Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor futbolcusu rakibi oynatmaz. Futbolunu oynar. Kolay yıkılmaz, kolay çalım yemez, çaresiz hallere düşmez. Her alanda üstün gelir. Mücadeleyi amatör küme futbolcusu da yapar. Mücadele tek başına yetmez
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Taraftar grupları kendilerini gözden gecirmeli

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacı ayıp oluyor ama, bence gayet iyiydiler (bu arada ben maratondaydım) bazı erkek taraftarlarımızdan daha iyi tezahürat yaptılar bir ara burak diye bağırdılar, burak bir gaza geldi Bütün stadı kadınlar doldursa bak siz görün nasıl oynarlar
        Celutska golden sonra direkt onların yanına gitti sevinmeye

Bu arada 3'lü de çok hataları vardı renkdaşlarımızın. Birde "Burak Bize El Salla" çok hoştu )
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçın bitiminin ardından deniz tarafı kale arkasında bir dövüş çıkmıştı. Onla mı alakalı acaba ?
          Hangi gruplar kavga ediyordu ?

Yorum

• - 18 yaşında bir çocuk bıçaklanmış , zaten medyaya çoktan düşmüş , ulan Allah ıslah etsin sizi cahil beş para etmez adamlar utanıyorum lan sizden , alayınızdan hemde iğrenç herifler...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahada burdan yazıyorum BURAK SEZON SONUNDA 5 MİLYON EURO PARAYI VEREN GS YE TRANSFER OLUR..volkan a 4.5 vermiş takım olarak biz burağı nasıl 5'e veriyoruz anlamıyorum..
              arkadaşım yapmayın lütfen, henüz 3-4 yıllık sözleşmeye imza atmış oyuncusunu kimse bizim gibi yollamaya çalışmaz, şu an bunların konuşuluyo olması fazla paranoyak olduğumuz anlamına gelmez mi?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Hacı ayıp oluyor ama, bence gayet iyiydiler (bu arada ben maratondaydım) bazı erkek taraftarlarımızdan daha iyi tezahürat yaptılar bir ara burak diye bağırdılar, burak bir gaza geldi Bütün stadı kadınlar doldursa bak siz görün nasıl oynarlar
                Aman İlknur abla ne yaptın?
                Bütün maç Tolga el salla, Burak el salla diye canları çıktı. Tolga artık nereye el sallasam diye karar kara düşünür olmuştur. İyi ki maratondayız

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnönü'de olunca bizim tribünde asla olmaz demistm yanilmisim ayıp be

Tribünde olmadi zaten. Stat disinda oldu. Ayrica öyle ben nelere sahit oldum. Stat cikisinda Polise yumruk atip kacan mi ararsin, ayakkapisini cikartip sahaya firlatan mi ararsin...5-6 yil önce oldu bu dediklerim. Dogal ama cünkü bizim yapimizda var.

Simdi simdi degismeye basladik ama degismeyelim, pasif olmayalim, sadece kurallara uyalim, yasalari cignemeyelim yeter.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - 18 yaşında bir çocuk bıçaklanmış , zaten medyaya çoktan düşmüş , ulan Allah ıslah etsin sizi cahil beş para etmez adamlar utanıyorum lan sizden , alayınızdan hemde iğrenç herifler...
                    Link alabilir miyim?

Yorum

• - Burak gidecek olsa uzatmazdı bu konu kapansın artık lütfen ya ...

- Maçta hoşuma giden tek şey gol sevincini hemen Halil'le paylaşmalarıydı , işte arkadaşlık budur , zaten sırrımız burda...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

kanımca avni akerdeki ilk maçı kadınlar dolduracak merak etmeyin, bu hazırlık oldu sayılır , tüm stadı dolduracaklarına da şüphem yok.. en azından kimseyi bıçaklamazlar(((
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Link alabilir miyim?

Yorum

• Hakikaten takılıp kalıyorsunuz saçma mevzulara, lütfen bir daha kimse ligde 8 gol atan futbolcumuzun adını transfer kelimesiyle birlikte kullanmasın.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ya bu burağın sözleşmesindeki madde yurtdışı için geçerli değil mi
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• deniz tarafı kale arkasından çıktık..Gidemedik kavga oldugu söylendi çevik kuvvet koşa koşa gitti..Sıradan kavgadır dedim değilmiş demekki..Yalnız olayda Sürmeneli Piranalar mıdır nedir onların adı geçiyorsa bu kafayla 2-1ken Ankaragücü'ne söver 3-2'de Ankaragücü diye bagırırlarsa tribünde barındırmazlar onları..Ne bagıracagını ne yapacagını bilmeyen insan toplulugu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X