Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doumbia dedik durduk ama kim takar Yalova kaymakamını. Bizim transfer komitesi Henrique peşinde. Ama hala geç değil. Rusya'da lig bittikten sonra, Afrika kupasından önce alabiliriz Doumbia'yı. Bir de Alper, Serdar ve Olcan sıkıntılarımızı büyük ölçüde hafifletir.
    abi para yetmez sadri şener derki :
    doumbia bizim takımın seviyesinde oyuncu degil
    sayın mario şakar :
    takm yeterli der
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............
      Evet katılıyorum.Hemen istifa ettirip Giray Bulak'ı getirmeliyiz.Sonra rica edip maçı tekrar oynayıp onları doğduklarına pişman etmeliyiz.Evet ben düşündüm bunu.Helal bana
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• TRABZONUMMMMM oleyyyyyyyyyyy

Bu saatten sonra doumbia yı Türkiye liginden herhangi bir takım alamaz.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence aramızda fenerliler var

bizim takımın bugün çok iyi olduğunu heryerde konuşulurken buırda takım hakkında inanılmaz olumsuz yorumlar var

BİZ BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?
          Yahu nerde iyiydik yapmayin, adamlar kac kere kaleciyle burun buruna geldi, iyi ki iyi oynamisiz, yoksa ne olurdu halimiz. Macin belirli bolumlerinde fena top yapmadik, sadece o kadar. O da rakibin kalesinin onune kadar goturdu bizi, pozisyon da bulamadik fazla...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valencia deplasmanları vardı sanırım. Kaç kaç bitmişti ya hatırlayamadım

Bu arada 3 maçta 2 gol atıp 4 gol yedik ve 4 puan topladık.. Bursa'nın şu Valencia deplasman maçını yazsın biri
            6 - 1
            di galiba

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya Allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki.
              tarfatr olmaya çalışıyorum....ya öl ya öldür.....ya kurduğun takımla evinde başarı sağlarsın ya da gidersin...bukadar basit....taraftarım diye şenola eleşdirmiycem boyun mu eğecem....
              her şey ortada bukadar açık futbol oynanırsa 3 golle sonuç daha fark yiye bilirdin..kazanmaya oyna ama temkinli ve akılla oyna kabadayı gibi ölümüne gidiyorsa istifaya da ölümüne gitsin........arkadaş ben buyum istersen kabul et istersen etme

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5.mac Inter ile.

ntv spor
                5. maç Lille maçı olması gerek. İnter maçı son maçımız değilmiydi ?
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet katılıyorum.Hemen istifa ettirip Giray Bulak'ı getirmeliyiz.Sonra rica edip maçı tekrar oynayıp onları doğduklarına pişman etmeliyiz.Evet ben düşündüm bunu.Helal bana
                  ççç ççç ççç ulan gece gece ne güldüm yaa
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............
                    bu cümleyi söyleyen trabzonsporlu ise, duyacağıma şl'ne hiç katılmamayı yeğlerdim. şenol hocayla daha yıllar yılı öyle büyük zaferler kazancağız ki! ne oluyor size?

Yorum

• avni akerde cskayı harcarız gibi geliyor
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• pawel

cska maçında benim için bitmiştir.. 45 dk bir tek ofsayt yakalandığında gördüm neredeyse
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vay ne kadar zekisin benim gibi düşünebiliyorsun

Yorum

• la ne votkasi.günahtu günahhay yaşa ula gece gece.Gürcü arkadaşın misafirıyız.eşşek gıbi içiyorlar
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu nerde iyiydik yapmayin, adamlar kac kere kaleciyle burun buruna geldi, iyi ki iyi oynamisiz, yoksa ne olurdu halimiz. Macin belirli bolumlerinde fena top yapmadik, sadece o kadar. O da rakibin kalesinin onune kadar goturdu bizi, pozisyon da bulamadik fazla...
                              Allah var ilk yari gercekten üc macin en iyi oyununu oynadik. Ikinci yari beraberligi yakalayalim diye risk aldik defansta acik verdik. Eger Cech-Sapara degisikligi olmasaydi mac 1-0 biterdi.
                              HY67...

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                6 - 1
                                di galiba
                                Aha plaka
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X