Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basladi, acin trt 3'ü.

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İkiniz de haklısınız Sedat ve İleloğlu. Meseleyi çok iyi anlattınız. Ben zirveye oynayan Trabzonsporun bu sorunların kronikleşmesine nasıl izin verdiği.

Colman, Mustafa, Volkan, Alanzinho ne zamandır sinyal veriyor

Yorum

• yahu iki kere geriye düştüğümüz maçı galip bitirdik, mutlu olmalıyız, ama foruma giriyorsun millet kavga ediyor, hiç tadı yok...
        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen hocam,bu forumda sevilmek istiyorsan,hakeme sallayacaksın,bizim topçuysa kraldır diyeceksin vs...
          Şimdi Giray ve Colman ikilisine biraz sallayacağım ama suçlu ben olacağım ondan sonra o yüzden sesimi çıkarmıyorum yazılanları okuyorum...
          colman takımın en iyisi
          en cok kosan adam. baska kosan adam mı var mıydı? sallayacaksan once seyret sonra salla. colmandan baska kime sallarsan salla
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Ömür'e haksızlık yapmayalım. Neden Fenerli yaftası takıyoruz. Ben de hakemin lehimize 3 kritik faul verdiğini ve birisinin gol olduğunu düşünüyorum. Penaltılara da ne lehimize ne aleyhimize inanmadım. Mustafa da ikinci sarıyı alabilirdi. Alması gerekmezdi ama alabilirdi.

Aynı faulden golü biz yesek hakemin yedi sülalesine saydırmıştık. Bunu belirtip maça geçelim o kadar zor bir şey mi ?
            Üstelik kimilerine göre de bizim düşüncemiz yanlış. . Olabilir.. Futbol böyle bir şey.. Fenerli demek zorunda mısınız?

Yorum

• Bu mu penaltı haha Kadınlara ofsayt bilmez diye gülerdim daha penaltı nasıl olur onu bilmiyor taraftarımız !!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlız ben maçı izlerken geride olduğumuz zaman bile maçı alacağımızı hissediyordum. maçı alacağımız belli idi...
                maçı alacağımızı ben de biliyordum. ama böyle top oynanmaz

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bayanlarımızın rakip kaleye giderken çıkardıkları sesler... hala kafamın içinde bağrışıyorlar, bu her maç böyle mi olacak ? yandık valla bu arada yalakalık kokan futbolla alakasız pankartların stadımıza asılması, ne kadar saçma bir işti.. asılcak yer var asılmayacak yer var.
                  Top Burak a gitttiğinde sanki tarkan sahneye çıkıyormuş gibi oldu

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dakika 15 den 45'e kadar bence destek mükemmeldi,takımı gerçek anlamda itti.Ama ne olduysa ikinci yarı oldu.Maç sıkıntılı şekilde gidiyor tribünde ''oley oley''sesleri.Bende anlamadım.
                    Her zaman olan şeyler tezahürat kısıtlı belli başlı 5-6 tezahüratı yap ondan sonra yensen de yenilsende yok olay yok dale cavese ve hatta küfür ettiğin takımın tribünleriyle özdeşleşmiş espana..

Dediğim gibi çoğunluk gücüyle bir 3'lü çektiriyorlar peşine bordo mavi olay bitti. Tribüncülük bu mu yahu ellerindeki gücü kullanamayan bir topluluk TG..

Bir de taraftar tezahürata maç başlamadan başlar futbolcuları çağırır motive eder beyefendiler 15. dakikaya kadar yerleşecekte bağıracakta ohooo..

Oraya gidip bağıran herkesin hakkını teslim ederim helal olsun ama olmuyor bu gidişle olmayacak. Birilerine yalakalığa devam..
                    En son Sefa tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 22:45.

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İkiniz de haklısınız Sedat ve İleloğlu. Meseleyi çok iyi anlattınız. Ben zirveye oynayan Trabzonsporun bu sorunların kronikleşmesine nasıl izin verdiği.

Colman, Mustafa, Volkan, Alanzinho ne zamandır sinyal veriyor
                      Colman kadar basınıza tas düsmesin.
                      Takımın en cok kosanı. Adam tek basına orta sahada bastı.
                      Bugun Zokora sıfırdı. Tek Colman Vardı ortada
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• mustafanın hareketi penaltıysa ben daha mac izlemiyorum

Hele Hürriyetin karakucagına penaltı demiyorsanız yarından itibaren sıkı bir basketbol izleyicisi oluyorum
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Basbakanin basisagolsun

Turkiye liglrinde bi dunya mac oynancak eger diger maclarda acilmyipta sadece biİm macta acilmis oluyorsa bir numarali yalak oluyoruz bnden demesi

Yorum

• takımın oynadığı toptan ziyade başka konuda konuşmak istiyorum .. hakem son zamanlarda gördüğüm en art niyetli ve kötü yönetimi gösterdi ..
                            BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömür'e haksızlık yapmayalım. Neden Fenerli yaftası takıyoruz. Ben de hakemin lehimize 3 kritik faul verdiğini ve birisinin gol olduğunu düşünüyorum. Penaltılara da ne lehimize ne aleyhimize inanmadım. Mustafa da ikinci sarıyı alabilirdi. Alması gerekmezdi ama alabilirdi.

Aynı faulden golü biz yesek hakemin yedi sülalesine saydırmıştık. Bunu belirtip maça geçelim o kadar zor bir şey mi ?
                              Üstelik kimilerine göre de bizim düşüncemiz yanlış. . Olabilir.. Futbol böyle bir şey.. Fenerli demek zorunda mısınız?
                              Teşekkür ederim,sonunda benim gibi düşünen biri çıktı...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
                                He bu arada büyük Trabzonsporlulara soruyorum,bu rıdvan geçen sene kraldı bu forumda,tek objektif yorumculardandı ne oldu şimdi.Ben bir fenerli olarak bunu büyük Trabzonsporlulardan öğrenmek istiyorum...

ömürüm kuşlar mı kaptı hesabını ne oldu.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X