sanırım bu buhranlar başbakana olan kızgınlığından kaynaklanıyor seni de anlıyorum da. Şeyi anlamıyorum olayı siyaset boyutuna çeken tarafını anlamıyorum. Baş sağlığı dileği bu altından nasıl bişe çıkarıyorsun nerden çıkarıyorsun akıl sır ermiyor. Hani stadlarda şehit verdiğimizde de bağırıyoruz şehitler ölmez diye. şimdi sen dersin ki onun yeri orası değil. ya acıyacam sana acınacak halde bile değilsin dediğin laflar tutarsızlık örneği sergiliyor en iyisi mi seni şikayet etmeden sus...
Tg'nin bu yıl ki kombineleri nasıl aldıgını biliyor musun?
He bu arada büyük Trabzonsporlulara soruyorum,bu rıdvan geçen sene kraldı bu forumda,tek objektif yorumculardandı ne oldu şimdi.Ben bir fenerli olarak bunu büyük Trabzonsporlulardan öğrenmek istiyorum...
Bunu, bunu alin bunu..
Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Maç elden gidiyor tribünlerde oleyyy oleyyy tezahüratları. Malesef Stadın en büyük taraftar grubu Tribüncülükten anlamıyor..
Dakika 15 den 45'e kadar bence destek mükemmeldi,takımı gerçek anlamda itti.Ama ne olduysa ikinci yarı oldu.Maç sıkıntılı şekilde gidiyor tribünde ''oley oley''sesleri.Bende anlamadım.
Trabzonlu Gençler tarzı taraftar gruplarından takıma hiçbir katkı gelmez. Gösterdikleri yalakalık kendilerinin oralarda nasıl olduğunuda gösteriyor. Bu gruba önlem almak lazım. Takımı futbol arenasında başka dünyaların içine sokma çabalarındalar. Zaten stadda sadece kadınların çığırtkanlıkları geliyordu. Tezahüret anlamında yaptıkları bi katkıda yok. En büyük taraftar deplasman taraftarı!!
Stadda yalakalar değil, hayatının her anında 1. planında Trabzonspor olan Trabzonspor sevdalıları olsun!
Kardeş Sen Neden Kuyruğuna Basılmış Kedi Gibi Sallıyorsun Burada ..
Avni Akerde Kaç Maç İzledin. Ben Trabzonlu Gençlerden Başka Bağıran Takıma Destek Veren Bi Taraftar Görmedim Hiç Bi Maçta. Çekirdek Sesleri Duyuluyor Diğer Taraflardan ..
He bu arada büyük Trabzonsporlulara soruyorum,bu rıdvan geçen sene kraldı bu forumda,tek objektif yorumculardandı ne oldu şimdi.Ben bir fenerli olarak bunu büyük Trabzonsporlulardan öğrenmek istiyorum...
- Valla şu ortamda o pankart benim bile hoşuma gitti , Başbakanı ve Tg'yi günahım kadar sevmem ama bu şikecilere attığı tokat herşeye bedel , sonuçta Annesi ölmüş Anne kutsaldır kimsenin en azındna bu pankartta yalakalık düşündüğünü sanmıyorum...
Bu pankartın insanların tamamen kendi düşüncesi olduğunu, Trabzon'daki Ak Parti kanadıyla hiçbir ilgisi olmadığını ve tamamen başbakan sevgisinden kaynaklandığını mı düşünüyorsun peki ?
İki senedir feneri samar oğlanına çevirdiğimiz icin, hazim problemi başladı...
Yorum