Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çekme çok açık görülüyor..Burak topa gitmeye niyetli ama o çekme onu biraz engelliyor..sonra ayaklar vücutlar temas ediyor,çekmenin bitmesiyle de öne doğru düşüyor..faul var ama maalesef bu ülkede bunlara penaltı çalınmıyor..
    Aynen böyle. Aynısını bizim oyuncular da yapıyor ama verilmiyor.
    En son asimetrik tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 23:08.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Pankart Daha Büyük Olmalıydı
      bu pankartın dah ama çok daha büyüğü ve hatta iki tane yaptırılması için katkı sağlarım...

Yorum

• Bugün Hürriyet çirkefi atılmalıydı. Ayrıca net penaltımızda verilmedi. Ve rahat olun %100 foul gol olan pozisyon.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Alanzinho beni bu akşam resmen çıldırttı , o lüzumsuz laubali hareketleri ardı ardına yapmayı nasıl başarıyor helal olsun...
          Bunu şenol hocaya sormak gerekli..Bu adama gereksi top sürme ve en kısa sürede pas ver diyorlarmı yoksa , Gucun yettiği kadar git kaptırırsan da mühim değil mi diyorlar..Bir futbolcu topu kaptırır ama kaptırdığı top bir şekılde bir yerlere değer ve uzaklaşır... sankı topun hızı kesilir gibi rakibe pas oluyorsa burda bir sıkıntı var..Tıpkı halı sahada oynuyrmuş gibi ,,
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla kımın ne dediğini bilmiyorum ama bencede bu sezonun en etkisiz oyununu oynadık..

Colman sahada neredeyse yoktu. Sanırım Şampiyonlar ligini düşünerek oyunu basite adı ve çok hata yaptı

Giray-Mustafa- serkan adeta sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve kafaları başka yerdeydi.

Sahanın en iyisi ADRİAN dı ve CSKA maçı oncesi tek sevindirici olan buydu
            Herşeye rağmen 3 puan 3 puandır
            Katılıyorum

Colman Şamp.Ligini Düşünüyor Gibiydi.

Zokora'nın Başına Bi Adam Dikmiş Ziya Efendi Zokora'da Vasatı Aşamadı.

Alanzinho, Serkan, Yumlu Bu Takımın Topçusu Değil.

Volkan Çok Bencil Oynuyor. Umarım İlerde Düzeltir Formunu.

Adrian Mükemmeldi. Pawel'le Bi Uyumu Vardı. Fakat Pawel Fizik Güç Bakımından Zayıf. Bu Kadar Zamandır Böyle Olmasının Sebebi Bence Bu Adamın Stili Bu Kale Önünde Topları Gole Çevirmek.

Burak Bugun Etkisizdi. Golü Mükemmeldi Fakat Golu Atmasa Bugunkü Performansını Eleştirirdik. Gerçi Ziya Burak'ı Da Kitledi Bugun.

Celustka Sen Nesin Öyle Sol Bek Adam Fakat Soldan Sokulup Sağa Çekip Rakipleri Yatırıp Gol Atıyor.

Giray Mustafa'nın Arkasını Topluyor.

Sonuç. 3 Puan İyidir. Cska Maçı Böyle Olmaz

Yorum

• maçı nasıl yorumluyoruz diye site giriyorum,bir de ne görüyorum siyaset bulaşmış her yanımıza.Tabiki başlıyor ayrılıklar.Boşuna dememişler siyaseti orduya ve spora asla sokmayın.Nasıl taraftarız biz.Mevcutla adam gibi sevinmeyi ne zaman öğreneceğiz. Alem insanlarız vesselam.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sports tv deyİm...............
                Bende evdeyim Olcay.. şaka şaka hemen açıyorum tv yi)
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• pankart süper olmus buraka helal olsun...ankaragücünede heleki transfer ettikleri oyunculardan dolayi...
                  ...imza...

