He bu arada büyük Trabzonsporlulara soruyorum,bu rıdvan geçen sene kraldı bu forumda,tek objektif yorumculardandı ne oldu şimdi.Ben bir fenerli olarak bunu büyük Trabzonsporlulardan öğrenmek istiyorum...
telekulak ridvanin ben bu forumda gecen sene efsanelestirildigini , objektif ilan edildigini hic gormedim ,
ne zaman gordun ve bu kaniya kapildin merak ettim.
telekulak ridvanin ben bu forumda gecen sene efsanelestirildigini , objektif ilan edildigini hic gormedim ,
ne zaman gordun ve bu kaniya kapildin merak ettim.
Forumdan ödül almıştı diye hatırlıyorum da bu tür tartışmalaraı maç sonu yapmasak iyi olur.
Burak'ın penaltı pozisyonu için bir not ekleyeyim, arkadan çekilen oyuncunun öne düşmesi her zaman şüphe uyandırır. Hani çekti bırakınca öne düştü desem o da ikna edici gelmiyor. Tabi ki benim görüşüm.
Kimin fikri hoşunuza gitmiyorsa onu hemen fenerli ilan ediyorsunuz, arkadaş ironi yapıyor, her doğruları söyleyene fenerli diyorsunuz, evet fenerliyim diyor ve bunun ironi olduğunu anlamaktan bile aciz bazılarınız.. maçı doğru dürüst izleyemedim, konuştuğunuz pozisyon faulmuydu dediğilmiydi bilmiyorum, ama tavırlarınız bazen çok saçma ve gülünç.. başkalarının fikirlerine biraz saygınız olsun..
Yorum