Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sözde taraftarlık

sadece adam bıçaklarlar, kendi renktaşını bıçaklamak nasıl bir haz verdi sana köpek..
    senin ben a......
    yobaz insanlar topluluğu, aşşalık reziller..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celutska golden sonra direkt onların yanına gitti sevinmeye

Bu arada 3'lü de çok hataları vardı renkdaşlarımızın. Birde "Burak Bize El Salla" çok hoştu )
      Aaa demek o tarafa gittiler sevineye, ben de diyorum nereye kayboldular Öğrenecekleri çok şey var, meksika dalgasında gayet başarılıydılar üçlüyü bilmiyor olabilirler, ben bile hala neden 3. kez değil de 2 kez Trabzon diyoruz anlamış değilim bana göre 3 kez dememiz lazım ''Bordo mavi, şampiyon Trabzon'' da da gayet başarılıydılar, onlara iyi bir bayan tribün lideri bulmak lazım

Yorum

• Bir birbirimizi bıçaklamadığımız kalmıştı.

Utanıyorum. Umarım doğru değildir.

Doğruysa da bir önce sağlığına kavuşur.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          deniz tarafı kale arkasından çıktık..Gidemedik kavga oldugu söylendi çevik kuvvet koşa koşa gitti..Sıradan kavgadır dedim değilmiş demekki..Yalnız olayda Sürmeneli Piranalar mıdır nedir onların adı geçiyorsa bu kafayla 2-1ken Ankaragücü'ne söver 3-2'de Ankaragücü diye bagırırlarsa tribünde barındırmazlar onları..Ne bagıracagını ne yapacagını bilmeyen insan toplulugu

Yazik ya...Hani Trabzon büyük bir sehir olsa neyse diyecegim ama 200 binlik sehirde 15-20 tane taraftar grupu var.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Teşekkür ederim abi. Yazıklar olsun...

Yorum

• Allah kahretsin böyle insanları, kendi egolarını tatmin edebilmek için tribünleri kullanıyorlar. Herkes de lider olma sevdası olursa tribünlerde böyle rezil olur işte. Bir birlik beraberlik çok mu zor ?
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazik ya...Hani Trabzon büyük bir sehir olsa neyse diyecegim ama 200 binlik sehirde 15-20 tane taraftar grupu var.
                20 grup ismen var yoksa o statta faal grup sayısı en fazla 5tir..

Yorum

• Şenol Güneş : Gözlerim yakına ancak düşüncelerim uzağa bozuk
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aman İlknur abla ne yaptın?
                    Bütün maç Tolga el salla, Burak el salla diye canları çıktı. Tolga artık nereye el sallasam diye karar kara düşünür olmuştur. İyi ki maratondayız
                    Demek aldınız çocuğun aklını, gitmesi gereken topu bekledi yedi golü napsak, içeriye 40 ve üzeri teyzeleri mi alsak sadece

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Faul:
                      Trabzonspor: 14 - Ankaragücü: 26

Ah Ziya ah...

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 00:27.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bayanlara saygimiz sonsuz ama tribunde olmuyor..
                        o ses neydi arkadas kabus gibi.federasyona selamlarimi iletiyorum.futbolun ve tribunlerin icine ettiler..
                        oyle ses cikacagina butun stat toplu olarak cekirdek citlesin.
                        Helal olsun onlara o zaman 35 tane taraftar! grubuna rağmen seslerini dururdular demek. İyi yapmışlar içine etmişler futbolun. Tabi sizler birbirinizi bıçaklayarak çok güzelleştiriyorsunuz futbolu

İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden bayanların maç izlemeye hakkı yok mu ? Özellikle de Trabzon'da ki bayanların.

Düşünceniz çok çağ dışı bence.

Takıma destek olabilmek adına verdikleri mücadeleyi takdir edeceğiniz yerde bu duruma da olumsuz yaklaşabiliyorsunuz.
                        TRABZON'daki bayanlar şikecilerinki gibi 34. dakikada küfretmediği içindir bu eleştiriler

İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahada burdan yazıyorum BURAK SEZON SONUNDA 5 MİLYON EURO PARAYI VEREN GS YE TRANSFER OLUR..volkan a 4.5 vermiş takım olarak biz burağı nasıl 5'e veriyoruz anlamıyorum..
                        Bu yönde çok beklentimiz var camia olarak ... yazık !
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deniz tarafı kale arkasından çıktık..Gidemedik kavga oldugu söylendi çevik kuvvet koşa koşa gitti..Sıradan kavgadır dedim değilmiş demekki..Yalnız olayda Sürmeneli Piranalar mıdır nedir onların adı geçiyorsa bu kafayla 2-1ken Ankaragücü'ne söver 3-2'de Ankaragücü diye bagırırlarsa tribünde barındırmazlar onları..Ne bagıracagını ne yapacagını bilmeyen insan toplulugu
                          Deniz tarafında maçın sonlarına doğru bir kavga çıktı..orda mı bıçaklama olayı olmuş yoksa kavga dışarı mı taşmış..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Dünyanın her yerinde 3000 bayan çığlığı değil 15.000 25.000 erkeğin nromal sesini bastırır..Adam kaleciyle karşı karşıya kaleciyi çalımlıyor biz de ses yok kurtuluş yok yiyeceğz golü artık.. o da ne bir çığlık sesi yediğimiz gole güldüm vallahi

Yorum

• - Bir avuç gerizekalı yüzünden koskoca camia lekeleniyor ya en çok zoruma giden odur işte ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X