Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hedef Uefa Avrupa Ligi...
    ne demek hedef uefa ligi? hedefimiz hala gruptan çıkmak!

şampiyonlar liginde ilk yenilgimiz ve gruptan çıkma şansımız hala çok yüksek

lille ve cska yenilmeyecek takım değiller,

futbolculara sallayanlar var, bu takım interi yendi lille ile berabere kaldı o zaman ne güzel övüyordunuz takımı

ben takımımla gurur duyuyorum ve şu halimizle bile gruptan çıkacağız canımız sağolsun

ben dünya gözüyle takımımı ŞL de izledim artık ölsemde gam yemem, ha en kötü ihtimal avrupa ligine katılırız
    En son ashdod tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 20:53.

Yorum

• 3. golde adama gidip diğer 2 oyuncuyu ofsayta düşürmek yerine adamla gidip 3 oyuncuyla gelmelerini sağlayan Giray'ın Servet'ten farkı yaşıdır..

Yorum

• Bu oyuna üç farklı yenilgi hiç yakışmadı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• rezil dediğini cska ueafada 20 sırada hatırlatalım kötü oynamadık aslında salakça kaptırdığımız 3 topta gol oldu biz ne kadar skor taraftarıyız görünüyor interi yenen lilleleden puan alan da bu takım

Yorum

• Pawele Golcü Diyen Oyuncu Diyen Bi Zahmet Ofsaytı Öğretsen
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• oyunun bir bölümüne bakarsak ş ligindeki en tempolu maçımız buydu 8-9 tane korner attık ama kanat beklerimiz geri dönemediği için yedik 2 ve 3. golü buradaki maçı kazanırsak tekrar ibre bizim tarafa döner
              http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• kadro kalitemiz düşük ama futbolcuların şampiyonlar ligi tecrübesi olmadığı apaçık. yenilen goller şampiyonlar ligine yakışmayacak acemilik ve tecrübesizlikte...

Yorum

• Güzel OYNADIK...

Kötü Oynayıp galip gelince nasıl ki takıma küfür ediyorsak , şimdide iyi oynayıp yenilince ALKIŞLAMASINI bilelim.

Yorum

• Gol yiyeceğimiz belli savunmamız zaten sıkıntılı. Birde üstüne maça forvetsiz çıkarsan sonuç bu olur. İş işten geçtikten sonra Pawel'i alsan ne olur almasan ne olur?

Sol bekten nedeni anlaşılamayan bir şekilde Cech'i çıkarıyorsun, Serkan'ı sağ beke, Celustka'yı sol beke geçirene kadar 1 dakikada golü yiyorsun.

Alanzinho'nun bırak 11'i, 18 kişilik kadroda bile gereksiz olduğunu düşünülürken sen gidiyorsun bütün maçlarda 11 çıkarıyorsun. O çıktıktan sonra 2 maçta gol atıyorsun, üçüncü maçta seni üçlüyorlar.

Lille maçında eleştiri yazdığımızda tepki gördük muhtemelen yine göreceğiz ama gerçekleri görmek lazım. Hataları kabul etmezsek o hataları çözemeyiz. Hocanın Lille ve bu maç için bir özeleştiri yapması gerekiyor. Yoksa kalan 3 maçta en fazla 1 puan daha alırız.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm takımı ayakta alkışlıyorum.Teknik heyet ve hocamız Şenol GÜNEŞ'i de avuçlarım patlayana kadar alkışlıyorum.Bir yanilgi ile takımı ve hocasını hakarete varan sözlerle eleştirnelere ne denir ki yazıklar olsun....
                      Aynen katılıyorum dostum bunlar taraftar falan değil fenerlilerin ağzından hangi kelimeler düşüyorsa bunlarında ağzından aynı kelimeler düşüyor hiç fark yok bu kadar adi olmaya gerek yok yanardöner olmayın kazanırken çok iyi oyuncular kaybederken allah belanızı versin böyle mal taraftarlık olmaz
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• maci ingilizlerin kanalindan izledim adam sabahdan beri burak simdi takima dönecek diye diye agizinda tüy bitti
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hemen takımı kötülemeye başlamayın, inter maçından da lille maçından da iyiydik. o maçlardaki şansın onda biri olsa bu maç 5 tane atardık...
                          Aynen ya, bunu neden göremiyor taraftarımız.

Hep eleştirinin tarafındayız millet olarak.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğlum mal mısın sen ?

aga bırak kendi haline,kendisinin yazdığından başkasının mesajını okumuyor maalesef...

Necmi6161, şu an hwerkes gergin zaten,aklına her geldiğini yazıyorsun,akil kafayla düşünmeleri için uğraşıyoruz şurda,tahrik ediyorsun milleti.

Gençsin canım kardeşim,ben de gencim.Akil davranmanın ne anlama geldiğini eminim biliyorsundur...

Her maç iyi olcak,ve ya yanımızda şans olcak diye birşey yok...Bazı maçlar böyle olur.

Dikkat biraz şu laflara renktaşlar,biz de gerginiz ama mücadele eden,ter akıtan insanlara laf etmiyoruz...
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Mağlubiyetin en büyük sorumlusu sorumsuz Glowacki...

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu dumbia 10 tane burak yılmaz eder. sakın bana burakta 8 tane attı demeyin.
                                pozisyona göre gol yüzdesine bakmak lazım.
                                yıllardır ne adam gibi forvetimiz oldu ne de adam gibi defansımız. bu defans ve forvetlerle ancak şansa tek farklı skorla maç alırız biz.
                                nitekim öyle de oluyor.
                                8 atti demiyelim de ne diyeyim? 5 macta 8 gol be bu kadar da olmaz pes yani...
                                Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X