Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çok zor maç. gavur gibi kapanırlarsa işimiz iş. bizim için en zor maçlar, kolay gözüken maçlar. şimdiden daha fark bekleyen mesajlar var. yanlış. 1-0 olsun bizim olsun.
    Trabzonspor

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gecen sezonda bu tip söylemlerden sonra puan kaybettigimize sahit olmustuk.

1-0 olsun bizim olsun,rakibi kücümsemek bizi felakete götürür.

Hatta sampiyonlar ligi macinin da etkisiyle favori a.gücüdür bence.
      Trabzonspor taraftarı olduğumuz için böyle konuşuyoruz bırakında konuşalım o kadarda

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gecen sezonda bu tip söylemlerden sonra puan kaybettigimize sahit olmustuk.

1-0 olsun bizim olsun,rakibi kücümsemek bizi felakete götürür.

Hatta sampiyonlar ligi macinin da etkisiyle favori a.gücüdür bence.

Karabük maçından öncede içinden geçeni yazdım ve de bu tip söylemler geldi akabinde.

Şimdi de içimden geçen 5. Rakibi küçümsemiyorum; kendimizi büyümsüyorum.

Rakip defans oyuncusunu forvet olarak oynatıyor, küçümsemek ne haddimize.
        Özkan SÜMER

Yorum

yeri degil ama olsun bu forma hangi sezonunda arkadaslar ? her yerde ariyorum bir turlu bulamadim simdi bir sayfada gordum icim gitti

Yorum

İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeri degil ama olsun bu forma hangi sezonunda arkadaslar ? her yerde ariyorum bir turlu bulamadim simdi bir sayfada gordum icim gitti
            2007-2008 Arkadaşta vardı onların mağazası var satıyordu orjinal forma en son kalanı buydu kendi aldı..

Yorum

Ankaragücü lige verilen arada maça iyi hazırlanır.
              Ziya Doğan da 4 stoper, 2 bek, 4 defansif ortasaha ile çıkar kaşımıza.
              6-4-0 gibi bir taktiğe karşı oynarız muhtemelen.
              işimiz o kadar kolay değil.

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2007-2008 Arkadaşta vardı onların mağazası var satıyordu orjinal forma en son kalanı buydu kendi aldı..

en cok aklimda kalan ve keske alsaydim dedigim forma neyse kismet

Yorum

Rakibi küçümseme,akılların Moskova maçında olacak olması,Şenol Hocanın CL yi düşünüp as futbolcuları riske etmemesi faktörleri maçın tehlikeli olabileceğini düşündürüyor bana.Ha bu umurumda mı,hiç değil,bu ligi 15. bitirsek de problem yok benim açımdan...

Yorum

1-0 olsun bizim olsun bu saatten sonra puan kaybetmemeliyiz.

Yorum

Kendi sahamızda ligin en vasat takımını yenemeyeceksek büyük hedeflerin peşinden koşamayız.

dolayısı ile yeneriz ama iyi futbol beklentim var.

bunun yanında bu hafta gs-bursa maçının olması dolayısıyla bu maç sonrası kendimizi 3. ya da 4. sırada buluruz.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en cok aklimda kalan ve keske alsaydim dedigim forma neyse kismet
                        ben o sezon sonu nike ile anlaşınca almıştım 29 TL'ye, daha önce de bir tane almıştım onu Trabzonspor delisi, Amasya'lı Uzman Çavuş'a vermiştim, adam sevinçten deliye döndü, bu gece bunu giyip yatacağım diyordu, diğerini de gs li bir arkadaşa verdim, halı saha maçlarında hep onu giyiyor.

Ankaragücü maçı kolay gözüken maç, ama beraberliğe gelecekleri kesin
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Bu maç Cuma oynansa bir dert Cumartesi oynansa ayrı bir dert. Özellikle milli takımlarda yer alan direk oyuncularımız yorgun olabilir. Yine bir rotasyon olacak gibi gözüküyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Gönül kardeş takımımız Ankaragücü'nün kazanmasından yana. Epey de ihtiyacı var AG'nin puana. Trabzonspor da çok güzel top oynuyor, izlerken zevk alıyor insan. Trabzon'a karşı pek fazla şans vermiyorum ben AG'ye ama 1 puan bile koparabilirse kardır. İki takıma da başarılar.

Yorum

Beraberlige falan geleceklerini sanmiyorum.Sadece 1 Puanlari var .
                              Kazanmak zorundalar.Zaten ne fark eder isteseler 11 kisi Defans yapsinlar kazanacagiz.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beraberlige falan geleceklerini sanmiyorum.Sadece 1 Puanlari var .
                                Kazanmak zorundalar.Zaten ne fark eder isteseler 11 kisi Defans yapsinlar kazanacagiz.
                                Bizden alabilecekleri 1 puan onlar icin 3 puan degerinde olur,kesinlikle 1 puan icin oynayacaklardir.

Bizde rakibin direncini erkenden kirip maci 2.yariya birakmamaliyiz.
                                En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 19:49.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X