Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• *Açık oynarız "Ya hoca ne yaptın bu takıma açık oynanırmı"...

* Defansif oynarız " Ya Hoca azıcık ceur olsana amma korkaksın"...

- Bu takım bazılarına çok ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• O degilde usaklar ilk golde Glowacki niye balik gibi atladi? Kahretti beni yahu
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• forvet? bizde forvet var mıydı? dilerim pawel ve alanzinhonun takımda, colman ve serkanın ilk onbirdeki son maçları olur. inşallah şenol hoca oyuncu tercihlerini gözden geçirir.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ee o zaman maçlardan sonra istediğim oyuncu alınmadı diye demeç vermeyecek.

Alınmadıysa ne demesini bekliyorsun ki? Bu konuda baskı yapılacak kişi Şenol Güneş değil yönetim..Hoca ihtiyaç doğrultusunda solbek istedi ilk transfer atağı solbek üzerineydi ama Şampiyonlar Ligi'ne son anda katılma durumumuz olmasa hala bir solbek transferi yapmamış olacaktık Golcü ve stoper konusuda yine hocanın istekleriydi ki ama durum ortada..Şenol Güneş hiçbir zaman bu camiaya rest çekemez ki çekmedi de eğer bu transferler olmuyorsa sorumlusu Şenol Güneş değil..Ama şu anda doğru değil transfer konuşmak..Şu an konuşmamız gereken ne yapabiliriz de geçen yılki kadar iyi bir takım! olabiliriz..

Yorum

• halilin topu girseydi şuan farklı şeyler konuşuyorduk
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Cok basit hatalar yaptik ama moskovada yenilmeyecek takim degil. Burak ve Henrique geri dönsün bak bakalim kac tane atiyoruz bunlara.
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İşimiz zor, interi yendik ama orda burda bizi işimiz çok çok zor objektif olarak yaklaşıyorum..csk dan fark yememiz kötü oldu ikili averaj açısından.Csk yi yenip interden beraberlik almamız lazım.Bu akşam bir puan çok iyi olucaktı

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haksız bir yorum olmuş..Hücum çeşitliliğimiz topu sadece Burak ile buluşturmaktan ibaret değil..Geçen seneki kadar iyi değiliz ama bahsettiğiniz kadar da kötü durumda değil..Burak bu takımın en büyük gol silahı ve doğal olarakta o sahada olunca hem takımda hem de maçı izleyenlerde ayrı bir güven oluyor..
                  gecen sene ilk yarı kaç golatmışız ikinci yarı kaç bi bak bakalım.çok zor gol atıyorduk ikinci yarı.

Yorum

• inter bu akşam berabere biter (1-1)(0-0)
                    yenmesi zor,dua edinde yenilmesin
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bak kardeşim sen mantıklı birine benziyorsun.şimdi sana söylüyorum.bulabilirsen gecen sene manisa ile kendi evimizde oynadığımız kupa maçını izle çok harika oynamıştık. o maçı izle ne demek istediğimi anlarsın.
                      Beyler işletiliyoruz sakin olun.

Kalbımı basarım.
                      Manisa maçıyla CSKA maçını kıyaslayan insan ya kafayı bulmuştur ya da kafa buluyordur.
                      En son Mehdi tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:57.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Şenol Hoca'ya ettiğin hakaret önceki sayfalarda duruyor , bende sana soruyorum sen adammısın...
                        Ben sana adammısın demedim, bana laf söyleyecek adammısın dedim ve Hami-ünal gibi isimlerden örnek verdim, önce okuğunu idrak eetmeyi öğren.!

Şenol Güneş ilahmı ? Tartışılamaz mı ? Laf söylenemez mi, benim gözümde insan ama senin gözünde ney onu bilemem...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
                          Şaka gibi ...
                          Sahanın en iyisiydi Adrian. Keşke Burak ta olsaydı .
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak eltfox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla siz ne derseniz deyin bence en iyi olduğumuz maç buydu bu ligde. Ayrıca adamlar 1 0 ardından işi kontraya döküp (zaten en önemli silahları da bu gibi görünüyo ki çok hızlı ve etkili çıkıyorlar) işi bitirdiler. Ancak 10 dan fazla korner kullandığımız, %55 topla oynadığımız maçta da takımımı yedirtmrm size kusura bakmayın renkdaşlar. Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi ama ben bu takımı Avni Akerde yeneceğimize gönülden inanıyorum.Samsundan selamlar......
                            beni korkutanda Trabzondaki maçta kontra yakalama şanslarınında çok yüksek olması umarım bu maçtan dersler çıkarıp bu silahlarına bir önlem alabiliriz.
                            Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                            Nietzsche

Yorum

• ben 17 yaşındayım,bilmem dünya nasıl döner ama görüyoruz ya işte Trabzonspor bile yeniliyor şu hayatta
                              üzülmeye gerek yok renkdaşlar,daha burakla oynayacağımız en az 3 şampiyonlar ligi maçı var hatalarımızdan ders çıkarıp o maçlara çalışalım,birilerine cevap vermeye ihtiyaç yok.birileri konuşur,TRABZONSPOR futbol oynar.

Yorum

• Mesajı alıntılamayacağım. Sadece ççç ççç ççç ççç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X