İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
çççççççççççç
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
bizde eşek şansı var gelir bize atarlar golleri dedik geldi attı adamlar yaf amma şom ağızlıymışım...İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş bizde eşek şansı vardır gelir o golü yada golleri bize atarlar...o yüzden çok dikkatli olmalıyız tempolu ve coşkulu presli oynamalıyız...göz açtırmamalıyız bunlara...t.akyildiz
Yorum
-
dışarıda oldu olay.. numune acilinin önü..deplasman tarafının orası hatta..Ben dedim bizimkiler Ankaragüçlülere saldırdı heralde sonra kavga oldugu söylendi çevik kuvvet geldi falan..ben de devam ettim sonrasında yenimahalle tarafından..İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz tarafında maçın sonlarına doğru bir kavga çıktı..orda mı bıçaklama olayı olmuş yoksa kavga dışarı mı taşmış..
Yorum
-
Buldun güzel çimleri uç bakalımİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada sayfa 61
Yorum
-
Stada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.
Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.
Yorum
-
Demek Celustka kadınların olduğu yere koştu golden sonra.Bide baklavalarını göstererek .Behlül ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bıçak sokacak kadar tribünde söz sahibi adamı aramıyorlar bile..İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.
Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.
Yorum
-
Tribün grupları kendilerine çeki düzen vermeli artık..oturup düşünsünler stadda coşkulu bir ambiyansı nasıl yaparız diye..deniz tarafı komple kombine olarak satılmış hesapta ama her maç epeyce boş koltuk kalıyor..kimde bu kombineler..
TG grubu maç başladığında yerini dolduramamıştı..ilk 20 dakika boyu ancak yerlerini doldurdular..tezahürata 20. dakikada başladılar..bu nasıl sorumluluk..liderleri jan neden maç başlamadan yerini almıyor..maç başlamış 20 dakika geçmiş sağdan soldan cılız grupların sesleri geliyor..maç atmosferi yok..
20. dakikada Başbakana taziye pankartı astılar..altına "Trabzonlu Geçler" yazıyordu..tam onların tarifiydi imzaları..Herkese Merhaba
Yorum
-
Berabere biten maçı kazandık sana taraftar grubuna karşı;
Devre arası kolbastı oynayarak, maç içerisinde tezahüratlar yaparak, takımın eksikliklerini tartışarak takımımıza sonuna kadar destek veren bayanlarımızı tebrik ediyorum.
Yorum
-
ben ankaradayim arkadasim macta degildim.kimseyi bicaklamadimİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun onlara o zaman 35 tane taraftar! grubuna rağmen seslerini dururdular demek. İyi yapmışlar içine etmişler futbolun. Tabi sizler birbirinizi bıçaklayarak çok güzelleştiriyorsunuz futbolu

o cikan sesler hosuma gitmedi diye herkes bir elestiri yapiyor..sizin gibi
dusunmeye mecbur degilim.
ozellikle on sayfada bu dusunce cok cag disi diyen arkadas kibarliktan klavye basinda can verecek..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum