Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence sen taraftarlıktan bir an önce istifa et de bu takıma bir faydan dokunsun...
    ben taraftarlıkdan istifa ettim sensiz olmaz dediler yeniden bu takımın başına geldim....biz istifa etmesinide bu takıma sahip çıkmasını da biliriz...şenol hocalar gibi

Yorum

• Memlekette ne komik adamlar var la
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3'unu yenersek finale bile cikariz
        o zaman sorun yok
        bu gruptaki her takim yenilebilir
        kalbur ustu takim yok zaten
        bi an takim dagildi 3 oldu panik yok
        serkan oynamasin yeter
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 maçı alırsak 1. bile olur takım
          Şakamısınız siz?

Yorum

• İlk olarak anerchy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            içerde oynayacağımız cska maçı için iyi oldu bu skor. biraz daha ciddiye alıp rakibi, zokora gibi oyuncuları dinlendirip hazır ederiz. burak da oynucak bi aksilik olmazsa. serkan denen vakadan kurtulup adrianla iyi işler yapacaklar . bi insan her hücuma çıktığında topu geriye mi oynar ya? yedek kalsın 3-5 maç mümkünse.

şu yönetim de paraya kıyıp bi stoper bi forvet alsın allah rızası için ya
            egemeni sattın kimi aldın?
            jaja gitti umut gitti yerine gelenler sakat
            halili forvet diye aldın orta saha çıktı. bugün rezildi zaten. sahanın en çok koşan adamıymış sahada göremedim kendisini?
            yahu arkadaşım ben bu oyuncular alındığında yönetime yaptığım eleştiriden dolayı 1 ay ceza aldım. ama elimizde bunlar var bana göre ilk defa katıldığımız bir şampiyonada iyi durumdalar geçen yılkı takımı artık tartışmanın bir anlamı yok o takım türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi kadrolarından biriydi bunu hep söyledik. ama bu akşam bir forvetimiz olsa burada çokk farklı şeyler konuşuyor olabilirdik

Yorum

• kim nederse desin şenol güneş yanlış oyuncu değişti
              serkan çıkmalıydı,

pawel olmadı , işe yaramadı.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Duran toplari daha iyi calismamiz lazim. Giray daha cok calis lütfen bugün 2 kafa gölü atabilirdin.
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'u 90'ların ortasındaki Tempra SX AK'lara benzetiyorum.

Ön taraf iyi,gösterişli.Böyle dijital göstergeler falan.

Ama arka taraf mezar !
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol hoca bu maçı kazanmadı ben incindim...varsın şenol hocada incinsin...dünya üçüncüsü oldu tebrik ederim..okadar...ilahlaşdırmayacağım gibi eleşdirmesini hatta yapamayacakca çekip gitmesini söylerim bir taraftar olarak...ha alternatifi yoksa o zaman siz de eleşdirmeyin..yorum da yapmayın siteyi de kapatın olsun bitsin
                    son elli mesajına baktım. şenol hoca bizi şampiyon yaptığı sene dahi şenol hocaya sallamışsın. seni dikkate almıyorum.

Yorum

• teşekkürler Trabzonsporum
                      Bende Trabzonspora Doumbia gibi bir golcü istiyorum

Yorum

• inter ve lille maçlarındaki gibi bulduğumuzu atamadık, şansımız yoktu, adamlar da neredeyse her bulduğunu attı. ancak oyun olarak diğer maçlardan daha iyi oynadığımız kesin, üstelik eksiklerimize rağmen. Belki golden sonra cska'nın iyi oynamadığını gören futbolcularımız galibiyet için saldırmasalardı fark da olmazdı. Ama şu da var bir gol bulsak belki maçı bile çevirebilirdik. santrforumuz gelince sadece cska değil inter ve lille'e de sürpriz yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
                        Pawel'e gelirsek şampiyonlar liginde ancak top toplayıcı olarak saha kenarında durabilir. Ben bu kadar kötü bir futbolcu Trabzonsporda görmedim diyemem ama en kötülerden biri olduğu kesin. yerine alt yapıdan biri bile alınsa daha faydalı olur. Burak için de birşey söylemeli iyi futbolcu olmak yeterli değil, sahada olmak daha önemlidir...
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• 3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş Giray

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol hoca bu maçı kazanmadı ben incindim...varsın şenol hocada incinsin...dünya üçüncüsü oldu tebrik ederim..okadar...ilahlaşdırmayacağım gibi eleşdirmesini hatta yapamayacakca çekip gitmesini söylerim bir taraftar olarak...ha alternatifi yoksa o zaman siz de eleşdirmeyin..yorum da yapmayın siteyi de kapatın olsun bitsin
                            panik yapmayin
                            ne bu
                            su an ligde ve dunyada sayili hocalardan birine sahibiz
                            hoca kalitesinin yaninda bizim insanimiz dunyanin saygi gosterdigi insan
                            hatalari var evet
                            serkana takilmasi
                            takimin savunmasini surekli bozmasi
                            bu macta da hatalari vardi
                            hemde oyuncu ve taktik hatasi
                            ama ya tutarsa dedi
                            ikinci yarininbasinda bir gol atsaydik herkes senol hocayi goklere cikaracakti
                            burada hucum oynayalim diyen yuzlerce kisi vardi
                            denedi olmadi
                            hata etti
                            sampliginde butun maclarda 4-5-1 oynamalisin
                            ve bir gol atarsam kazanirim demelisin
                            bundan onceki maclarda oldugu gibi bugun interin yaptigi gibi
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• bazı dersler çıkarmamız lazım bir maç kazandık diye herşeyi bitti gördük halbuki öle değil sonra berabere kaldık sonra yenildik. ivme eksi yönde artarak gitti. yenemiyorsan yenilmeyeceksin. spikerinde dediği gibi savunma adeta ortasahaya yapışık oynuyordu 2. yarı tolganın kademeye girmesi tuhaf top kayıpları anlamsız şişirmeler o kadar korner kullandık doğru dürüst bir tehlike yaratamadık. ankaragücü maçında oynana oyun için cska macına konsantre olmuşlar dedim ama bu maçtada sahada bilinçli bir mücadele göremedim.ben umutluydum puan için ama olmadı kalan 3 maçta 5 puan alabilirsek üst tura çıkarız.bu saatten sonra diyilebilecek tek şey bolşanslar.

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duran toplari daha iyi calismamiz lazim. Giray daha cok calis lütfen bugün 2 kafa gölü atabilirdin.
                                oooo rakibe topu hediye etmek varken ne yapsin golü molü, rakip kaleey vururken 5metre yukari yolluyor topu
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X