Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman kadar basınıza tas düsmesin.
    Takımın en cok kosanı. Adam tek basına orta sahada bastı.
    Bugun Zokora sıfırdı. Tek Colman Vardı ortada
    beni tartışmalarınıza karıştırmayın!

colman ikinci yarının 10 dakikası dışında sahada dahi yoktu

Yorum

• 20 kez izledim Mustafa'nın pozisyonunu bir kez bile "acaba penaltı mı" demedim

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
        He bu arada büyük Trabzonsporlulara soruyorum,bu rıdvan geçen sene kraldı bu forumda,tek objektif yorumculardandı ne oldu şimdi.Ben bir fenerli olarak bunu büyük Trabzonsporlulardan öğrenmek istiyorum...

telekulak ridvanin ben bu forumda gecen sene efsanelestirildigini , objektif ilan edildigini hic gormedim ,

ne zaman gordun ve bu kaniya kapildin merak ettim.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ömürüm kuşlar mı kaptı hesabını ne oldu.
          Yok Mert kardeş,bazı büyük Trabzonsporluların isteğiyle fenerli oldum haberin yok galiba...

Yorum

• illa tartışacak birşey buluruz varya enteresan adamlarız
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beni tartışmalarınıza karıştırmayın!

colman ikinci yarının 10 dakikası dışında sahada dahi yoktu
              en cok kosan kim bak istatistiklere
              ben bakmıyorum bile. cunku gordum kosan kimdi.
              en cok kosan colman degilse gel o zaman tartısalım.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                telekulak ridvanin ben bu forumda gecen sene efsanelestirildigini , objektif ilan edildigini hic gormedim ,

ne zaman gordun ve bu kaniya kapildin merak ettim.
                Forumdan ödül almıştı diye hatırlıyorum da bu tür tartışmalaraı maç sonu yapmasak iyi olur.

Burak'ın penaltı pozisyonu için bir not ekleyeyim, arkadan çekilen oyuncunun öne düşmesi her zaman şüphe uyandırır. Hani çekti bırakınca öne düştü desem o da ikna edici gelmiyor. Tabi ki benim görüşüm.

Yorum

• Kimin fikri hoşunuza gitmiyorsa onu hemen fenerli ilan ediyorsunuz, arkadaş ironi yapıyor, her doğruları söyleyene fenerli diyorsunuz, evet fenerliyim diyor ve bunun ironi olduğunu anlamaktan bile aciz bazılarınız.. maçı doğru dürüst izleyemedim, konuştuğunuz pozisyon faulmuydu dediğilmiydi bilmiyorum, ama tavırlarınız bazen çok saçma ve gülünç.. başkalarının fikirlerine biraz saygınız olsun..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'in golünde Sapara'nin payi büyük yanliz...
                    Gözünden kaçmamış farklı bir objektif
                    Ama gerçektende öyle.
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• Genel olarak vasat bir oyun oynadigimizi düsünüyorum.

Senol hocamin dedigi artilarimizda vardi,eksilerimizde.

Bir kere a.gücünün isimizi cok zorlastirdigini kabul etmek lazim,cok iyi oynadilar ve alanlari iyi daralttilar.

Biz ise bana göre icerdeki en tempolu macimizi oynadik ama bazi oyuncularimizin cok kötü olusu etkili olmamizi bircok kez engelledi.

Kazanmak önemliydi,kazanilan 3 puan cska maci icin büyük moral oldu ve iyi oldu.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Oyun olarak çok iyi bi oyun sergileyemesekte. Kazanmak iyi 3 puan aldık. Burak helal olsun yine yapacagını yaptı.
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Yalniz zemin mükemmele yakindi,emege gecenleri tebrik etmek lazim.

Zemin bize oldugu kadar rakibe de cok iyi yaradi,bunu iyi kullandilar.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Volkan Şen'e 4.5 Milyon Euro bonservis verildi oynadığı oyun ortada..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Senol Günes basin toplantisindan; Güneş, "Adrian kusursuz oynadı"
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar tartışmalarımız siyasete kaymasın. Siyaset ile ilgili mesajlar silinecektir. Lütfen daha dikkatli!
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X