Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saat 13:00 gibi stadyumun oraya gittim.....

5-6 tane polis 30-40 tane bayan vardı.....

Yönetimin sahte ürün satılmayanlara karşı tavrını ve bugün kolluk kuvvetleriyle buna müsamaha gösterilmeyeceği yönündeki açıklamalarını doğru buldum....

Hiç bir sahte ürün satan satıcıya rastlamadım....

Ancak ilginç olan şey aylardır kapalı duran Ts Clup ın ( bunun hala yapılamaması ayrı bir eleştiri konusu ) yerine oraya konulan Tırında maç günü bile saat 13:00 da bile kilitli olması....

Maça gelen bir bileklik almak isteyen kişi ta 2 km öteye meydana gitmek zorunda.....

Bu gibi durumlara dikkat edilmemesi canımı çok ama çok sıkıyor...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ankaragücünü yeni zeminde ezelim!!!

**A.gücü maçı ciddi anlamda zor maç..
      **mosvoka maçı düşünülerek futbolcu dinlendirmeyeceksin
      **A.gücü maçına ciddi bakacaksın en iyi kadronu çıkaracaksın
      **maça inanılmaz derecede hızlı başlayacaksın
      **pres pres pres kendi sahamızda pres yapmıyoruz,defans ve kalecilerinin rahat topu oynamalarına izin vermiyeceksin pres pres pres
      **korner ve duran toplar çok önemli ilk beş haftada çalışılmış bir organizasyonumuzun olduğunu görmedim inşallah bu arada şenol hocamız bu durumla ilgilenmiştir.
      **a.gücü maçını kazanmamız her açıdan çok öenmli olduğunu düşünüyorum.inşallah kazanırız

Yorum

• İlk yarım saatte olayı bitirmemiz lazım. Rakibi presle bogmalıyız. Rahat bir mac olsun. 4 gun sonra CSKA macımız var.
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• ankaragücünden korkmuyorum her türlü bu maçı biz geçeriz,tek korkum hafta içi ziyanın yaptığı yorumlardan sonra futbolcularının aşırı motive olup sert oynamalarıdır.inşallah bi sakatlık olmadan bu maçı atlatırız

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ankaragücünden korkmuyorum her türlü bu maçı biz geçeriz,tek korkum hafta içi ziyanın yaptığı yorumlardan sonra futbolcularının aşırı motive olup sert oynamalarıdır.inşallah bi sakatlık olmadan bu maçı atlatırız
            benimde korkum o ankaragünü normalde rahat yeneriz ama aşırı sertlikten korkuyorum
            tatanga

Yorum

• Eren Albayrak ne durumda?

Bari şu maçta Eren Albayrak oynasın.

Yorum

• Kazasız, belasız, 3 puanlı bir maç olacak inşallah

Yorum

• Ankaragücü'nün bu kadro yapısıyla süper ligde ki herhangi bi takıma ''gol'' atması çok zor.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ankaragücü'nün bu kadro yapısıyla süper ligde ki herhangi bi takıma ''gol'' atması çok zor.
                    renktaş bizde eşek şansı vardır gelir o golü yada golleri bize atarlar...o yüzden çok dikkatli olmalıyız tempolu ve coşkulu presli oynamalıyız...göz açtırmamalıyız bunlara...
                    t.akyildiz

Yorum

• Cok zor bir mac olacak, Ziya Dogan 1 puani almak icin herseyi yapacaktir.

Zaten Ankaragücü'nün puan veya puanlara ihtiyaci oldugu bir dönem. Bu tür maclarda özellikle "duran toplara" cok önem vermek lazim. Bu toplar cogu zaman kiliti aciyorlar.

Bunun yani sira sakin, sabirli ve disiplinli bir sekilde oynamaliyiz.

Ilk yarinin özellikle son 10 ve ikinci yarinin son 15 dakikalarinda full pres yapmak lazim.

Benim bu mac icin ideal on birim söyle...

----------------------Tolga---------------------

Celustka-------Giray----------Mustafa------Cech

-----------Zoko-----------------Colman---------

Burak-----------------Adrian---------------Volkan

----------------------Pawel----------------------

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspor patentli biri gol atmazsa ankara takımı bizi zorlamaz...Umarım zorlamaz ilk yarı maçı koparıp rolanti yapmalıyız..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• zaman alehimize olacağı kesin.Erken gol bulmamız lazım.Halil naptı bilen varmı doğdumu çocuğu acaba

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renktaş bizde eşek şansı vardır gelir o golü yada golleri bize atarlar...o yüzden çok dikkatli olmalıyız tempolu ve coşkulu presli oynamalıyız...göz açtırmamalıyız bunlara...
                            Aynen öyle abi. .

Bu maçta da ilk yarı boşa giderse yine sinir,stres,tırnak yeme vb. bizleri bekler. .

Yorum

• Umarim Alan ilk 11 baslamaz..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim bu mac icin ideal on birim söyle...

----------------------Tolga---------------------

Celustka-------Giray----------Mustafa------Cech

-----------Zoko-----------------Colman---------

Burak-----------------Adrian---------------Volkan

----------------------Pawel----------------------

Güzel ..

İlk Yarı Skoru Elde Edip Zoko-Aykut, Adrian-Alan, Pawel-Serkan(Eren) Değişiklikleri Yapmamız Lazım ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X