Bu arada 3. golümüzde verilen faul rakibin yaptığı ilk harekete. Burak topu önüne alıyor, rakibi arkadan çekiyor. Sonra Burak avantajını kaybedip arkası dönük bir şekilde topu kontrol ediyor. Topu da kaybedince hakem faulü çalıyor. Sarı kart vermesinin sebebi de ilk hareketin arkadan çekme olması. Yani net faul var orada, hakem iyi süzüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
bu güne kadar didik didik arandığım tek maç geçen hafta eses maçıydı, hatta kapıyı gören yere çıktım ordan izledim maçı, birçok kişiyi alkollü olduğu için geri çevirdiler, federasyonun bir temsilcisi de sürekli kapının önünde bekledi, ama girişler tek kapıdandı belki ondandır.. hele olimpiyat çok gevşek..İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.
Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Olimpiyat'ı hiç söyleme,Olimpiyat'a hiç zorlanmadan roketatar bile sokulur.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu güne kadar didik didik arandığım tek maç geçen hafta eses maçıydı, hatta kapıyı gören yere çıktım ordan izledim maçı, birçok kişiyi alkollü olduğu için geri çevirdiler, federasyonun bir temsilcisi de sürekli kapının önünde bekledi, ama girişler tek kapıdandı belki ondandır.. hele olimpiyat çok gevşek..
Stad girişlerine Metal dedektoru falan koysalar,bir şekilde önlem alabilirler bence.
Yorum
-
İkili tartışmalara girmeyin arkadaşlar. Uzatanlara ceza verilecektir.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Kardeş belli ki TG'nin içini dışını biliyorsun. Benim maratondan gördüğümü kale arkasından görmek bu kadar mı zor ? Maç başladığında kale arkası tribününe girişteki merdivenin altındaki boş yere (turnikeleri geçikten sonraki boş alan) bakıyorum bir sürü insan bir biri ile sohbet ediyor. Birbirlerini bekliyorlar. Ayrıca iki saat önce girmek gibi birşey söylemedim ben. Ben bugün saat 18:55'de stada girdim. Sadece Tg değil bütün kale arkaları neredeyse boştu. Abartmamak lazım 2 saat, 3 saat diye..İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugünkü maça kaçta girelecekti mesela 20.00'deki maça 18.00'de girip boş sahaya 2 saat bakmaktansa 2 turnike yapsın beyzadeler..donumuza kadar arıyorlar 3 yerde zaten bir kişinin stada girmesi 2 dk sürüyor kimse olmasa bile..hesabını sen yap..bir maça 2 saat önce bi kere girersin 2 kere girersin..
Şu anda görünen birşey var ki o da Trabzonspor tribünlerinin Tg'ye ihtiyacı var.(Her ne kadar duruşlarını beğenmesemde). Çünkü çok kalabalıklar. Maraton dahil tüm stadı ayağa kaldırabilen tek oluşum. Bu önemin farkına bazıları varmalı. "Biz tekiz, bakın biz yoksak tribünde sesde yok" gibi algılanıyor bu davranışlar. Sadece kendimden değil etraftanda duyduğum şeyler bunlar..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Forum Kuralları dahilinde yazmanızı rica ediyoruz..
Lütfen !!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
bayanlara futbol izlemeleri yasaklansin diyorum nevar bunda silecek eger kendimizi ozgur ifade edemiyeceksek burda ne isimiz var ozaman!İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum Kuralları dahilinde yazmanızı rica ediyoruz..
Lütfen !!En son nesta61 tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 01:08.14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
evet ben buna katılıyorum mesela..yediğimiz 2.goldeki ses neydi öyle kulaklarım çınladı olmaz böyle amaİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayanlara maç izlemek yasaklansın demek nasıl bir fikirdir öyle? Şöyle diyebilirsiniz, bayanların topluca ses çıkarmasından rahatsız oluyorum. Keşke böyle hep bir arada ses çıkmasa, aynı yerde oturmasalar gibi. Çok mu zor?
3000 kişiyi maratona yaymakta güzel fikir olabilir..Kapalı iki köşe,maraton alt sağ ve sol köşe..daha iyi olur sanki..
Yorum
-
Dedigin gibi cok net faul olan bir pozizyondu. Ziya Dogan bile bu goldeki faul icin fauldu dedi. Hem de hakemin bizi kolladigini ve tum tercihlerini bizim lehimize kullandigini soylerken. Yani hakkiyla, futbol kurallarina gore faul olan bir faulden attik golu. Kendi kendimize kasinip gereksiz yere canimizi sikiyoruz.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada 3. golümüzde verilen faul rakibin yaptığı ilk harekete. Burak topu önüne alıyor, rakibi arkadan çekiyor. Sonra Burak avantajını kaybedip arkası dönük bir şekilde topu kontrol ediyor. Topu da kaybedince hakem faulü çalıyor. Sarı kart vermesinin sebebi de ilk hareketin arkadan çekme olması. Yani net faul var orada, hakem iyi süzüyor."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İyi bir galibiyet olmuş. Özette anlayabildiğim kadarıyla yani
Ama defansın arkasına gelen 2 top 2 gol. Hemde önce 1-0 sonra 2-1 öne geçiyor rakibin. Olmamalıydı ama oldu neyse ki toparladık.
İlk haftalarda ki puan kayıplarını telafi etmeliyiz şimdi sıra Bursa deplasmanında.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum