Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga: korktuğumuz tolga olma yolunda.ankaragücü,karabük,bugünkü maçta yediği gollerde zamanlama ve motivasyon eksiği var.

celuska: maça hep konsatre ama yavaş.hamlelerde ağır kalıyor.

cech: vasatı aşma gayreti yok..yapabileceklerini dahi yapamaya cesaret etmiyor.

glo:yaşını verdiği hamle zamanlaması onun hata yapmasıim deyince na neden oluyor.iyi niyetli ama kart görüp ikinciyi görmeyeyim deyince rakibe hiç basamıyor.

giray :sağı solu hala belli değil.büyük maç ve büyük takım topçusu değil...

colman: her maçta maximum güç ve istek göstermek zorunda.aksi takdirde kendide takım da bitiyor.

zokara :maça konsantre olduğunda zevk veriyor.biraz daha ileri çıkış yapsa iyi olacak .ama arkasındakilere güvenmediğinden olsa gerek topla yada topsuz hücuma katkıyı düşünmüyor.

serkan: 7-8 aydır en yararlı olacağı yerler tribün ve kulübe

adrian: serbetlik verilince gayet iyi oynuyor.çift oyun kuruculu (alanzinho ile) daha başarılı.sorumluluk alabilen 1-2 kişiden biri zaten.

halil : maça kendini verirse yaralı oluyor,ama maçlarda sanki başka alemde..

pawel: malesef bize atılmış bir kazık gibi...bir insan nasıl olurda kendini ispat etmek istemez.ilk yarı kenardasın maç 1-0 .sahaya sürüldüğünde bir şeyler yap ki bu adam niye ilk yarı niye yok densin.
    ama adamın umurunda değil.4 kişi çakılı savunmada dahi 4 defa ofsaytaya kalmak vurdum duymazlık
    dan başka ne olabilir.

alazinho:ne kadar top kaptırsada topu taşımak isteyen 2 kişide biri..iyi zamanda iyi maçlarda koz olabilir. niye oynatılıyor -niye oynamıyor yorumları hep yapılacak.serkanın orta saha oynadığı takımda alanzinho sol ayağına taş bağlasan oynar.

burak: söke söke formayı aldı.herkese kendini kabul ettirdi.İNşaallah hep böyle devam eder.
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Iy oynadık gibi görünen bir maçta maalesef bal yapmayan arı misali oynadık ve kaybettik..

Iyı oynamadığımız maçta kazanmıştık, İyi oynadığımız maçta ise kaybettik

Sonuç şu?

Oynamaya çalıştığımızda orta sahada ve defansta ciddi kademe hataları yapıyoruz ve kolay pozisyon veriyoruz.. Kaybetmemek için oynadığımız maçlarda ise bu hatalar daha az ama bu sefer de şık futbol gözükmüyor

Buna şöyle bir örnek vereyim...Bir Anadolu takımı güzel oynar daha doğrusu topla oynamayı sever ama maçı alamazya tıpkı bizde öyle , Bu sistem ve bu oyuncu profili ile zor kazanırız.. Biraz şans faktörünü arkasına alan takım bizi yener.. Bu ligde de böyle..

Her maçta bu akşam kı gibi pozisyonlar verdik ama Ankaragücünde CSKA nın forveti yoktu..
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cok basit hatalar yaptik ama moskovada yenilmeyecek takim degil. Burak ve Henrique geri dönsün bak bakalim kac tane atiyoruz bunlara.
        Henrique yetişiyormu
        Burak ve Henri olsaydı yenmiştik bunları

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O degilde usaklar ilk golde Glowacki niye balik gibi atladi? Kahretti beni yahu
          ofsayttan da olsa bi gol attıya bi enerji patlaması oldu orda
          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            *Açık oynarız "Ya hoca ne yaptın bu takıma açık oynanırmı"...

* Defansif oynarız " Ya Hoca azıcık ceur olsana amma korkaksın"...

- Bu takım bazılarına çok ...
            Inter ve lille maclarindaki defansif futbolu elestiren mi vardi?

Bizim sampiyonlar liginde ofansif oynayarak basarili olmamiz mümkün degil.

Biz cska ya karsi rövansta da acik oynarsak,cok adamla hücum edersek yeniliriz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              *Açık oynarız "Ya hoca ne yaptın bu takıma açık oynanırmı"...

* Defansif oynarız " Ya Hoca azıcık ceur olsana amma korkaksın"...

- Bu takım bazılarına çok ...

Aynen Sedat abi. Bilmiyorum ama ben defansif oyundan ve alinan sonuclardan gayet memnundum.

Tedbirli ve kontrollü oyun bize 4 puan kazandirdi.

Alin size ofansif ve iyi oyun!!! Ne kazandirdi? Koca bir SIFiR!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bak kardeşim sen mantıklı birine benziyorsun.şimdi sana söylüyorum.bulabilirsen gecen sene manisa ile kendi evimizde oynadığımız kupa maçını izle çok harika oynamıştık. o maçı izle ne demek istediğimi anlarsın.

estagfirullah,teşekkür ederim.

Geçen seneki manisa maçı diyorsunuz.Geçen seneki kadro 3 senedir ezberlemişti birbirlerini.Madem geçen seneye gittik, 4 sene evvele gidelim,geçen seneki kadro yeni oluştuğunda, bu zamandan daha berbat oynuyorduk,orta sahamız ilk 20 dakikadan sonra süreklilik getiremiyordu vs vs...

Fakat geçen sene takım oldular ve ŞAMPİYON olarak anıldılar.

Aynı şeyler ve daha güzelleri bu kadroyu bekliyor.Kadro çok daha kaliteli.Sabır...Eğer sabredilirse, 3-4 sene sonra 3 yiyen değil,5 atan oluruz,bu hayal ve ya polyannacılık değildir...

Tabii ki mevkiilerin eksiklikleri var,düzelmeli.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşam sahanın en iyisi ADRİAN ve SERKAN dı..

Adrian tek devrelik oynadı ıkıncı yarıda yoruldu ve köşe çizgide saklandı

Serkan, ne kadar üretken olmasada sahadakı 10 oyuncudan daha güçlü ve mucadele ettiğini gösterdi..
                  Serkan mı ? Evet çok mücadele etti, çok hırpaladı ama sahanın kesinlikle en iyileri arasında göremem onu. İleri doğru 3 pasını gördünüz mü ? Maalesef sadece koşmak yetmiyor. Alanzinho ve Serkan'lı bir orta sahaya ile maça çıkarsak o kadar pozisyon vermemiz doğal..

İçerde ki maç için de pek umutlu değilim açıkçası ama Allah Trabzonspor'umuza yardım etsin. Bu akşam gerçekten canım çok yandı. 3 gol gerçekten fazla..
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• - Neyse Trabzonda maç varken sağda solda kıçını gezdiren zihniyet ve burda eleştiri yapmayıp yerden yere vuran zihniyet aynı , yazıklar olsun , hepinizin suratına tükürmek istiyorum...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizin gibiler çıkar vatan haini ilan eder o zaman.Bunu adım gibi eminim...!
                      Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda seni de ederim. Kişiler Trabzonspordan üstün olamaz. Şenol hoca suçludur herşeyi yönetime bıraktığı için. Ersun un teknik direktörlüğünü beğenmem ama çok iyi adamlar aldırdı bu takıma istenince oluyor değil mi? Evettt!!!!

Eklemek isterim Şenol hoca geçen sezonun 2.yarısı itibariyle formsuzdur.
                      Yaptığı işleri takdir ediyorum onun gibi birini bulmak zordur ama transferde çok beceriksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende bir terslik var!

Colmanı sadece ben beğendim galiba. Topu geriden alıp ileriye doğru ayağa pas yapan adamdı. Geri koştu pres yaptı. İddaa ediyorum Colmanı takımdan çıkarın, takım kıpırdayamaz. Bu kadar açık ve net.Colman bana göre CL bir başka oynuyor. Adrianla aslında iyi anlaşıyorlar ama gol bölgesine kadar gelebildiler ondan sonrası yok.
                        Zokora yorgun savaşçı dinlenmesi lazım. Ona çok ihtiyaçımız olacak.
                        Halil tek forvet adamı değil. Brozek forvet değil yada futbolcu değil. Şenol Hoca'nın bu adamı oynatmamasına hak veriyor ve destekliyorum.

Gelelim gecenin güzeli Serkan Balcı'ya. Izdırap veriyor Serkanı seyretmek. Hiçmi adam geçemezsin, hiçmi aldığın topu ileriye süremezsin. Takımın açık ara en kötüsüsün. Alan'dan bile kötü, Pawel'den bile kötü. Düşün artık halini. Şenol Hoca'ya bir tek senin yüzüden kızıyorum. Alternatifin mi yok anlamıyorum. Sokaktan adam alsan gene Serkan'ın yaptığını yapar.

Maç esnasında aklımda hep bi düşünce vardı. "Dombia ve Love bizde olsaydı ne olurdu bizim takımın hali ???"

Ah Burak ah. Bekliyoruz seni 4 gözle. Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmazsın.

Her şey önümüzdeki CSKA maçına bağlı. O maçın sonucu yolumuzu çizecek.

Yinede ben takımıma teşekkür ediyorum ve önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.

Haydin uşaklar kaldırın başıızı DİK OYNAYIN...
                        Colman bence takımın iyi oyunun tek futbolsusu olur ama kötü oynadığında ise bu akşam ki gibi basit yenilgiler alırız..Sorunumuz bu, Orta sahadkaı en basit top kaybı stoperlerimizde tehlike yaratıyor bunda Zokora ve Colman'nın basit hataları sebep oluyor
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gecen sene ilk yarı kaç golatmışız ikinci yarı kaç bi bak bakalım.çok zor gol atıyorduk ikinci yarı.

Bundan daha doğal ne olabilir İlk yarı mümkün olduğunca daha çok gole giden ve skoru korumaya çalışmaktan daha çok,takıntısızca maç kazanmaya ve futbol oynamaya çalışmıştık İkinci yarıda ise skoru korumaya ve 3 puana yönelik maçlar oynadık,şampiyonluk stresi,medya baskısı,febenin destekli yükselişi vs vs..

Yorum

• takımda ne sağ açık ne sol açık var...defansın önünde oynayan zokora emekliliği gelmişte geçiyor...santrafor yok...anca bu kadar olur...herkes kızacak ama varsın kızsın..İnter maçında alınan 3 puan kaderin bir lütfu idi,1 kere gel ve gol at...puuan aldığımız maçlara bakın,oyunun kahramanı Tolga !!!...bu ne demek ???...ben onu bunu anlamam,büyük takım istediği oyuncuyu elinde tutabilen takımdır,yıllardır kendinde oynayan klas topçuları becerip elinde tutamayan klubun yöneticileri çapsızdır...
                            .....

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Inter ve lille maclarindaki defansif futbolu elestiren mi vardi?

Bizim sampiyonlar liginde ofansif oynayarak basarili olmamiz mümkün degil.

Biz cska ya karsi rövansta da acik oynarsak,cok adamla hücum edersek yeniliriz.

Evet vardi Cafer abi. Defansif oyunu elestirlenler vardi.

Son iki cümlene aynen katiliyorum.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adrian bence son paslarda ve duran toplarda cok eksikti. COk calisti evet ama ondan beklenen katkiyi veremedi. Bugun forvetsiz oynamanin cezasini cektik..
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X