Tuzağa düştük, liderlik fazla cesaret getirmiş, rakip de değerlendirdi. İkinci maçta daha akıllı oynayacağımızı umuyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
pawel bu takımın golcüsü değil , 45 dk ilerde yattı.
kaleyi bulan şut yok
serkan hiçti
colman iyi olmayınca yenilgi kaçınılmaz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
seviye bu degil. ikinci yari sapara oyuna girene kadar mac elimizdeydi.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlamayın Hemen Sallamaya ..
Yapcak Bişe Yok .. Takımımızın Seviyesi Bu. Serkan Giray Bu Seviyede Maçları Kaldıracak Futbolcular Değil. Takılmamak Gerekiyor.
Bu Sene Kazanacağımız Vizyonu Kazandık. Seneye Çok Daha İyi Takım Kuracağız Eksikleri Giderip..
Daha 4 Maç Var Herşey Yeniden Başlıyor.
her an beraberligi bulabilirdik, ama bu degisiklik oyunumuzu bozduİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
klubede başka oyuncu varda bizim mi haberimiz yokİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykutu alıyo ahahahahha şenol güneş maçı kurtaracak hamleyi yaptıTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. golde adama gidip diğer 2 oyuncuyu ofsayta düşürmek yerine adamla gidip 3 oyuncuyla gelmelerini sağlayan Giray'ın Servet'ten farkı yaşıdır..
Yorum
-
serkan alanzinho ve pawel dışında iyiydik de. ortadan kaçan adam yok arkaya hiç.
arada bir işte adrian.
tolga da bugun maalesef hiç top çıkartamadı. ama gollerde de suçu yok.
alın işte iyi oynadık. noldi?
kotu oynayıp puan almak daha iyi değil mi?Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum