bugün cu cska ya gol atamiyorsak sebebi forvetsiz oynuyor olmamizdir... fakat buna ragmen eger defansimiz sacma sapan hatalar yapmazsa ya da kirmizi kart görmez ise yinede bir beraberlik cikartabiliriz. ama bu ileri uc oyuncularimiz ile gol atmamiz cok zor.
Resmen deplasmanda kontra yiyoruz, bu yuzden gol de yedik, kartlar da gorduk. Ilk iki mactaki akilli oyunumuzu sahaya yansitamiyoruz. CSKA ileri ikilisi disinda cok vasat duruyor. Serkan orta sahada oynayinca tahammul edemiyorum resmen, hucum yapacaksak hucumcularla yapalim bari...
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
CSKA gibi bir deplasmana kadronda Serkan-Alanzinho-Halil-colman gibi 4tane çok güçsü adamla çıkarsan tabiki goller yersin... Devamı gelir. 3-1 diyorum. çok rezil oynuyoruz hele o serkan malı var ya... Şenol Güneş'e de yazıklar olsun adam sanıp haala oynatıyo...
dersin barçanın kadrosu gibi kadromuz var.. ben mi yanlış maça bakıyorum.. sezonun en iyi oyunlarından bişrisini oynuyoruz.. malesef ki bir anlık kademe hatasından herkesin topun üzerine çullanmasından dolayı basit bir gol yedik.. ama ben önceki maçları da hatırlıyorum.. bu kadar hücum edemiyorduk..yazıklar olsun kelimesi çok ağır bir kelime.. sen hatırlamasan da ben bu takımın şenol hocadan önce küme düşmeme mücadelesi verdiği dönemleri hatırlıyorum.. biraz olsun sebat edin bee.. takımın kötü oyuncuları şuana dek bence alanzinho .önünden geçen bir topu bir bırakışı var ki.. al eline sopayı sahadan kovalayarak çıkar yani... halil de yalnız ve etkisiz kaldı .. oynamaya oynamaya santrafor olduğunu unuttu sanki..
ikinci yarı alanzinho pawel değişikliği bekliyorum.. serkanın yerine de sapara duruma göre girebilir..
"Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum