ilk 20 dakkada bir gol bulursak maçta zorlanmayız diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
-
Bazi arkadaslar Buragin dinlenmesi lazim diyorlar katilmiyorum. Zaten CSKA macinda oynamayacak. Ankara macindan sonra 8-9 gün dinlenme vakti olacak. Asil Halil ve Serkan dinlenmesi lazim. Cünkü onlar Rusyada en fazla kosacak elemanlar olacak. Aslinda Zokorayi da dinlendirsek iyi olacak fakat alternatif yok fazla. Aslinda Baris Özbek böyle durumlarda Zokoranin alternatifi olabilirdi ama maalesef sakat.
Tolga-Celustka-Giray-Mustafa-Cech-Zokora-Colman-Adrian-Volkan-Burak-Pawel olabilir 11imiz.
CSKA maci icin de kadromuz
Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Colman-Serkan-Adrian-Halil-Pawel olabilir bence.HY67...
Yorum
-
Onur'un kadroya gireceğini düşünmüyorum. Hoca oynatmayı düşünmüyorsa boş yere yedekte tutup ceza ödememizi istemez. Halil'in yerine de bence Pawel 11'de şans bulur. Zokora ve Colman ikilisinden birinin de yedekte veya tribünde olacağını düşünüyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
geçmiş olsunİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastayım. Ama orda olmak istiyorum. Allah'ım güç ver de gideyim maça.
git git bişey olmaz 
Halilin olmaması etkilemez zaten olsada oynamamalı geniş kadromuz var diyorduk bu maçtada kullanamazsak ne zaman kullancaz,moskova maçı daha önemli bu maç puan kaybetsekte çok mühim deil ama kazanırsak 2.yiz
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
cok offensiv
Yorum