Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.

Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.
    Herkese aynı muamele mi bilmiyorum ama bu sene sadece Lille maçında adam akıllı arandım. Bugün pantolon ceplerine ve polarımın ceplerine dokundu sadece. Sigaranın içine bakayım dedi, gösterdim girdim. Paçalardan, belden vs çok rahat istenilen şey içeri sokulabilir.. Birde bu arama iki kere yapılıyor..
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Girişteki aramalar gerçekten yetersiz. Böyle olmaz.
      Bir insan kardeş diyebileceği insanı neden bıçaklar? Yazıklar olsun ya. Allah ıslah etsin.

Yorum

• Bu futbolla ancak Ankaragücü'nü yenebileceğimizi düşünüyorum. Futbolcuların aklı Cska Moskova maçında mıydı bilmiyorum ama puan kaybı olsaydı önümüzeki fikstürün zorluğuna bakarsak çok büyük bir dezavantaj yaşardık.

Burak gidicek muhabbeti de çok sıktı. Ona yeniden yıldız olma şansı veren insanlara, camiaya ihanet etmez.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribün grupları kendilerine çeki düzen vermeli artık..oturup düşünsünler stadda coşkulu bir ambiyansı nasıl yaparız diye..deniz tarafı komple kombine olarak satılmış hesapta ama her maç epeyce boş koltuk kalıyor..kimde bu kombineler..
          TG grubu maç başladığında yerini dolduramamıştı..ilk 20 dakika boyu ancak yerlerini doldurdular..tezahürata 20. dakikada başladılar..bu nasıl sorumluluk..liderleri jan neden maç başlamadan yerini almıyor..maç başlamış 20 dakika geçmiş sağdan soldan cılız grupların sesleri geliyor..maç atmosferi yok..

20. dakikada Başbakana taziye pankartı astılar..altına "Trabzonlu Geçler" yazıyordu..tam onların tarifiydi imzaları..
          hadi birazda klübe yüklenelim..Kale arkasına 2 turnike var ve bugün saat 19.00'da bir turnike bozuldu o kadar adam tek turnike yapmak zorunda kaldı bugünkü gecikme o..Jan tribünündeki herkes girdikten sonra sete çıkıyor..

edit evet bir de yenimahalle tarafında 2 turnike var..
          En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 00:43.

Yorum

Tribün grupları kendilerine çeki düzen vermeli artık..oturup düşünsünler stadda coşkulu bir ambiyansı nasıl yaparız diye..deniz tarafı komple kombine olarak satılmış hesapta ama her maç epeyce boş koltuk kalıyor..kimde bu kombineler..
            TG grubu maç başladığında yerini dolduramamıştı..ilk 20 dakika boyu ancak yerlerini doldurdular..tezahürata 20. dakikada başladılar..bu nasıl sorumluluk..liderleri jan neden maç başlamadan yerini almıyor..maç başlamış 20 dakika geçmiş sağdan soldan cılız grupların sesleri geliyor..maç atmosferi yok..

20. dakikada Başbakana taziye pankartı astılar..altına "Trabzonlu Geçler" yazıyordu..tam onların tarifiydi imzaları..

Lig başından beri aynı senaryo. Lille maçı hariç. Madem ki turnikelerden geçiş zor oluyor, kardeşim 15 dakika erken girmeye başlayın stada.. Ayrıca oradaki arkadaşlar bağırmak için bir kişiyi bekliyor. Yani o bir kişi vaktinde gelse en azından tribünde tezahüratı başlatacak. Bugün 16. dakika da hareketlendi TG tribünü.

Gövde gösterisi kokan hareketler bunlar..

Yorum

• İlk 30 dakikalık futbol son zamanlarda gördüğüm en kötü futbol olmasına rağmen, Pawel'in pozisyonları girse 2 farklı galip girecektik soyunma odasına.
              Karşımızda rakip falan yoktu.
              Klasik Ziya Doğan takımı.
              İleride tek adam, 4 önlibero ve 5 defans oyuncusu ile sadece bizi bozmak ve umut vaad eden ataklarda faul yapmak için sahaya çıktılar.
              Faulleri de sürekli cepheden ve kart görmeyecek şekilde yaptılar.
              15 dakika işi ciddiye alıp maçı kazandık.
              ben bu kadar rahat gol atabileceğimizi düşünmüyordum.
              Ankaragücü düşer bu kadroyla.

Yorum

• Adrian 6 Süper Lig macinda 4 asist yapti.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ahmet Öztürk
                  herkesı kendınız gıbı görmeyın sanayide çalışan adam 6 da maça gidecem derse işinden olur.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada hakemin verdiği serbest vuruşta komediydi,hani şu bizim 3. golü attığımız serbest vuruş.Biz atınca sesimiz çıkmıyor,bende sevmiyorum bu işi işte...

Cok net bir Faul idi. Eger Futboldan anlamiyorsan burda insanlari bos yerine tahrik etmeye gerek yok.

Burak Topu kontrol etmeye calistigi zaman , belin`den tutup onu ona dogru cekiyor Ankaragücü`lü oyuncu , sonra`da Boynun`dan ve yine Belinden tutuyor.

Sonra`dan cikip alay ediyorsun burda sana karsi yazanalar ile. Ilk önce Kurallari ögren , sonra dpzgün ve objektif bir sekilde Oyunu gözetle sonra gel bize vaaz ver.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Öztürk
                      herkesı kendınız gıbı görmeyın sanayide çalışan adam 6 da maça gidecem derse işinden olur.
                      - Şehir eksik , mantalite yok , kendini eleştirme yok , ben ne yapıyorum yahu demek yok , şu Trabzon'un tek kusuru bu işte sen yanlış yapıyorsun diyebilen kimse yok , o yüzden herkes kendi çapında büyük...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lig başından beri aynı senaryo. Lille maçı hariç. Madem ki turnikelerden geçiş zor oluyor, kardeşim 15 dakika erken girmeye başlayın stada.. Ayrıca oradaki arkadaşlar bağırmak için bir kişiyi bekliyor. Yani o bir kişi vaktinde gelse en azından tribünde tezahüratı başlatacak. Bugün 16. dakika da hareketlendi TG tribünü.

Gövde gösterisi kokan hareketler bunlar..
                        bugünkü maça kaçta girelecekti mesela 20.00'deki maça 18.00'de girip boş sahaya 2 saat bakmaktansa 2 turnike yapsın beyzadeler..donumuza kadar arıyorlar 3 yerde zaten bir kişinin stada girmesi 2 dk sürüyor kimse olmasa bile..hesabını sen yap..bir maça 2 saat önce bi kere girersin 2 kere girersin..

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cok net bir Faul idi. Eger Futboldan anlamiyorsan burda insanlari bos yerine tahrik etmeye gerek yok.

Burak Topu kontrol etmeye calistigi zaman , belin`den tutup onu ona dogru cekiyor Ankaragücü`lü oyuncu , sonra`da Boynun`dan ve yine Belinden tutuyor.

Aynen öyle.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hadi birazda klübe yüklenelim..Kale arkasına 2 turnike var ve bugün saat 19.00'da bir turnike bozuldu o kadar adam tek turnike yapmak zorunda kaldı bugünkü gecikme o..Jan tribünündeki herkes girdikten sonra sete çıkıyor..

edit evet bir de yenimahalle tarafında 2 turnike var..
                            hmmm evet evet turnikeler bozuldu !!!
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Öztürk
                              Kardeşim Mehmet Fındıkçı sanayide işe mi başladı ?

Doğru anladın aslında. Biraz önce ki mesajım tüm tribün içindi ama Mehmet Fındıkçı için de bu durum geçerli mi ? Maç başlarken grubun %60-70'i içeride oluyor ama bağırmak için tek adam bekleniyor. Diğer grupların yaptığı organizasyonlara katılmalarıda yasak belli ki. Tribünün en potansiyelli yeri maça 20 dk. dan sonra başlıyor. Biraz düşünseniz hak vereceksiniz bana emin olun..

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hmmm evet evet turnikeler bozuldu !!!
                                !! ne oluyor bu ? yalan konuşmam için bir sebep mi var ? 3000 kişi 4 kapıdan giriyor sorun olmuyor bu oluyor.. bak bende güldüm asortik oluyor böyle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X