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    salı cl maçı var 10 gündür milli takım kampı var. millet bıkmış yorgunluktan kafalar dağınık.sonuç gayet güzel al 3puanı devam et yoluna ama şenol hocaya bir sorma hakkım olsa şunu sorardım '' sn hocam adrianı çıkartıp marek i sola koydunuz önde olduğumuz her maçta olduğu gibi her defasında bir sıkıntı atlatıyoruz yada gol yiyoruz.bunun sebebi nedir? aynı durum 92 de atilla nın pozisyonundada gerçekleşiyordu az daha?'' merak ediyorum cevabı ne olurdu?
                    Değişiklik Çok Doğruydu. Adrian Olağan Üstü Efor Harcadı. Skor Gelince Salı Günkü Maçı Düşünmemiz Gerekiyordu.

Yorum

• Akillar cska macinds oldugu belli ozetlere bakiyorumda burak gibi bide defans oyuncusu lazim bize:-)
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Takımızı eleştirdiğimiz konular üzülerek söylüyorum çalışma ile düzelecek şeyler değil, bazı sorunlarımız kalıtımsal geliyor..Serkan- Mustafa ve Colman'nın bildiğimiz ve kalsik hataları var, Serkan oyunu ilerde domine edemiyor, çıkışları bilinçsiz ve geri dönüşleri riskli.

Defans hattımız rakibe çok uzak duruyor ve ona vurma şansı veriyor, bu maçta değil başka maçlarda da aynı sıkıntıyı görüyoruz. Rakibin 3 metre önunde durarak sadece topu seyrediyorlar. Basit bir fayk ile çalım yiyecek gibiler
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• _________________tolga_____________________
                          celu________giray_______glo_____________cech
                          ____________colman_____zokora______________
                          serkan______________adrian_______________halil
                          ___________________pawel___________________

böyle bir kadro ile CSKA macina cikacagimizi düsünüyorum!

CSKA MOSKOVA EN SON S.LIGI MACINA SÖYLE BIR KADRO ILE CIKMIS!

_____________________________Vladimir Gabulov_______________________________
                          Vasili Berezutski__Aleksey Berezutski________Sergey Ignashevich _______Kirill Nababkin
                          Evgeni Aldonin___________Alan Dzagoev________Pavel Mamaev_________Sekou Oliseh
                          _______________________Vágner Love__________Seydou Doumbia________________

sakatlar: necid, akinfeev, honda, oliseh

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saçma sapan yorum ne demek. Daha saygılı olamaz mısın ? Senin gibi düşünmek zorundamıyız. Şimdi ben de senin yorumun saçma sapan mı demeliyim. Biraz daha dikkatli olamaz mısın ?
                            Size özel değildi üstelik sizin pozisyonla ilgili yorumunuzu dahi okumadan yazdım ben bu mesajı. Bana göre bugünkü Burak'ın pozisyonlarına faul dememek açıkçası zorlama oluyor.

Bu kadar yaşça büyük birinin özelinde yazmadım yorumumu. Yine de hata ettiysek özür dilerim. Kusura bakmayın. Bazı arkadaşların yorumlarına dayanamıyorum zira...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar siyaset ile ilgili mesaj yazanlara ceza vereceğiz. Lütfen ikili tartışmalara son verin.
                              Arkadasim iyi niyetinizden suphem yok ama benim son yazdigim ve silinen mesajimin siyaset ile uzaktan yakindan alakasi yoktu. Ozet olarak bassagligi dilemek ozel bir seydir, bunun sovu, gosterisi olmaz, olmamali diyordum. Son iki uc gun icinde ikinci kere basima geliyor bu sorgusuz sualsiz, sebebini merak ettigim sebeplerle mesajlarimin silinmesi. E ben bu foruma kisilerle tek tek iletisime gecmek icin degil, Trabzonspor ile ilgili fikirlerimi, dusuncelerimi tum iyi niyetimle paylasmak icin giriyorum. Mesajlarim boyle silinince benim de burada yazma sebebim kalmiyor o zaman. Trabzonspor'a gonul veren herkese sevgiler.

Yorum

• bu arada kucuazlarımızın pozisyonlarda çıkardığı sesler bizimkilerin dikkatini dağıtıyor gibi geldi bana
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X