İlk üç maçın tamamlandığı A, B, C ve D gruplarının puan tablosuna baktım. Bizim grup hariç diğer üç grubun da sonuncu takımlarının henüz puanı yok. Villareal, Otelul Galati ve Dinamo Zagreb üç maç sonunda henüz puan alamadılar.
Grubun dördüncü torba takımı olarak şu anki konumumuz gayet başarılı bence ama tabi ki bununla yetinmeyip yakalanan bu fırsatı sonuca çevirebilmeliyiz. Gruptan çıkabilmeyi ben de çok isterim ama üçüncü olup UEFA'da devam etmek de bence büyük iş olur.
Grubun dördüncü torba takımı olarak şu anki konumumuz gayet başarılı bence ama tabi ki bununla yetinmeyip yakalanan bu fırsatı sonuca çevirebilmeliyiz. Gruptan çıkabilmeyi ben de çok isterim ama üçüncü olup UEFA'da devam etmek de bence büyük iş olur.

Vallahi öyle bu ne rezillik, sanki bu takım CL'ye katılma hakkını şikeciler yüzünden Uefa kararıyla katılmış da transferin bitimine bir kaç gün kala haberi olmuş gibi davranıyoruz, heee birde sanki ilk kez katılıyor muamelesi de var, ilk kez katıldığımızda SIFIR mı çekmiştik; 
Yorum