canın sagolsun Trabzonsporum..Şampiyonlar ligi orası yenilgide olacaktı...Bu bize iyi bir ders olur insallah...avantajlı durumdayız ve ben inanıyorum...Gruptan çıkacagız.... He birde birisi serkana sag kanattaki topları orta yapması gerektiğini söylesin...Geri pas verme saten o top sana ordan al ortala veya içeri gir diye verildi...Neyse hepinize teşekkürler uşaklar.... Ruslara bir Burak süprizimiz olacak....!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Senin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben taraftarlıkdan istifa ettim sensiz olmaz dediler yeniden bu takımın başına geldim....biz istifa etmesinide bu takıma sahip çıkmasını da biliriz...şenol hocalar gibiTRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
1.s,,sizin iyi anlayışınız la benim iyi anlayışım aynı olmayabilir, 2. si; ben de onu dedim ztn, cskayı yenersek en kötü 3. oluruz, bu da 2. olabileceğimizi gösteriyor. 3.sü, Halil' in golü girseydi, Burak olsaydı değil sayın abim. Halil atsın o zaman, Burak da kırmızı yiyip 3 maç ceza almasın. O hesaba göre 96 de yenilmeseydik bu günlerimiz farklı olurdu.. neyse uzatmayalaım gerek yok.. herkes sinirli zaten...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane cümle kurmuşsunuz 3 üde birbirinden alakasız ve saçma
1.cisi takım halinde kötüydük demişsiniz.
ben bizim takımı son 6-7 maçtır ilkkez bukadar iyi gördüm.
2.cisi cska yı içerde yenersen interde lilleyi içerde yenerse zaten 3. lüğün garanti 2. lik şansın bile yükseliyor.
eğer bugün burak olsaydı biz bu maçı kazanmıştık.
Skor taraftarlığı yapmayın !!
Halilin o topu girseydi bu maçı kazanmıştık biz..
Yorum
-
bu forumum yöneticileri de iyice komedi olmaya başladı. bir saat kadar önce yazdığım ve maçı değerlendirip bi kaç oyuncunun adını andığım yorumum silinmiş. hangi akla hizmet böyle keyfi silmeler yapılıyor? babanızın çiftliğimi burası bi açıklayın. ha şimdi bas cezayı, hatta sil bu forumdan beni arkadaş. böyle keyfiyet olmaz.Trabzonspor
Yorum
-
Tam ben yazcaktim orda Doumbiadan cok kolay calim yedi. Servetler,Giraylar maalesef sadece lig icin yeterli.İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş GirayRüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson elli mesajına baktım. şenol hoca bizi şampiyon yaptığı sene dahi şenol hocaya sallamışsın. seni dikkate almıyorum.

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır
Yorum
-
koca trabzonspor sadece şenolun yönetmmesine kaldıysa yuhlar olsun..........İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin sahip çıkmana kaldıysa bu takım vahlar olsun haline...
Yorum
-
giray bence cokiyi isler yaptiİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoooo rakibe topu hediye etmek varken ne yapsin golü molü, rakip kaleey vururken 5metre yukari yolluyor topu
cogu tehlikeli topu cikardi
bugun orta sahamiz cok adam kacirdi
ilk yari 4-5-1 oynadik dengeliydi mac
2. yari serkan colman adrian halil ilerde kaldi
zokora bile bi ara ilerde takildi kaldi
sonra colmani ve zokorayi geri cekti hoca ama gec kaldi
oyncular geri cekilen takimin ustune dengesiz gittiler
hocanin hatasi da olmayabilir
ama alanzinho ve adrian ile ilk yariya baslamalari da hataydi
serkan savunmaya almak da hataydi
marek iyiydi yerini kaybetmedi
hoca serkanin cikislarini begeniyor demekki
cikinca celutska gibi cikmali bekceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
stoperler şunu düşünemiyorİlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. golde Türkiye-Almanya maçındaki Servet'in aynısı olmuş Giray
sola gitse kaleye olan açısını daraltacak
belli ki adam feyk atıyor , hadi diyelim en kötü sola kırmadın beli, adam sola gitse ne yapacak ki
kaleye olan açısını daraltıyor
iyi stoperler genelde bu tarz pozisyonda rakibe çok yaklaşmadan belini bükmüyor.
giray dikkat etmeli.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Baydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun.
Tmm Fark Yedik Kötü Oynadık Beğenmeyen Çeker Gider .. Böyle Forumunda İçine Ediyim. Hiç Orta Nokta Yok.
Yenilirsin Yerin Dibine Sokarlar. Yenersen Göklere Çıkartırlar. Bazende Yenersin Çok Önemli Maçı Fakat Yine Beğenmezler,Bahaneler Bulurlar İlginç Ya..
Yorum
-
al işte bursalı yetmiyor bir de Atatürk'e hakaret edenler basmış forumu... yazıklar olsun size....İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdırTrabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Şu mesajın içerdiği anlam ne olursa olsun, hitap şekli "Şenol" olamaz ! Dikkatinize...İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdırForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum