Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• canın sagolsun Trabzonsporum..Şampiyonlar ligi orası yenilgide olacaktı...Bu bize iyi bir ders olur insallah...avantajlı durumdayız ve ben inanıyorum...Gruptan çıkacagız.... He birde birisi serkana sag kanattaki topları orta yapması gerektiğini söylesin...Geri pas verme saten o top sana ordan al ortala veya içeri gir diye verildi...Neyse hepinize teşekkürler uşaklar.... Ruslara bir Burak süprizimiz olacak....!
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben taraftarlıkdan istifa ettim sensiz olmaz dediler yeniden bu takımın başına geldim....biz istifa etmesinide bu takıma sahip çıkmasını da biliriz...şenol hocalar gibi
      Senin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...
      TRABZONSPOR
      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 tane cümle kurmuşsunuz 3 üde birbirinden alakasız ve saçma

1.cisi takım halinde kötüydük demişsiniz.

ben bizim takımı son 6-7 maçtır ilkkez bukadar iyi gördüm.

2.cisi cska yı içerde yenersen interde lilleyi içerde yenerse zaten 3. lüğün garanti 2. lik şansın bile yükseliyor.

eğer bugün burak olsaydı biz bu maçı kazanmıştık.

Skor taraftarlığı yapmayın !!

Halilin o topu girseydi bu maçı kazanmıştık biz..
        1.s,,sizin iyi anlayışınız la benim iyi anlayışım aynı olmayabilir, 2. si; ben de onu dedim ztn, cskayı yenersek en kötü 3. oluruz, bu da 2. olabileceğimizi gösteriyor. 3.sü, Halil' in golü girseydi, Burak olsaydı değil sayın abim. Halil atsın o zaman, Burak da kırmızı yiyip 3 maç ceza almasın. O hesaba göre 96 de yenilmeseydik bu günlerimiz farklı olurdu.. neyse uzatmayalaım gerek yok.. herkes sinirli zaten...
        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Yasin benden büyük olmasa ve bu forumda olmasak ben sana söyleyecek cok seylerim olurda ama senin gibi seftali yüzünden ceza yemek istemiyorum

Yorum

• bu forumum yöneticileri de iyice komedi olmaya başladı. bir saat kadar önce yazdığım ve maçı değerlendirip bi kaç oyuncunun adını andığım yorumum silinmiş. hangi akla hizmet böyle keyfi silmeler yapılıyor? babanızın çiftliğimi burası bi açıklayın. ha şimdi bas cezayı, hatta sil bu forumdan beni arkadaş. böyle keyfiyet olmaz.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş Giray
              Tam ben yazcaktim orda Doumbiadan cok kolay calim yedi. Servetler,Giraylar maalesef sadece lig icin yeterli.
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• üye olmak bu kadar kolay olmamalı. yeni üyelerin ilk 10 mesajı yönetici onayına tabii olmalı

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  son elli mesajına baktım. şenol hoca bizi şampiyon yaptığı sene dahi şenol hocaya sallamışsın. seni dikkate almıyorum.

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır

Yorum

• Bu zencileri hic sevmiyorum, hele forvet oynarlarsa..

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...
                      koca trabzonspor sadece şenolun yönetmmesine kaldıysa yuhlar olsun..........

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oooo rakibe topu hediye etmek varken ne yapsin golü molü, rakip kaleey vururken 5metre yukari yolluyor topu
                        giray bence cokiyi isler yapti
                        cogu tehlikeli topu cikardi
                        bugun orta sahamiz cok adam kacirdi
                        ilk yari 4-5-1 oynadik dengeliydi mac
                        2. yari serkan colman adrian halil ilerde kaldi
                        zokora bile bi ara ilerde takildi kaldi
                        sonra colmani ve zokorayi geri cekti hoca ama gec kaldi
                        oyncular geri cekilen takimin ustune dengesiz gittiler
                        hocanin hatasi da olmayabilir
                        ama alanzinho ve adrian ile ilk yariya baslamalari da hataydi
                        serkan savunmaya almak da hataydi
                        marek iyiydi yerini kaybetmedi
                        hoca serkanin cikislarini begeniyor demekki
                        cikinca celutska gibi cikmali bek
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş Giray
                          stoperler şunu düşünemiyor

sola gitse kaleye olan açısını daraltacak

belli ki adam feyk atıyor , hadi diyelim en kötü sola kırmadın beli, adam sola gitse ne yapacak ki

kaleye olan açısını daraltıyor

iyi stoperler genelde bu tarz pozisyonda rakibe çok yaklaşmadan belini bükmüyor.

giray dikkat etmeli.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Baydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun.

Tmm Fark Yedik Kötü Oynadık Beğenmeyen Çeker Gider .. Böyle Forumunda İçine Ediyim. Hiç Orta Nokta Yok.

Yenilirsin Yerin Dibine Sokarlar. Yenersen Göklere Çıkartırlar. Bazende Yenersin Çok Önemli Maçı Fakat Yine Beğenmezler,Bahaneler Bulurlar İlginç Ya..

Yorum

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır
                              al işte bursalı yetmiyor bir de Atatürk'e hakaret edenler basmış forumu... yazıklar olsun size....
                              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

Şu mesajın içerdiği anlam ne olursa olsun, hitap şekli "Şenol" olamaz ! Dikkatinize...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X