Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aman İlknur abla ne yaptın?
    Bütün maç Tolga el salla, Burak el salla diye canları çıktı. Tolga artık nereye el sallasam diye karar kara düşünür olmuştur. İyi ki maratondayız
    çççççççççççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaş bizde eşek şansı vardır gelir o golü yada golleri bize atarlar...o yüzden çok dikkatli olmalıyız tempolu ve coşkulu presli oynamalıyız...göz açtırmamalıyız bunlara...
        bizde eşek şansı var gelir bize atarlar golleri dedik geldi attı adamlar yaf amma şom ağızlıymışım...
        t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deniz tarafında maçın sonlarına doğru bir kavga çıktı..orda mı bıçaklama olayı olmuş yoksa kavga dışarı mı taşmış..
          dışarıda oldu olay.. numune acilinin önü..deplasman tarafının orası hatta..Ben dedim bizimkiler Ankaragüçlülere saldırdı heralde sonra kavga oldugu söylendi çevik kuvvet geldi falan..ben de devam ettim sonrasında yenimahalle tarafından..

Yorum

• Buldun güzel çimleri uç bakalım

Bu arada sayfa 61

(UEFA)

Yorum

• Stada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.

Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.

Yorum

• Demek Celustka kadınların olduğu yere koştu golden sonra.Bide baklavalarını göstererek .Behlül ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stada girişlerde ciddi anlamda arama yapılmıyor,ceza alırsak bu aramadan sorumlu kişiler de suçludur.

Şimdiye kadar 10 farklı stadda maç izledim hepsine de rahatlıkla Silah sokabilirdim,Avni Aker'i bilemiyorum ama bıçak sokulduğuna göre orası da aynı.
                    bıçak sokacak kadar tribünde söz sahibi adamı aramıyorlar bile..

Yorum

• 61 diyelim

Burak'ın 5 milyon euroya serbest kalır maddesi inşallah yurtdışı içindir
                      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Buragın bi yere gittigi yok gitse digerleri gibi kaçar giderdi adam sözleşme uzattı kapatın şu konuyu Allahıınızı severseniz...
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Tribün grupları kendilerine çeki düzen vermeli artık..oturup düşünsünler stadda coşkulu bir ambiyansı nasıl yaparız diye..deniz tarafı komple kombine olarak satılmış hesapta ama her maç epeyce boş koltuk kalıyor..kimde bu kombineler..
                          TG grubu maç başladığında yerini dolduramamıştı..ilk 20 dakika boyu ancak yerlerini doldurdular..tezahürata 20. dakikada başladılar..bu nasıl sorumluluk..liderleri jan neden maç başlamadan yerini almıyor..maç başlamış 20 dakika geçmiş sağdan soldan cılız grupların sesleri geliyor..maç atmosferi yok..

20. dakikada Başbakana taziye pankartı astılar..altına "Trabzonlu Geçler" yazıyordu..tam onların tarifiydi imzaları..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Colman'ın ufak uşağun şekli nedir öyle ya yanaklarını koparırım onun
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Berabere biten maçı kazandık sana taraftar grubuna karşı;
                              Devre arası kolbastı oynayarak, maç içerisinde tezahüratlar yaparak, takımın eksikliklerini tartışarak takımımıza sonuna kadar destek veren bayanlarımızı tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Helal olsun onlara o zaman 35 tane taraftar! grubuna rağmen seslerini dururdular demek. İyi yapmışlar içine etmişler futbolun. Tabi sizler birbirinizi bıçaklayarak çok güzelleştiriyorsunuz futbolu

ben ankaradayim arkadasim macta degildim.kimseyi bicaklamadim
                                o cikan sesler hosuma gitmedi diye herkes bir elestiri yapiyor..sizin gibi
                                dusunmeye mecbur degilim.
                                ozellikle on sayfada bu dusunce cok cag disi diyen arkadas kibarliktan klavye basinda can verecek..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X