Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaptığım hesaplara göre 6 maç sonunda şu puan durumunun olmasını bekliyorum.
    Inter 15
    Trabzonspor 7
    Lille 6
    CSKA 5

Bize bir galibiyet bile yetiyor gruptan çıkmak için. Yeterki Inter diğer maçları alsın ve Lille-Cska berabere bitsin
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu cümleyi söyleyen trabzonsporlu ise, duyacağıma şl'ne hiç katılmamayı yeğlerdim. şenol hocayla daha yıllar yılı öyle büyük zaferler kazancağız ki! ne oluyor size?
      evet şenol hocayla bastonla takımı yönlendirene kadar devam edeceğiz..

Yorum

• cska avni akerde yeneriz elbet ama

kadro çok kalitesiz , pawel serkan, glowacki , alan hikaye bu takımda
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadro dışı kalmasını neye göre karar veriyoruz ?

Bir futbolcu kötü oynadı diye kadro dışı bırakılırsa her maçta birkaç oyuncu kadro dışı kalması gerekmez mi ?
          İlk olarak freezenty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayın yöneticim bu adam trabzonspora geldiğinden beri ne kattı sizce ??? bencesi sizcesii yokk bu genel bir kanıdır Bu adamın giydiği forma kutsaldır ; Trabzonspor kulübü Alibeyköyspor mu ? girip oynayacak elini kolunu sallayacak maç boyunca sonrada forma bekleyecek!!! koyacaksın kapının önüne bak o zaman takımda performans nasılda artıyor...
          İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de kalsın demiyorum zaten..Ama bu maçta forvette başka alternatif yoktu Şenol hoca da Pawel'i oynattı doğal olarak.Pawel de kötü bir performans sergiledi.
          Kötü oynadı diye kadro dışı bırakmak doğru bir karar olmaz.Sonuçta lig,kupa ve cl olmak üzere üç kulvarda oynuyoruz.Satılıp yerine başka oyuncu alınana kadar öyle ya da böyle yararlanacağız.
          bu adama hic mi hic isinamadim, bi ara umit verdi sanki ama o zaman bile cok agir dedirti yani agir olmasi bir yana cok garip bir durusu var kardesi daha hareketli daha hirsli bi adam bu boyle donuk donuk alik bakiyor bu kadar kotu olduguna inanmiyorum Trabzona alisamadi,Sampiyonlar liginde maca cikiyoursun insan aczik kasar azcik mucadele azcik istek gosterir,ote yandan milli takimda goller atiyor.evet devre arasi gonderilmeli bu acik ama bunu boyle olacagi cok belliydi bu adamda israr etmek neden anlamadim Murat'da bu kadar israr etsek daha iyi sanki,kimse oynatilmadi demesin yeteri kadar sans buldu.

bazen cesur kararlar almak gerekiyor butun mesele bu Senol Hoca ile Sn. Sener basbasa verdiklerinde sezon basi bu karari vermeleri gerekirdi cunki hic istek veya hirs gosermiyordu ve hala gostermiyor...sampiyonlar liginde bile yuhh
          sakin olun...

Yorum

• Alanzinhonun yerine SAPARA ya daha çok şans verilmeli.

PAWEL in yerine altyapıdan yıldız adayı bir forvetimiz yokmu ? çıkartıp koyacan 17-18 yaşında gelecek vadeden birilerini. PAWEL mallık yapacağına onlar yapsın.

Yorum

• alanzinho kötü oynasada mücadele ediyodu..

pawel'i oyuna sokarak takımı yumuşattık, hücumda etkili olamadığımız gibi rakibede oynayacak alan bıraktık..

serkan-sapara değişikliği bekliyodum hocadan ama hoca cehc sapara değişikliği yaptı ve bu değişiklikten sonra ne sol kanattaki cehc'in çıkışlarıa benzer bi çıkış gördük ne de celutska'nın sağdan yaptığı çıkışları..

bu maçtan iyi dersler çıkardığımızı düşünüyorum..

rakip savunma arasına atılan toplarda hakikaten çok kötü..burak 2. maçta bizi kurtaracak, bize maçı kazandıracak adamdır..
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alanzinhonun yerine SAPARA ya daha çok şans verilmeli.

PAWEL in yerine altyapıdan yıldız adayı bir forvetimiz yokmu ? çıkartıp koyacan 17-18 yaşında gelecek vadeden birilerini. PAWEL mallık yapacağına onlar yapsın.
                alanzinyoya sabredilseydi serkana çare aransaydı en az beraberlik kesindi....

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla adamlar çok kuvvetli giriyorlar rakibe. Bence bizde ikili mücadelelerde interden topu kapabilecek kalitede topçu yok.
                  Topçunun hamalından çok zekisi yakışıklıdır Faulü göstermeyi bilirsen sıkıntı olmaz
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alanzinhonun yerine SAPARA ya daha çok şans verilmeli.

Aynen öyle. Genç oyuncu en kötü oynasa Pawel kadar oynar işte. Belki iyi çıkar da bir yıldız kazanırız.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaptığım hesaplara göre 6 maç sonunda şu puan durumunun olmasını bekliyorum.
                      Inter 15
                      Trabzonspor 7
                      Lille 6
                      CSKA 5

Bize bir galibiyet bile yetiyor gruptan çıkmak için. Yeterki Inter diğer maçları alsın ve Lille-Cska berabere bitsin
                      Çok iyi niyetlisin, ama bana göre 3. oluruz.

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............
                        Bence sen taraftarlıktan bir an önce istifa et de bu takıma bir faydan dokunsun...
                        TRABZONSPOR
                        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• iyi oyundan ne anlamak lazım inter ve lille maçlarında olduğu gibi çok pzisyon vermeden tabiri caizsse gıcık oynamakmı yoksa bu akşam olduğu gibi göze hoş gelen ama 3-0 yenilmek mi şl de bu oyunun karşılığı yok en iyisi puana oynamak trübine değil. çsk maçında daha kontrollu oynanammız gerekiyordu çünkü onlarda geniş alanda oynayacak kaliteli oyuncular var. ama burak farkı avniakerdeki maçta ortaya çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet şenol hocayla bastonla takımı yönlendirene kadar devam edeceğiz..
                            neden olmasın. çıkıp topu o oynamıyor ya! baston doğru kullanıldığında değer kazanıyor.

şenol hoca dünya 3.sü olmadan önce de kendisini incitmeye çalışıyordu uğruna çalıştığı kişiler.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rezalet ki ne rezalet. Cok kotuyduk hakketen. Asil anlamadigim burda iyi oynadigimizi soyleyenler cogunlukta. 3 yedik, 3 tane daha da yiyebilirdik...
                              yok yaa Adrian karsilasmanin yildizi agabey ne diyon sen
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Doumbia denen uşağın Şampiyonlar Ligi'ne 4 golü var ula. Daha paralan alamazsinuz hauni.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X