selcukla Enginle ölmüs Liverpoolu yenemesken simdi Interi deplasmanda dagitiyoruz.

Son senelerde birsey ögrendiysem oda hic bir futbolcunun arkasindan aglamam arkadas. Kimler geliyor kimler gidiyor yeterki sistem olsun, Senol Günes olsun Ünal Karaman olsun
    Kesinlikle yanılıyorsunuz
    Gien futbolcunun arkasından neden gitti iye konuşmak elbette çok önemli değildir lakın Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama kesinlikle ikisinide arıyoruz.. hatta jaja'yı da, Engin baytar gibi topla oyanayn bir oyuncuyu da arıyoruz.. hatta çok gol kaçırmasına rağmen Umut'uda ilerde topa bastığı için, rakip defansı rahatsız ettği için, orta sahamızı rhatlattığı için arıyoruz

Bunları fark etmek için sadece gözlerimizi biraz daha açmamız gerekiyor..

Elimizdekı oyunculaın bu ekskleri dolduracak yetenekte olduklarını düşünmüyorum..

Ya geçen sezon gibi oynamamalıyız yada onlar gibi oynamalıyız

Sorunumuz çok basit????

Orta saha da top tutamıyoruz.. Orta sahadakı en yetenekli oyuncumuz Adrian, Çok teknık olmasına rağmen, Jaja gibi adam eksiltecek ve 3 kişinin arasında fizik gücü ile pozisyon yaratıp etkili şutlar çekebilecek karakterde değil

Zokora, Oyunu çok iyi okumasına rağmen,oyun kurmakta sorun yaşıyor ve daha çok hep karşılayan konumunda, İleri çıktığında ise Bu kez de onun yerini alabilecek Egemen gibi bir stoperimiz olmadığı için, Toplar ya rakip sahada duruyor yada kaptırıldığında direkt defans oyuncularımızla karşılaşıyor..

Atağa çıkarken, Ayağa paslardan ziyade sırtı donuk orta sahamıza top atmayı tercih ediyoruz, Dikine oynamatan ziyade daha çok topu kontrol edip sağa sola ve hatta en geriye ta Giray'a kadar Mustafa'ya kadar gelerek oyun kurmaya çalışıyoruz. Böyle olunca da, Defanstan çıktığımız toplarda bile Kontra atağa yakalanıyoruz

Bunu sadece bu maç için söylemedim, Ilk maçlarda da orta alandakı top a sahip olmadakı ve geçen sezon gibi pas yapamadığımız ki( maç ortalamamamız 250 pas , Bu rakam geçen sezon 450 pas idi)

İlerde kaptırdığımız toplarda ise hucum oyuncularımız ( Volkan- Powel- Alan ) gibi oyuncularımıza sadece seyrediyorlar.. Dikkat edin bu maçta defanstan ileri atılan pasların hiç birisini alamadık..

Şimdi tekrar soruyorum, Biz Selçuk ve Egemen'i arıyormuyuz.. Evet kesinlikle arıyoruz
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi bir galibiyet olmuş. Özette anlayabildiğim kadarıyla yani

Ama defansın arkasına gelen 2 top 2 gol. Hemde önce 1-0 sonra 2-1 öne geçiyor rakibin. Olmamalıydı ama oldu neyse ki toparladık.

İlk haftalarda ki puan kayıplarını telafi etmeliyiz şimdi sıra Bursa deplasmanında.
      Bu maç bu kadar masum hataların olduğu bir maç değildi..Neredeyse berbat oynadık
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haftayı 3 puanla açıp rakiplerin maçlarını beklemek güzel bir duygu.
        Gecenın özeti

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bayanlara futbol izlemeleri yasaklansin diyorum nevar bunda silecek eger kendimizi ozgur ifade edemiyeceksek burda ne isimiz var ozaman!
          Renkdas, Belcika'dan yaziyor gozukuyorsun. Belcika'da "Bayanlara futbol izlemeleri yasaklansin" demeyi, kendini "ozgur ifade etmeyi" denedin mi hic soyle kamuya acik bir yerde, ortamda? Merak etmeden duramadim...

Yorum

• Onur'un kaleye geçme zamanı geldi de geçiyor

Yorum

• Arkadaşlar kimse kusura bakmasında şuu maratonda oturan çekirdekçilerden isee orada ankaragücü gol atarken avazı çıktığıncaa bağırann güzel şehrimizin güzell hanımlarını tercih ederim...

Kaldı ki maçın ilk 15 dakikası sizin dediniz grup tg den ses soluk çıkmazken maraton derin uykudayken kadınlarımız terabzon trabzon diye bagırıyordu farkındamısınız !!!

Şimdi anlamadığım bir başka konu bu deniz tarafındaki iki grup nasıl ederde kavga eder bu kadar mı fütursuzca bir davranış olur... Ve merak ettiğim bir başka olay Bu çılgınlar grubuna ne oldu ?? kapalı kale arkası balkon teraslı yere geçtiler sesleri çıkmaz oldu ??? neden...
              _Fan_ts_

Yorum

• Nedir Bu Ya. Forumda Herkes Birbirini Yiyor. Statda Birbirini Bıçaklıyor.

Sanki 3-0 Yenildik Ne Bu Ya Nee .. Herkes Kendine Gelsin. Takkeyi Önüne Alıp Bi Düşünsün.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haftayı 3 puanla açıp rakiplerin maçlarını beklemek güzel bir duygu.
                  Olay budur

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle yanılıyorsunuz
                    Gien futbolcunun arkasından neden gitti iye konuşmak elbette çok önemli değildir lakın Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama kesinlikle ikisinide arıyoruz.. hatta jaja'yı da, Engin baytar gibi topla oyanayn bir oyuncuyu da arıyoruz.. hatta çok gol kaçırmasına rağmen Umut'uda ilerde topa bastığı için, rakip defansı rahatsız ettği için, orta sahamızı rhatlattığı için arıyoruz

Bunları fark etmek için sadece gözlerimizi biraz daha açmamız gerekiyor..

Elimizdekı oyunculaın bu ekskleri dolduracak yetenekte olduklarını düşünmüyorum..

Ya geçen sezon gibi oynamamalıyız yada onlar gibi oynamalıyız

Sorunumuz çok basit????

Orta saha da top tutamıyoruz.. Orta sahadakı en yetenekli oyuncumuz Adrian, Çok teknık olmasına rağmen, Jaja gibi adam eksiltecek ve 3 kişinin arasında fizik gücü ile pozisyon yaratıp etkili şutlar çekebilecek karakterde değil

Zokora, Oyunu çok iyi okumasına rağmen,oyun kurmakta sorun yaşıyor ve daha çok hep karşılayan konumunda, İleri çıktığında ise Bu kez de onun yerini alabilecek Egemen gibi bir stoperimiz olmadığı için, Toplar ya rakip sahada duruyor yada kaptırıldığında direkt defans oyuncularımızla karşılaşıyor..

Atağa çıkarken, Ayağa paslardan ziyade sırtı donuk orta sahamıza top atmayı tercih ediyoruz, Dikine oynamatan ziyade daha çok topu kontrol edip sağa sola ve hatta en geriye ta Giray'a kadar Mustafa'ya kadar gelerek oyun kurmaya çalışıyoruz. Böyle olunca da, Defanstan çıktığımız toplarda bile Kontra atağa yakalanıyoruz

Bunu sadece bu maç için söylemedim, Ilk maçlarda da orta alandakı top a sahip olmadakı ve geçen sezon gibi pas yapamadığımız ki( maç ortalamamamız 250 pas , Bu rakam geçen sezon 450 pas idi)

İlerde kaptırdığımız toplarda ise hucum oyuncularımız ( Volkan- Powel- Alan ) gibi oyuncularımıza sadece seyrediyorlar.. Dikkat edin bu maçta defanstan ileri atılan pasların hiç birisini alamadık..

Şimdi tekrar soruyorum, Biz Selçuk ve Egemen'i arıyormuyuz.. Evet kesinlikle arıyoruz
                    Yazdiklarinizin cogu dogru tespitler katiliyorum. Ama unutulmamali ki gecen senenin takimi 3 sene birlikte oynuyarak gelisen bir takimdi.
                    Alinan futbolcular ben cok kaliteli buluyorum ve gecen senin takimini aratmiyacak seviyede hatta daha üst seviyede futbolcular.

Celustkayi hayranlikla izliyorum bugün attigi gol ile kalitesini belli ediyor zaten. Ben Trabzonsporu takip ettigim sürece ilk defa bir bek oyuncun böyle bi gol attigina sahit oldum. Sanki dersin Chelsea nin, Barcelonanin bekini izliyorum zannettim.

Zokora icin birsey yazmama gerek yok herhalde. Gelmis en kariyerli ve kaliteli futbolcu bana göre.

Adrian gün gectikce, takimi benimsedikce daha iyi olucak. Bugün ikinci yari bunun izlenimlerini verdi. Zaten 2 assist de bunu ispatliyor (burakin frikigi cikardigi pozisyonda Adrianin pasi sonrasi oldu)

Henrique i daha izlemedik sayilir. En büyük kozlarimizdan biri de o olucak. gercek Henrique i sadece Benfica macinda sakatlana kadar izledigimizi düsünüyorum. Takimin en etkili ismiydi.

Halil desen beklentimin cok cok üstünde. Sanki halili degilde Hamiti almisiz. Müthis akilli oynuyor topu cok iyi sakliyor. Türkiye ligine uyum sagladikca cok daha iyi olucak eminim.

Volkan ise bana göre Enginin uslu olani. Istedigimiz de buydu. Zaman zaman faydali olucaktir.

Hepsini topladiginda öyle yada böyle bu takim is yapar. O sistemle olmaz bu sistemle olur ama kesinlikle olur.
                    Konzentrasyonu yüksek maclarda zaten bunu gördük. Bakiniz Inter maci, Lille maci.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazdiklarinizin cogu dogru tespitler katiliyorum. Ama unutulmamali ki gecen senenin takimi 3 sene birlikte oynuyarak gelisen bir takimdi.
                      Alinan futbolcular ben cok kaliteli buluyorum ve gecen senin takimini aratmiyacak seviyede hatta daha üst seviyede futbolcular.

Celustkayi hayranlikla izliyorum bugün attigi gol ile kalitesini belli ediyor zaten. Ben Trabzonsporu takip ettigim sürece ilk defa bir bek oyuncun böyle bi gol attigina sahit oldum. Sanki dersin Chelsea nin, Barcelonanin bekini izliyorum zannettim.

Zokora icin birsey yazmama gerek yok herhalde. Gelmis en kariyerli ve kaliteli futbolcu bana göre.

Adrian gün gectikce, takimi benimsedikce daha iyi olucak. Bugün ikinci yari bunun izlenimlerini verdi. Zaten 2 assist de bunu ispatliyor (burakin frikigi cikardigi pozisyonda Adrianin pasi sonrasi oldu)

Henrique i daha izlemedik sayilir. En büyük kozlarimizdan biri de o olucak. gercek Henrique i sadece Benfica macinda sakatlana kadar izledigimizi düsünüyorum. Takimin en etkili ismiydi.

Halil desen beklentimin cok cok üstünde. Sanki halili degilde Hamiti almisiz. Müthis akilli oynuyor topu cok iyi sakliyor. Türkiye ligine uyum sagladikca cok daha iyi olucak eminim.

Volkan ise bana göre Enginin uslu olani. Istedigimiz de buydu. Zaman zaman faydali olucaktir.

Hepsini topladiginda öyle yada böyle bu takim is yapar. O sistemle olmaz bu sistemle olur ama kesinlikle olur.
                      Konzentrasyonu yüksek maclarda zaten bunu gördük. Bakiniz Inter maci, Lille maci.
                      Şampiyonlar liginde oynayan takımızın kadro kalitesini tartışmamlıyız. Elbette bahsettiğiniz futbolcuların yetenekli olmaları lazım, Aksi taktirde bizde değil Küçük takımlarda oynuyor olmaları gerekiyordu

Ama benım için yıldız oyuncu yada kaliteli oyuncu, Yetenekleri ortadayken, Şehir ve saha alışma donemını atlattıktan sonra dehal ve ivedilkle takıma adapte olmasıdır.. Bunu yapamayan yada sezon ortasında yapmayı becerebilen bir oyuncu benım için büyük takım oyuncusu değidir..

Bu anlamda eleştirlerimin nedeni ise? zar zor, Binbir eksikle oluşturduğumuz kadrolarımızın dağılması ve her defasında tekra yeni oyuncular ile Bir bütünleşme çabası içerisine girmemeiz..

Büyük takım oyuncularının takım olması için, Çok uzun zamanlar agerekiyor ise, olanları da bir çırpıda kaybetmemek gerek.. Kadro değişikliği yapıyorsak eğer, Ve hele hele mılyn dlarlar verip yıldız futbolcu almıyorsak beşiktaş gibi ve takım oyununa uygun oyuncuları tercih ediyorsak ve transferler bu doğrultuda yapılıyorsa o halde bu kadar süreye gerek olmamalı ve bir an once iyi futbol oynanmalıdır..

Sezon başladığından beridir yaklaşık 12 resmi maçta oynamış oyuncularımızın hala fizik kapasitelerinin düşük olmasının bana izahını yapabilecek varmıdır??

Volkan hala hazır değilse ve 25 dakka oynayabiliyorsa??

Adrian bugunku maç hariç 90 dakkayı tamamlayamıyorsa...

Powel Brozek, ara transferde kurtarıcı olarak alınmasına rağmen, Koca sezon geçtiği halde fizik olarak gelişmiyorsa....

Burak'ın olmayacağı maçlarda Lig de gol atmakta ciddi sıkıntılar yaşayacaksak????

Colman veya Zokora ikilisinden birinin oynamaması durumunda onların alternaitif konumundakı oyuncuları tanımıyor ve ne oynadıklarını hala bilmyorsak

Transfer adı altında onca futbolcuların çoğunun 18 e bile girmesi mumkun görünmüyorken...

Birde üstüne üstlük şansızlıklar yakamızı bırakmıyor ve sakatlık şokları yaşıyorsak...

Kızmamak- Öfkelenmemek- Üzülmemek elde mi

Bir an once devre arasınnın gelmesini ve Eksik mevkılerimize Ciddi oyuncular alınmasını beklemekten başlka umudum yok

Yumlu ve Giray'a teslim edilmiş bir defans kurgusunu tahmin bile edemiyorum. Yumlu bizde oynamasa hangi Takımda direkt oynar onu da tahmın edemiyorum..Ama Glowackı denen bir stoperimizin hala neden ortalarda olmaığını, 2 senedir bizde olmasın rağmen neden bu takımkın ağabeyisi olamadığını merak ediyorum

neyse

konuşacak çok şey var

Yorum

• Zor olacagı bellıydı..Tahminim 2-2 ydi ,burak işi bozdu iyiki de bozdu 3-2 oldu

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zor olacagı bellıydı..Tahminim 2-2 ydi ,burak işi bozdu iyiki de bozdu 3-2 oldu
                          önceki haftalara nazaran takım hep önde basmaya rakibi kendi sahasına yıkmaya çalıştı bu çok pozitifdi ve geçen yılki Trabzonsporu hatırlattı bana

bu yüzdende zaten ciddi 1-2 kontra yedik ve gollerde bu şekilde oldu

bu maçı kaybedeceğimizi hiç düşünmedim

bazı yorumcular Trabzonspor gittikçe kötüyor demiş

ben katılmıyorum

bu takım Eskişehir ve samsun maçlarından çok çok daha iyiydi bugün.

skor yorumculuğu yapıyorlar.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Rıdvan'ı yeni izleyebildim ama adamın maçı seyrettiğinden bile şüpheliyim. Hadi potları kırıp duruyor bari Güntekin biraz düzeltsin. Neymiş CSKA maçında Burak'a çok ihtiyaç varmış. Mustafa Yumlu 90 doğumluymuş. Celuskta ve Cech bu takımın oyuncuları değilmiş. Hadi Celustka'yı tanımıyorsun da Cech dediğin adam Porto'da ve Premier Lig'de yıllarca top oynadı. Gerçi Rıdvan Dilmen'in Avrupa bilgisinin Xavi-Iniesta ikilisinden öteye geçmediğini herkes biliyor. Ha bir de Hamit Halil'in ikiziydi değil mi diyerek işi iyice bulandırdı. Maçta Pawel'in golünde o kadar Halil'den bahsedilmesine rağmen adam Hamit'le konuştum Halil'in çocuğu olcakmış galiba diyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıdvan'ı yeni izleyebildim ama adamın maçı seyrettiğinden bile şüpheliyim. Hadi potları kırıp duruyor bari Güntekin biraz düzeltsin. Neymiş CSKA maçında Burak'a çok ihtiyaç varmış. Mustafa Yumlu 90 doğumluymuş. Celuskta ve Cech bu takımın oyuncuları değilmiş. Hadi Celustka'yı tanımıyorsun da Cech dediğin adam Porto'da ve Premier Lig'de yıllarca top oynadı. Gerçi Rıdvan Dilmen'in Avrupa bilgisinin Xavi-Iniesta ikilisinden öteye geçmediğini herkes biliyor. Ha bir de Hamit Halil'in ikiziydi değil mi diyerek işi iyice bulandırdı. Maçta Pawel'in golünde o kadar Halil'den bahsedilmesine rağmen adam Hamit'le konuştum Halil'in çocuğu olcakmış galiba diyor...
                              galiba mi dedi ?? güya Hamit'le konusmus ha ? onun için mi galiba dedi ^^ he belli degil belki olacak belki olmayacak Tövbe yaaa manyak lan bu, içmis
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Son dakikada Aybars bir cogumuzu altimiza pisletti herhalde Beklenmedigi kadar zor gecti mac, kazanmamiz sevindirici gercekten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X