maalesef futbolcularımız çok amatörce hatalar yaptılar, en iyi top yaptığımız maçta 3 tane gol yiyorsak bunu tek açıklaması lakayıtlıktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Pawel yerine Burak gibi bir oyuncumuz olsaydı, 1-0'dan sonra bu maçı 1-2 ye getirebilirdik....İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü bizimkiler biraz bastırırsak bunlara atarız diye düşündüler, eh biz de öyle düşündük...
Fakat forvetsiz olmuyor, gol atamıyoruz...
Yorum
-
Bay çok bilmiş kaç sene defans oynadınız acaba ?3. golde adama gidip diğer 2 oyuncuyu ofsayta düşürmek yerine adamla gidip 3 oyuncuyla gelmelerini sağlayan Giray'ın Servet'ten farkı yaşıdır..
Orada Giray adamdan çalım yese ne olacak peki üçe tek kalacaklar gene gol olacak top. Arkadaşlarının geri dönmesine olanak sağladı doğruyu yaptı. Bilip bilmeden konuşmayın şurada bazı şeyleri.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahada sumo güreşçisi gibi koşan bir topçu vardı farkettiniz mi?
Inter maçında daha kötü oynadık,neler yazdın buraya renktaş?Ve ya Lille maçında...
Ben sahada sumo güreşçisi göremedim ama şu sayfada iyi skorda oyunu önemsemeden tebrik eden,kötü skorda oyunu görmeden,yapıcı eleştirmek yerine yıokıcı eleştiren bir küçük guardiola görüyorum...
Ayıptır...Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum