İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Şu iç saha maçlarında vitteki doya doya izleyemedik ona yanıyorum...
Uzun zaman sonra ilk defa ayağında top tutabilen arkadaşlarına duvar olabilen bir santraforumuz olmuştu..
Halil oynayabilecek durumdaysa oyuna girer ve kilidi çözer haftalardır sahada yüreğiyle oynuyor...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Takım illa gol yiyecek ondan sonra hareketlenecek
Bastan hareketli olsalar ilk devre daha farklı olur
Ama illa taraftara sıkıntı yaşatacaklar
İlk yarım saat pozisyon yok
İlk yarı a gücü daha fazla koşmuş
Su Ziyanın ilkel futbol anlayışına bile üstünlük kuramıyoruz yaSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
kusura bakma ama 3 üde yok bu adamdaİlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel yetenekli, teknik ve zekiSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Tuhafıma gitti benim epeyi bi ıslıklandık top bizdeyken acaba tribünlerde bişe olduda onumu ıslıkladılar..İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet hatta yazmıştım burayada. Rakip bir kez bile ıslıklanmadı ayrıca yada ben duymadım.
Yorum
-
takım gol yedikden sonraki temposu geçen yılı hatırlattı banaİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım illa gol yiyecek ondan sonra hareketlenecek
Bastan hareketli olsalar ilk devre daha farklı olur
Ama illa taraftara sıkıntı yaşatacaklar
İlk yarım saat pozisyon yok
İlk yarı a gücü daha fazla koşmuş
Su Ziyanın ilkel futbol anlayışına bile üstünlük kuramıyoruz ya
%58 topla oynama var
bu temponun en temel nedeni adrianın kanattan orta bölgeye gelerek oyun kurucu olması
o hamle inanılmaz etki yarattı takımdaSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum