Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga: 2.golde hatalıydı bence çok fazla bekledi
    Serkan: İyiye dogru gidiş var
    Gİray : İyiydi
    Mustafa: 2 golü de ordan yedik. Pek begenmedim
    Celutska: Takımın en iyisiydi
    Zokora: Vasattı
    Colman: Daha çok devreye girmeli
    Burak: Her zaman ki gibiydi
    Volkan: Futbol basit bi oyundur. Pas vermeyi denersen sende karlı cıkarsın
    Adrian: 2 milli maça çıktıktan sonra 11'de başladı. Elinden geleni yapmaya calıştı
    Pawel: 2 milli maça çıktıktan sonra 11'de başladı. Elinden geleni yapmaya calıştı

Alanzinho: lakayt
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 22:08.

Yorum

• Rahat geçecek maçları yalandan yere zora sokuyoruz. Defansif disiplin diye bir şey yok takımda. Takım savunmasını geçtim savunma uyuyor. Yediğimiz golde sol bekte oyuncuyu kaçıran oyuncu Serkan! Mustafa ileride bu ne yahu..

Sen rahat rahat çatır çatır yenmezsen Ziya da ağlar o da ağlar bu da ağlar..

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet o taraftan ama pozisyonda mustafa topa arkasını dönüyor ve kalecinin açısını kapatıyor net olarak.Halbuki arkasını dönmese müdahale ederdi o topa
        arkaya kaçan biri vardı onun için arkasını dönmedimi
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Ziya Dogan ne diyor ya... Sanki hakem bize maci verdi. Ulan Burak'a o Hurriyet denen zibidinin yaptiklari ne? Adam uctu valla, Turk futbolunun genel elestirisinden bilmemneye kadar sanki acayip bir haksizlik yapmis gibi konusuyor.
          "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
          http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ziya dogan gene agliyor gene agliyor maci izleyemedim hakem nasildi ?
            - Daha çok ağlar , önce Hürriyete baksın denyo , resmen Burak'ı tut demiş ama harbi tutmak yani markaj değil ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zokora inanılmaz şaşırttı beni be aksam. daha önce herkes kötüyken bir tek o iyi olabiliyordu. neyse, nazarlik olsun.
              yorgundu , milli takimdan geliyor, uzun yolculuk felan filan derken ....
              arada bi olabilir
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Ziya Doğan onlarca kez "Bugun" dedi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu oyunla ısımız çok zor
                  İyiye gideceğimize gün geçtikçe daha kötü oynuyoruz
                  Ziya geri zekalısı hakemden bahsediyor
                  Ulan gercek Hürriyeti incele
                  Size verilmeyen kartlara bak
                  Hangi pozisyondan bahsediyorsa
                  İste hata bizde böyle Manyaklari konuşturuyoruz
                  Atacaksın 5 tane ondan sonra konuşacak bir şeyi kalmayacak
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ziya doğan yanlış maçı seyretmiş. hakemin vermediği 3 tane penaltı var. hürriyet her ortada Burak a sarılıp yere düşürdü. bizim ziya da çıkmış ağlıyor "fauller hep rakipten yana kullanıldı" diyor.

yok artık ziya.
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya ağlıyor...

Normaldir...1-2'den 3-2...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 5 atarız diye oturdum, 3 attık toplamda yine 5 gol var
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• TRT 3'ü acin.

!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Evet kötüydük ama,bittik,mahvolduk,bu takımdan birşey olmaz gibi laflar ederek abartmayalım.Akılların Cska maçında olması son derece normal...

Yorum

Bence haklı yanı var.

Yorum

• maça bir türlü konsantre olamadık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X