Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yilmaz transferi konusuluyor Trt 3'de.

Basladilar....
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak Yilmaz transferi konusuluyor Trt 3'de.

Basladilar....
      Özel klip yaptılar sırf transferi ile alakalı. 5-10 milyona serbest kalır diye yazıyorlar. Kimsenin bir şey bildiği yok açıkçası.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alanzinho Her Topu Aldığında Neden Messi Gibi Herkesi Geçip Kaleye Gitmeyi Düşünüyor ki ?

Yanındakine Pası Verse O Çalım Atmaya Çalıştığı 3 Kişinin Arkasından Koşup Arkadaşından Tekrar Pası Alsa Daha Kolay Adam Eksiltmiş Olmayacak Mı ?

Enteresan Yaa ..
        kalaye gitse gene gam yemicem, sağa doğru çekiyo sürekli...
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi Bunun Sonu iyi değil..Bütünlük denen olguyu yok ediyor.Ayrışım ve farklı Ses'e Zemin hazırlıyor..

Ben Sevmedim ve Ürktüm Açıkçası...
          Aynı duyguyu hissettim. Ürkütücüydü. Hatta ya bunlar aralarında anlaşamıyorlarsa (ki bizim için çok doğal) tribünde birbirlerine girerlerse diye düşünmedim değil.
          Bugün yeni bir gurup daha eklendi. Kadınlar ve çocuklar. Böyle guruba can feda

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi gelebildim maçtan. Çok yorgunum...
            3 puanı zar zor aldık, hayırlı olsun.
            - Seni gördük tv'de çekirdek yiyordun
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hiçbir maçımızı kolay kazanamıyoruz.

Yorum

• mustafa yumlunun defansta oynadığı her maç gol yemeye mahkumuz. ligin son sırasıdanki takımda gelir gerekirse maçı alır. mustafa yumlunun bu takımda yeri yok..şampiyonlar liginde oynamadığı için çok mutluyum...bu takımın defansı:
                celutska-----giray-----glowacki-----cech

bu dörtlüyü bozma şenol hoca. en azından devre arasında iyi bir türk alana kadar..yoksa çok puan kaybederiz..
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bu aralar "kör tuttuğunu yener hesabı"yapıyoruz..Sağımız solumuz belli olmuyor...Gözümüzün açılması gerekir.
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• - Volkan'ın tekmeliğinde Emine Çetin'mi yazıyordu
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Bunun Sonu iyi değil..Bütünlük denen olguyu yok ediyor.Ayrışım ve farklı Ses'e Zemin hazırlıyor..

Ben Sevmedim ve Ürktüm Açıkçası...
                      Savunma kopuk oynadı orta alanla bağlantı kuramadılar mesela oyun setteyken dönen topları alamadı savunmamız o yüzden takım savunması kötüymüş gibi göründü. Bizim bu sene savunmada en büyük sıkıntımız yineliyorum; ilk müdehaleler. Ani ataklarda bekliyoruz tehlike olgunlaşmadan engelleyemiyoruz bu sorunu halletmemiz gerek.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• program var mı biyerde izleyen var mı tv

Yorum

• Ortada sadece Colman ve Zokora ilerde hücum ağırlıklı 4 oyuncu . Nasıl alan savunması yapabilirsinizki bu diziliş ve oyuncularla ?

Yorum

• Mac sonrasi kavga cikmis,
                            birisi bicaklanmis ...???

?
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yorum

• burağın sözleşmesini her kim yaptıysa derhal istifa etsin..hiç durmasın derhal...böylee saçma sözleşme mi olur?
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X