Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Alan'ı niye oynatıyorsun , Pawel'i neden oynatmıyorsun Şenol Hoca!" dersem bir daha Allah belamı versin! Zaten ben demesemde Allah çarpar.

Canınız Sağolsun,Teşekkürler Trabzonspor.

Yorum

• alan iyi değildi ama pawel fos çıktı

cech yerine serkan çıkabilirdi. alternatif yok
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Takimdaki herkese helal olsun. Trabzona gömeriz bunlari. Hakiki cimde bide izlesinler bizi.

Serkani sivil hayatta görmem insallah!!!
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Takımda tüm forvetler sakat ve pawel buna rağman ilk 11 de değil...Ve bu pawel 2.yarı olarak kurtarıcı olarak sahaya sürülüyor...çelişkinin babası...serkan cska'nın neredeyse emniyet subabı...tüm ataklar onun sayesinde olgunlaşmadan kaybolup gitti...sonra da alısagelmiş bir "saçmalık ötesi " değişiklik...Bu takımda sol bek ve sağ bek oynaması gereken 2 oyuncu var biri cech biri celustka...3.kişi yok bu takımın bünyesinde bek olacak...cech cıkıp onu oraya bunu buraya kaydır derken geldiler yasladılar bize...aynı hamle bize daha öncede aynı sonucları dogurmuştu...oyun bizim elimizdeydi ama gol atacagımıza 1 gr inancım yoktu...çünkü gol atacak bir oyun oynamıyorduk...kontradan şans golünü buldu cska ve hersey bambaşka oldu...umarım avni akerde ilk golü biz atarız...
          Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• 2 maç doğru oyun = 4 puan
            1 maç iyi oyun = 0 puan
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Iyi oynadik fakat sanssizdik.

Tesekkurler Senol hoca ve butun futbolcular...

Not: Avni Aker'de Cska'yi yeneriz
              1

Yorum

• Alan ve Pawel'in bu takımda yerleri yok..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• renkdaşlar rica ediyorum biraz itidal futbol bu yenmek de var yenilmek de
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Canımız sağolsun... Güzel oynadık. Fakat ikinci yarı biraz savurganlık yaptık.
                    Basit hatalar bu sonucu getirdi. Hayırlısı.

Yorum

• Sezonun en iyi futbolunu oynadık ama basit hatalar sonucu 3 gol yedik moral bozmaya gerek yok cska yı trabzonda yenebiliriz.
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ahh jaja ahh.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yediğimiz golleri iyi izleyin,Glowacki nerde?İleri çıkmış dönememiş.Maç 0-0 ken senin ne işin var rakip cezasahasında.Celutska-zokora onun açıklarını kapatmaya uğraşmaktan bi hal oldular.İddia ediyorum bugün serkan-celutska-giray-cech dörtlüsüyle bu takıma yenilmezdik.Glowacki mağlubiyetin baş sorumlusudur ve şampiyonlar ligi maçlarında oynatılmamalıdır...

Yorum

• iyi oynuyoruz 3 atacaz dedim 3 yedik...nasıl bir his gelmiş bana...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Şu takımda en çok dinlendirmemiz gereken tek oyuncu var o da Zokora. Ama her maç 90 dakika sahada. Aykut'a güvenmek lazım en azından lig maçlarında.

Yorum

• beyler yeter yani herkes birbirine düsmüş yakısıyor mu size..............bıdahakı maçta yensek boylemı konusacaksınız..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X