İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu Pankart Daha Büyük Olmalıydı
bu pankartın dah ama çok daha büyüğü ve hatta iki tane yaptırılması için katkı sağlarım...

Yorum
-
Bunu şenol hocaya sormak gerekli..Bu adama gereksi top sürme ve en kısa sürede pas ver diyorlarmı yoksa , Gucun yettiği kadar git kaptırırsan da mühim değil mi diyorlar..Bir futbolcu topu kaptırır ama kaptırdığı top bir şekılde bir yerlere değer ve uzaklaşır... sankı topun hızı kesilir gibi rakibe pas oluyorsa burda bir sıkıntı var..Tıpkı halı sahada oynuyrmuş gibi ,,İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Alanzinho beni bu akşam resmen çıldırttı , o lüzumsuz laubali hareketleri ardı ardına yapmayı nasıl başarıyor helal olsun...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Katılıyorumİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kımın ne dediğini bilmiyorum ama bencede bu sezonun en etkisiz oyununu oynadık..
Colman sahada neredeyse yoktu. Sanırım Şampiyonlar ligini düşünerek oyunu basite adı ve çok hata yaptı
Giray-Mustafa- serkan adeta sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve kafaları başka yerdeydi.
Sahanın en iyisi ADRİAN dı ve CSKA maçı oncesi tek sevindirici olan buydu
Herşeye rağmen 3 puan 3 puandır
Colman Şamp.Ligini Düşünüyor Gibiydi.
Zokora'nın Başına Bi Adam Dikmiş Ziya Efendi Zokora'da Vasatı Aşamadı.
Alanzinho, Serkan, Yumlu Bu Takımın Topçusu Değil.
Volkan Çok Bencil Oynuyor. Umarım İlerde Düzeltir Formunu.
Adrian Mükemmeldi. Pawel'le Bi Uyumu Vardı. Fakat Pawel Fizik Güç Bakımından Zayıf. Bu Kadar Zamandır Böyle Olmasının Sebebi Bence Bu Adamın Stili Bu Kale Önünde Topları Gole Çevirmek.
Burak Bugun Etkisizdi. Golü Mükemmeldi Fakat Golu Atmasa Bugunkü Performansını Eleştirirdik. Gerçi Ziya Burak'ı Da Kitledi Bugun.
Celustka Sen Nesin Öyle Sol Bek Adam Fakat Soldan Sokulup Sağa Çekip Rakipleri Yatırıp Gol Atıyor.
Giray Mustafa'nın Arkasını Topluyor.
Sonuç. 3 Puan İyidir. Cska Maçı Böyle Olmaz
Yorum
-
maçı nasıl yorumluyoruz diye site giriyorum,bir de ne görüyorum siyaset bulaşmış her yanımıza.Tabiki başlıyor ayrılıklar.Boşuna dememişler siyaseti orduya ve spora asla sokmayın.Nasıl taraftarız biz.Mevcutla adam gibi sevinmeyi ne zaman öğreneceğiz. Alem insanlarız vesselam.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Bende evdeyim Olcay.. şaka şaka hemen açıyorum tv yiİlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSports tv deyİm...............
)
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Değişiklik Çok Doğruydu. Adrian Olağan Üstü Efor Harcadı. Skor Gelince Salı Günkü Maçı Düşünmemiz Gerekiyordu.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesalı cl maçı var 10 gündür milli takım kampı var. millet bıkmış yorgunluktan kafalar dağınık.sonuç gayet güzel al 3puanı devam et yoluna ama şenol hocaya bir sorma hakkım olsa şunu sorardım '' sn hocam adrianı çıkartıp marek i sola koydunuz önde olduğumuz her maçta olduğu gibi her defasında bir sıkıntı atlatıyoruz yada gol yiyoruz.bunun sebebi nedir? aynı durum 92 de atilla nın pozisyonundada gerçekleşiyordu az daha?'' merak ediyorum cevabı ne olurdu?
Yorum
-
Takımızı eleştirdiğimiz konular üzülerek söylüyorum çalışma ile düzelecek şeyler değil, bazı sorunlarımız kalıtımsal geliyor..Serkan- Mustafa ve Colman'nın bildiğimiz ve kalsik hataları var, Serkan oyunu ilerde domine edemiyor, çıkışları bilinçsiz ve geri dönüşleri riskli.
Defans hattımız rakibe çok uzak duruyor ve ona vurma şansı veriyor, bu maçta değil başka maçlarda da aynı sıkıntıyı görüyoruz. Rakibin 3 metre önunde durarak sadece topu seyrediyorlar. Basit bir fayk ile çalım yiyecek gibilerYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
_________________tolga_____________________
celu________giray_______glo_____________cech
____________colman_____zokora______________
serkan______________adrian_______________halil
___________________pawel___________________
böyle bir kadro ile CSKA macina cikacagimizi düsünüyorum!
CSKA MOSKOVA EN SON S.LIGI MACINA SÖYLE BIR KADRO ILE CIKMIS!
_____________________________Vladimir Gabulov_______________________________
Vasili Berezutski__Aleksey Berezutski________Sergey Ignashevich _______Kirill Nababkin
Evgeni Aldonin___________Alan Dzagoev________Pavel Mamaev_________Sekou Oliseh
_______________________Vágner Love__________Seydou Doumbia________________
sakatlar: necid, akinfeev, honda, oliseh
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Size özel değildi üstelik sizin pozisyonla ilgili yorumunuzu dahi okumadan yazdım ben bu mesajı. Bana göre bugünkü Burak'ın pozisyonlarına faul dememek açıkçası zorlama oluyor.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçma sapan yorum ne demek. Daha saygılı olamaz mısın ? Senin gibi düşünmek zorundamıyız. Şimdi ben de senin yorumun saçma sapan mı demeliyim. Biraz daha dikkatli olamaz mısın ?
Bu kadar yaşça büyük birinin özelinde yazmadım yorumumu. Yine de hata ettiysek özür dilerim. Kusura bakmayın. Bazı arkadaşların yorumlarına dayanamıyorum zira..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Arkadasim iyi niyetinizden suphem yok ama benim son yazdigim ve silinen mesajimin siyaset ile uzaktan yakindan alakasi yoktu. Ozet olarak bassagligi dilemek ozel bir seydir, bunun sovu, gosterisi olmaz, olmamali diyordum. Son iki uc gun icinde ikinci kere basima geliyor bu sorgusuz sualsiz, sebebini merak ettigim sebeplerle mesajlarimin silinmesi. E ben bu foruma kisilerle tek tek iletisime gecmek icin degil, Trabzonspor ile ilgili fikirlerimi, dusuncelerimi tum iyi niyetimle paylasmak icin giriyorum. Mesajlarim boyle silinince benim de burada yazma sebebim kalmiyor o zaman. Trabzonspor'a gonul veren herkese sevgiler.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar siyaset ile ilgili mesaj yazanlara ceza vereceğiz. Lütfen ikili tartışmalara son verin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum