Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendini Barcelona taraftarı zanneden arkadaşlar var , dışarı çıkıp beyinlerine biraz oksijen gitmesi taraftarıyım....
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Canınız sağolsun çocuklar.Siz bu ülkede ilkleri yaşattınız bize.Herkese inat sizi ayakta alkışlıyorum.Sonuna kadar Trabzonspor.Bu sitede çatlayanlara inat Şenol GÜNEŞ.Sen bize Allahın lütfusun............
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Serkan'a boşuna sallamayın Şenol Hoca herkesi keser onu kesmez.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• bugün kimseye suc bulmuyorum, tek suc ve ya hata diyelim, mac 1-0 iken oyun elimizdeyken sapara ile oyuncu degisikligi yapmamizdir
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Gayet iyi oynadık.Ben takımıma teşekkür ediyorum.Biz bu CSKA'yı Trabzon'da yeneriz.Bu yenilgi üzdü şüphesiz ama oynanan oyun ve mücadele gayet mutlu etti beni.Daha da iyi olacağız.Birşeyler ters gidince hakaretler,bağırmalar,vurmalar kırmalar başlıyor.Taraftarlar da zerafetini,sadakatini ve desteğini kaybetmemelidir böyle durumlarda.Teşekkürler Trabzonspor, iyi ve mücadeleci oyunun için...
            Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
            Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
            Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi lan ordan.Git gs forması giyen Engin'i alkışla.sana o yakışır.Sen kimsin Şenol Hocaya laf ediyorusn.Sen git takımı satanları izle....
              Engin gibi topçun var mı şu anda bir tarafını yırtarak oynayan?
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                seviye bu degil. ikinci yari sapara oyuna girene kadar mac elimizdeydi.
                her an beraberligi bulabilirdik, ama bu degisiklik oyunumuzu bozdu
                Alakası Yok.. Zaten Adamlar Golleri Kaçırıyordu. Sapara Girdikten Sonra Tuttu Şansları Top Kaleye Girdi.

Herkes Gerçekleri Görsün. Takımımız Bu Lige Uygun Değil Henüz. Bu Sene Reklam Yapıp Para Kazanıp Geleceğin Takımını Kurma Yılı.

Uefa Avrupa Ligine Herkes Olur Derdi Zaten Kura Çekildiğinde..

Yorum

• galibiyet için oynamak gerek diye ağızından köpük çıkanlar şimdi nerde acaba? Beraberliğe oynasak maçı almıştık

Yorum

• Pawel hamlesini gereksiz buldum,hem Halil'in etkinliği azaldı hem de oyuna hiç katkısı olmadı.

Cech'in çıkmasıyla da savunmanın dengesi bozuldu ve goller geldi,

Servet'e gülüyorduk aynı çalımı Giray yedi!

Neyse 2-0 a kadar takım iyi oynadı,önemli olan ders çıkarmak A.Aker'de CSKA'yı yeneceğimizi düşünüyorum.

Üşütmeyin uşaklar oralarda ayağınıza sağlık.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sahada sumo güreşçisi gibi koşan bir topçu vardı farkettiniz mi?
                      Serkan olmasın???
                      Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Böyle bir yedek kulübesine sahipken oyuncu değişikliklerini eleştirmek kolaya kaçmaktır.
                        Bordomavi.net

Yorum

• keşke şenol hoca hep tribünde olsa..iyi adam hoş adamda takımı yaptığı değişikliklerle baltalamayı nasıl başarıyor anlamıyorum..yaa defansı bozana kadar bozuk olan serkanı çıkar sağ tarafa koy saparayı.maçın şifresi buydu çöz al maçı..ama ne yaptık elimizdeki maçı verdik...
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Senol hoca sizin gibi adamlari gorse memleketinden utanirdi be.

Yorum

• şerefsizler
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• haftalardir kendimizi kandirip duruyoruz...

bu takim buraka dayali futbol oynadikca basimiz cok agirir diye bas bas bagirildi buralarda... bunu bizden baska kimse görmedi nedense...

sahada birbirine baglanti yok... cok bosluklar var... sistemde ariza var...

zokora ve colmanin önünde buraga kadar derinlik var. o arayi kimin kapattigi soru isareti. o ara kapanamadigi icin uctaki oyuncu yanliz kaliyor. binde bir sol yada sag kanatta oynayanlar forvete pas atacakta, colman biraz ileri cikip pas atacakta burak gol atacak... burak olmayincada böyle oluyor...

lille maci penaltidan... inter macida kornerden sonraki karambol golü...

sistemli, pasli, futbolcularin bosa kacip adam eksilttigi, verkacli bir golümüz yok...

en önemliside oyun icinde B,C,D planlarimiz yok...

hep buraga oyna, burak yoksa onun yerindeki adama oyna. buragin ruhu ona gecip gol atacaktir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X