Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk üç maçın tamamlandığı A, B, C ve D gruplarının puan tablosuna baktım. Bizim grup hariç diğer üç grubun da sonuncu takımlarının henüz puanı yok. Villareal, Otelul Galati ve Dinamo Zagreb üç maç sonunda henüz puan alamadılar.

Grubun dördüncü torba takımı olarak şu anki konumumuz gayet başarılı bence ama tabi ki bununla yetinmeyip yakalanan bu fırsatı sonuca çevirebilmeliyiz. Gruptan çıkabilmeyi ben de çok isterim ama üçüncü olup UEFA'da devam etmek de bence büyük iş olur.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• hiç moral bozmaya gerek yok cska avniaker de neye uğradığına şaşıracak ahanda buraya yazıyorum 2 kasım da boyunlarını bükerek gidecekler avniakerden...
      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Ligdeki bir maçımız tv'de yorumlanırken, bizim rakibe hiç basmadığımız topu alan rakibin kolayca orta sahamızı geçtiği görülüyordu. Dün de aynısı oldu, rakip alıyor topu rahatça bizim sahayı geçiyor herkes bakıyor kimse dalmıyor.
        Beni sinirlendiren defansın orta sahada olması, öncesinde gol geliyorum diyor biz gene de hatayı düzeltmeden aynı şekilde oynamadan devam ettik.
        Forvetimiz çol yetersiz pavel, halil bunlarla bişe olmaz. Hele halil boş kaleye atabilseydi belki de biz 3-0 yencektik. Defansı bizden kötü takıma bir gol dahi atamadık ama rövanşa çok umutluyum. Defans dikkatli oynarsa kesinlikle bunları yeneriz hemde rahatça.

Yorum

• En iyi maçımızı oynayıp kaybetmemiz can sıkıcı.Antrenörlerin de formsuz olduğu maçlar oluyor işte.Deplasmanda kontradan gol yiyoruz,bekler hücumda...

Tecrübesizlik de belirleyici oldu.CSKA'nın üzerine gidebildiğimizi görünce şuursuzca hücum yapmaya çalıştık.Doumbia ve Love en kolay nasıl sonuca gidebiliyorsa o alanları açtık.
          Alanzinho'yla başlamak büyük hataydı.Cech'in çıkması da öyle.
          Her şeye rağmen Burak'sız 4 puan aldık.İçeride CSKA'yı yenip işi bitireceğiz.

Yorum

• Akşam iyi değildik colman zokora ve halil çok kötüydü bu 3'lü avrupada bizi ayakta tutuyordu bunlar kötü olunca kaçınılmaz bir sonuç oldu..

birde alanzinho artık 60 dan sonra girse şenol hocam bunu neden yapmaz ve serkan yerine sapara niye oynamaz bunu amntıklı bir şekilde açıklayacak birisi varmı (neyse şenol hocanın vardır bir bildiği diyoruz)

En son Buğra Sekban tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 09:06.
            KING M'BİA

Yorum

• Her sene CL'de yarı final oynuyoruz ya kıyameti koparın haklısınız.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...
                Mutlu olma garantili takım taraftarı Fenerde var.Başkasının şampiyonluklarına,galibiyetlerine sevinmeler....Bizimkiler üzülüyorda bazen işin suyunu çıkarıyoruz...
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Şike liginde ki sıkışık program bizi iyice zorlamaya başladı..her 3 günde bir maç ve binlerce kmlik seyahatlere dayanmak zor..moskovadan gel 2 gün sonra bursaya maça git..3 gün sonra yine maç 3 gün sonra tekrar deplasman ve cska rövanşı..buna hangi bünye dayanabilir..

Bize bu eziyeti çektiren tffyi Allah'a havale diyorum..sabah sabah dün geceyi hatırlayınca moralim yerlere iniyor..

Şerefsiz fb şike yapıyor ceremesini biz çekiyoruz..haklı olduğumuz arenada eziyet çekiyoruz..sefa süreceğimize cefa çekiyoruz..lanet olsun bu düzene..lanet olsun bu ülkede futbolu yönetenlere..

*
                  Kısıtlı kadrosuna rağmen,dağıtılmış* kadrosuna rağmen,toplama kadrosuna rağmen,Dik oyunundan taviz vermeyen oyuncularımızı da tebrik ederim..en azından bir beraberlik almak için oyunun hakimiyetini dakikalarca ellerinde bulunduran,gol pozisyonlarına giren,bu kadar yoğun maç trafiğine rağmen;pres üstünlüğünü de dakikalarca elinde bulunduran oyuncularımıza çok çok teşekkür ederim..

Skor kimseyi yanıltmasın..Trabzonspor dün akşam belki de gelecek adına umut veren en iyi oyununu sahneye koydu..

*Dağıtılmış:ayrıca bir konu başlığıdır..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• CSKA teknik direktörü Leonid Slutskiy maçtan sonra yaptığı açıklamada Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu ve skorun kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nin tüm maçlarında olduğu gibi bu maçın sonucu da kimseyi yanıltmasın. Karşılaşmada ilk golü atmak çok önemliydi ve biz de unu başardık'' dedi.

Atılacak ilk golün taktiksel olarak avantaj oluşturacağını düşündüklerini ifade eden Slutskiy, ''Trabzonspor takımının pozisyonları iyi süzdüğünü biliyorduk. Aynı zamanda onların da ulaşamadığı bölgeler vardı. Biz bu ulaşamadıkları bölgeleri kullandık. Defansta oldukça iyi ve dikkatli oynadık. Gabulov'un ilk yarıdaki pozisyonu kurtarışı maç açısından oldukça önemliydi'' diye konuştu.

Bu hizli zenci forvetler basimiza bela olacak..

Ankara'da Tisdel. IBB'de Webo.

Defansin arkasina sarka bilen herzaman pozisyona girer bize karsi..

CSKA hocasi Senol Hoca Trabzonspor'da kaleye gectiginde 6.5 aylik olmasina göre güzel özetlemis maci

Yorum

• ben okadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum hatta akşamki futbol hoşuma bile gitti eksikler tamamlanınca dahada güzel olacağız inşallah yenildiğime üzülmemek elde değil tabi ama en çok üzüldüğüm nokta şu ezikleri sevindirmek akşama kadar onlarla uğraşacağım şimdi...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her sene CL'de yarı final oynuyoruz ya kıyameti koparın haklısınız.
                        Vallahi öyle bu ne rezillik, sanki bu takım CL'ye katılma hakkını şikeciler yüzünden Uefa kararıyla katılmış da transferin bitimine bir kaç gün kala haberi olmuş gibi davranıyoruz, heee birde sanki ilk kez katılıyor muamelesi de var, ilk kez katıldığımızda SIFIR mı çekmiştik;
                        Ben hala umut doluyum bu maçta varya Umut'u bile aradım desem jaja diyenlere gönderme olurmu acaba (şaka sataşma yok)...
                        Takımdaki yeniler;Cech-Celutska-hatta GLO-Zokora-Adrian-Halil=6
                        Oynayamayanlar; Burak-Volkan-Vitek-Henrique
                        Başarılı olmak için Takım için zamana ihtiyacımız vardı, biraz da Şansa sakatlıklar ve saçma sapan son dakikaya bırakılan transferler...Neyse bu guruptan çıkarız gibi hissediyorum...

Yorum

• CSKA yı yener,İnter ile kendi evimizde berabere kalıp bir maç kala el ele kol kola gruptan çıkarız,

Yorum

• kimse kimseyi kandırmasın rezil bir maç. eğer bir takım tek bir adama bağlıysa 5 defans arasından gol yiyorsan rezil olmaya mahkumsun. pawel serkan glowacki giray bana bu adamların ne iş yaptığını anlatın alnınızdan öpeyim biz bu adamları burda yeneriz burak henriqe oyun içine girince alırız maçı ama nereye kadar öyle çok kar ettik falanla olmuyor bu işler gideceksin bırak kadro genişliği hikayesini falan 3 tane adam gibi yerli al defansa ortaya forvete bu takım iyi yola girer ama bu rezillik unutulmaz son 3 maçtan belliydi bu sonuç bu oyun ite kaka giden bir takım bi yerde patlayacaktı. umarım bu ders olur
                            ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• Akşam çokta kötü oynamadık. Biz bu takımı sahamızda yeneriz ve bu gurubu 2.tamamlarız. Ancak Şenol hocanın Alanzinhoyu oynatmaması lazım. Barbi bebek gibi ayakta duramıyor çok çalım atıyor çok top kaybediyor zaten olumlu yanı çok az. Birde dün akşam Zokora kötüydü ileride halil top tutamadı. Ama biz bu takımı burda yeneriz 2 adamları var durdursak yeterli.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• çukurcada 21 askerimiz şehit olmuş ALLAH belalarını versin bu şerefsizlerin sabah sabah sinirlerim zıpladı...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X